Herkese merhaba. Maalesef bu süreç zorlu ve yıpratıcı bir süreç o yüzden doğal olarak iyi bir doktorla bu süreci geçirmek istiyorsunuz. Benim Kaan hocayla tanışmama vesile olansa gene böyle zorlu bir süreçte teyze olmamı sağlaması :) Şimdi de sağolsun bize vesile oluyor. 2 aylık hamileyim :) çok şükür. Kaan hoca sabırla,inançla, doğru teşhisiyle benim hem hayata sağlıkla devam edebilmemi sağladı hem de anne olma yolunda bana eşlik ediyor. Sağolsun... 38 yaşındayım ilk tetkiklerin sonucunda Atipili hiperplazi tanısıyla beni ilgili bölüme yönlendirdi. Sabırla o süreci atlattıktan sonra tüp bebek hazırlıklarına başladık. Gereksiz hiç bir testi ne uyguladı ne de tavsiye etti. Aslında biz ilk transferde pozitif sonucu almıştık ama maalesef bebeğimiz devam edebilecek sağlığa sahip değilmiş... o da Allah'tan dedik ve tabi ki yılmadık, acele etmeden sabırla hocamızın doğru yönlendirmesi ile devam ettik. Bu arada zor kalınlaşan bir rahim duvarı durumum da vardı. Ama şimdi hepsi geride kaldı, bebeğimizin kalp atışları kulağımda, gözümün önünden pıt pıt atan kalbi hiç gitmiyor :)
Siz de şu zamanda güvenilir, işinin ehli, sabırlı, titiz bir doktora kendinizi emanet edecekseniz onlardan biri kesinlikle Kaan Hocadır. Benim yıldığım zamanlarda o yılmadı, inandı ve inandırdı, ona hep güvendik ve bizi hiç yanıltmadı.
Bu arada güleryüzlü ekibini de es geçmek olmaz...hepsine ayrı ayrı teşekkürler:)
Herkese Allah'tan bu zorlu yolda kolaylıklar ve şifalar dilerim ve Kaan Hocam'ım ayağına taş değmesin ki daha nicelerine vesile olsun...