Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ayy tebrik ederim yaaa bende senden haber bekliodumm cok sevindimmmmmm degerinde cok guzel..ikiz olmasin:)))
Çok TSK ederim Rabbim ne nasip ettiyse kabulum tek olmuş ikiz olmuş hic önemli değil yeter ki hayirli saglikli eli ayagi duzgun nasip etsin rabbim sunu da söyleyeyim eşimin ikizi var olur mu olur:):):):)

Canım benim iyi ki sende varsın :* Rabbim hayırlısıyla dolduracak o kucağı herşey istediğin gibi olacak inşallah :*

Canım çok sevindim, 2 tane çok mantıklı bir karar olmuş :*

kızlar bugün kaan bozkurt ve ahmet zeki ışık la telefonla görüştüm 1 yıldır bebeğimiz olmuyor tabii birde bende rahim ağzı kapalılığı var hsg çekilemedi bi türlü sizce hangi doktora gidiyim kafam çok karıştı varmı tavsiyeleriniz ..

S canım benim 2. Denemem bizde ikimizde de benim amh ım 1.4 yaşıma göre düşük 30 yaşındayım eşimde morfoloji 0 sayı fena değil öyle dediğin gibi o çizgide dolanıyoruz bakalım
Bizdede benim iki tupum kapali esiminde morfolojisi 1/ 2 arasi gelip gidio bizdede sayi ii ama morfoloji...bende otuzum bu arada ve ikinci deneme bizimde:)

canlar çok soru sordum bugün affedin ama bir sorum daha olacak.histoya da opudaki gibi parfüm,takı,makyaj olmadan mı gidiliyor?yoksa normal gidebilir miyiz???

Ben yasak yok diye hatirliorum histoda canim sadece oje surme malum narkoz aliosun tirnaklarinda bisi olmasin..ama makyaj parfum sikinti olmaz zaten uzerindeki kiyafetler bile kalio normal muayenede ki gibi sadece altindakileri cikariosun

Ben yasak yok diye hatirliorum histoda canim sadece oje surme malum narkoz aliosun tirnaklarinda bisi olmasin..ama makyaj parfum sikinti olmaz zaten uzerindeki kiyafetler bile kalio normal muayenede ki gibi sadece altindakileri cikariosun

teşekkür ederim canım.o zaman yukarıya almıyorlar muayene odasında mı yapıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…