- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.041
kızlar benim de perşembe histom var.histodan kaç gün sonra transfer yapılıyor? bir de transferde anestezi uygulanmıyor ya canınız acıyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım belirtilerin varmıydı ?inş canım 10 gündür ne çektiğimi bir ben biliyorum bir de eşim biliyor inanıyorum sen de güzel haberlerle burayı şenlendireceksin 12. gün değerim 230 canımmm inş katlanarak ilerler cumaya tekrar test yaptırcam ayrıca cumaya eşimin de atanıp atanamayacağı belli olacak dua edin kızlarrrrrr bizeeee
transferde hiç canın acımıyo zaten o bebişlerini ekranda gördüğünde onlardan başka hiç birşey hissetmiyorsun ışık demetine bakmaktan aklına hiç birşey gelmiyo canımmmkızlar benim de perşembe histom var.histodan kaç gün sonra transfer yapılıyor? bir de transferde anestezi uygulanmıyor ya canınız acıyor mu?
canım ben de kendimde çok belirti aradım ama yoktu belirtilere takılmayınCanım belirtilerin varmıydı ?
Histodan 2 hafta sonra transferim oldu benim transferde anestezi uygulanmiyor canın hiç acımıyor rahat ol :)kızlar benim de perşembe histom var.histodan kaç gün sonra transfer yapılıyor? bir de transferde anestezi uygulanmıyor ya canınız acıyor mu?
transferde hiç canın acımıyo zaten o bebişlerini ekranda gördüğünde onlardan başka hiç birşey hissetmiyorsun ışık demetine bakmaktan aklına hiç birşey gelmiyo canımmm
Histodan 2 hafta sonra transferim oldu benim transferde anestezi uygulanmiyor canın hiç acımıyor rahat ol :)
Çok saolun inşallahHakkında hayırlısı olsun kaan bey tedavide
ayyy canım gözünaydın çoooook sevindim banada umut oldunuz rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
hiç mi yoktu bende de yok gerçekten çok arıyorum ama yokcanım ben de kendimde çok belirti aradım ama yoktu belirtilere takılmayın
Canim yasin kacti kacinci denemendi birde sorun neydi kusura bakma cok soru sordum sanirimcanım ben de kendimde çok belirti aradım ama yoktu belirtilere takılmayın
aklımdan geçenleri sormuşsun canımCanim yasin kacti kacinci denemendi birde sorun neydi kusura bakma cok soru sordum sanirim
Canım ben sana yazarken yarida kesmisim mesaji esmaya tebrik mesaji yazdim kaan bey en doğru kararı verecektir senin icin o alternatif sunuyor yinede size bırakıyor insallah seninde hamiş haberini aliriz tez zamanda :)agapo yanlış alıntı yapmışım ama inşallah bana da yazman nasip olur:)
ben 2 ay erteledim bazı nedenlerden dolayı o yuzden sana kesin gün veremem canımcanım peki histodan kaç gün sonra transfer oluyor?
ben deli gibi internette araştırma yapıyordum yok kanama yok leke kendimden umudumu kesmiştim bazen durduk yere ağlıyordum bi de kolonya kokusu acayip beni etkiliyordu daha düne kadar. onun dışında çok şükür olmadıhiç mi yoktu bende de yok gerçekten çok arıyorum ama yok
Teşekkür ederim canım benm bir iki ay sonra gitmeyi planlıyorum ben de eğer eşimin testinde problem çıkmazsa, Allah korusun bir şey olursa hemen giderim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım, her birlikte kalalım:)Canım ben sana yazarken yarida kesmisim mesaji esmaya tebrik mesaji yazdim kaan bey en doğru kararı verecektir senin icin o alternatif sunuyor yinede size bırakıyor insallah seninde hamiş haberini aliriz tez zamanda :)
estağfirullah olur mu öyle şey ben 36 yaşındayım 4 yıllık evliyiz bizim ilk denememiz biz yaştan dolayı aşılama falan beklemek istemedik direk tüp bebek dedik eşim de de ,ben de de sorun yok dedi kaan bey ama olmuyordu sebepsizdi anlayacağınız ben de birçok şeyi burdan öğrendim tüp bebek denemeye karar verinceye kadar sadece benim başımdaymış gibi düşünüyordum ama bu sabır işi ben agustostan beri gelip gidiyorum bugün çok şükür önce rabbimin sonra doktorumun sayesinde mutlu haberi aldım kızlar şunu söyleyeyim kaan beye güvenin ve dua edinCanim yasin kacti kacinci denemendi birde sorun neydi kusura bakma cok soru sordum sanirim
tebrik ederim hayırlı olsun:)12. günde test yaptırdım kaan beyle konuştuk cuma tekrar test yaptır sonucu bana bildir dedi inş değerlerimiz katlanarak artar
Harikaaaa günün güzel haberi geldi sonunda. Bekliyordum tebrikler canım :) Sağlıkla kucağına al inşallah. Bak belirti ararken kendini boşuna üzmüşsünkızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr anladınız siz onu rabbime şükürler olsun cuma günü tekrar test yaptırcam değerlerimiz inşallah katlanarak ilerler hepinizi çok öpüyorumm
çok tşk ederim canımtebrik ederim hayırlı olsun:)