Ben 43 yaşımı doldurmak üzereyim. 40 yaşından beri bebek deniyorum. 41 yaşına kadar 1 yıl hamile kalamadım, sonunda yapılan tetkikler neticesinde haşimoto hastası olduğum ortaya çıktı ve o tedavi edildikten sonra kendiliğimden hamile kalmaya başladım. 41 yaşından itibaren 5 kere kendiliğimden hamile kaldım: 1. Boş Gebelik, düştü 2. Gelişmedi, kalbi atmadı, düştü. 3. Gelişmedi, kalbi atmadı, düştü. 4. Gelişmedi, kalbi atmadı, düştü. 5. Kalbi attı, düştü, kürtaj materyali incelendi ve kromozom bozukluğu olmadığı ortaya çıktı (46XX). Genetik olarak ciddi pıhtılaşma sorunum yok. Rahim incelendi, histeroskopiyle polipler temizlendi, miyomlar dış duvarda olduğundan sorun değillermiş, yani rahmimde sorun yok. Buna rağmen 5 gebeliğimde de clexane 0,4 pıhtılaşma iğnesi ve aspirin kullandım ama düşüklere engel olamadım. En son olarak doktorların yorumları, 5 gebeliğimde de kilomun 125 kg civarında olması sebebiyle, kilo probleminin düşüklere sebep olabileceği yönündeydi. Ben de en sonunda bebek için kilo vermeye karar verdim ve son 8 ayda 95 kg a düştüm. Bu 3 yıllık süreçte her ünvanda değişik bir sürü doktora gittim ve düşük sebeplerini araştırdım ve yaşım geçmekte olduğundan tüp bebek merkezlerini araştırdım. Çalıştığım yere yakın olduğu için, 3 yıllık süreçte, Özel Ege tüp bebek merkezinde görevli Dr. Kaan Bozkurt'a her hamileliğimi gösterip danıştım ama kendiliğimden hamile kaldığımdan, yani tüp bebek işlemi olmadığı için kendisine düzenli olarak devam etmedim. 3 yıllık sıkıntılı süreçte ve onca hekim arasında bilimsel açıklamaları ve teşhisleri en doğru olan doktor her zaman Dr. Kaan Bozkurt oldu. Dr. Kaan Bozkurt'un bebekleri ultrasonda inceledikten sonra yaptığı yorumlar, tahlil yorumları ve kişiye özel teşhisleri kesinlikle hep çok isabetliydi. Dr. Kaan Bozkurt şu anda İrenbe tüp bebek merkezinde görev yapmaktadır, ben kendisinin peşinden oraya da gittim ve kendisine tedavi olmak istediğimi ilettim, bundan sonra kesinlikle de başka doktor değiştirmeyi düşünmüyorum. Yaşıma rağmen neyseki yumurtalık rezervlerim iyiymiş, ben aslında hemen tüp bebek istiyorum ama ilaç ve aşılamada deneyelim diye karar aldık en son. Ben şahsen doktor seçiminde doktorun bilgisine çok önem veriyorum. Dr. Kaan Bozkurt'u İzmir'de yaşayan anne adaylarına kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi bir sonraki adetimi beklemekteyim, sonra tedaviye başlayacağız hemen, aşamalarını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağım. Sevgi ve sayglarımla,