- 1 Ocak 2015
- 232
- 475
- 45
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.081
TSK ederim canım Rabbim cumlemize nasip etsin sagsalimTebrikleeer Esma'cığım .Çok sevindim. Allâh kucağına almayı nasip etsin.
Çok TSK ederim Rabbim ne nasip ettiyse kabulum tek olmuş ikiz olmuş hic önemli değil yeter ki hayirli saglikli eli ayagi duzgun nasip etsin rabbim sunu da söyleyeyim eşimin ikizi var olur mu olur:):):):)Ayy tebrik ederim yaaa bende senden haber bekliodumm cok sevindimmmmmm degerinde cok guzel..ikiz olmasin:)))
SLM KIZLAR
benim belli olmayan durumum artık dün son buldu bazı arkadaşlarım biliyordu dün randevum vardı. Artık bu gizemli olayı size anlatayım transferim negatif sonuçlanmıştı sonra değerlerim birden katlamaya başladı yavaş yavaş derken kimyasal gebelik olabileceğini düşündük değer katlamaya devam edince kese aramaya başladık oda görülmedi derken dış gebelik teşhisi kondu ve 1 hafta hastanede yattım derken ransferimin 35 yada 36 günü kese görüldü hemde olması geereken yerde bu arada beta hcglerim artık düzensiz artmaya başladı kese büyüyor ama içinde embiriyo görülmedi birde baktıkki boş gebelik artık dün kaan beyle birlikte son noktayı koyduk ve kürtaj oldum. Allah kimseyi bu belirsizsizliği yaşatmasın inşallah (negatif sonuç+ kimyasal gebelilk+ dış gebelik+ boş gebelik) 4 mevsim gibi hepsinin psikplojisinin ayrı ayrı yaşadım çok zor 42 gün geçirdim bu arada yanımda olan ve beni bir an olsun yanlız bırakmayan özellikle @cycas @kalbiminozulaughnow @wiolettt @ozlem_arica ayrıca teşekkür ediyorum iyiki vardınız kızlar
Amin canim amin çok TSK ederim darısı en kısa zamanda beni ve benim gibileri burda yalniz bırakmayan arkadaşlarımın başına duaların sizinle insEsmacım tebrikler. ÇOK SEvindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin înşallah. Darısı bizlerin başına inşallah.
Kizlarrrrr hamileyim
5. Gun embiriyosu 9. Gun test yaptım
Değerim 55.68
Kızlar ben de her gün giriyorum muhakkak.yazmasam da okuyorum düzenli alışkanlık oldu artık.Madem öyle ben de anlatayım son durumu.İlk deneme başarısız olunca Kaan Bey le görüştüm.Münkünse hemen ikinci transferi istediğimi eğer bir neden yoksa beklemek istemediğimi söyledim.Kaan Bey de baktı ki coşmuşum dalgalanıyorum moralin iyiyse hemen adet olunca gel başlayalım dedi.Yarın gidiyorum transfer hazırlıklarına başlıyorum İnşallah yeniden bantlar,fitiller filan.Bu kez 2 transfer etme konusunda da anlaştık.Yetişiciğim İnşallah size kızlar,peşinizden geliyorum
Canım hayırlı olsun bebeğin gözün aydınkızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrranladınız siz onu rabbime şükürler olsun cuma günü tekrar test yaptırcam değerlerimiz inşallah katlanarak ilerler hepinizi çok öpüyorumm
Çok TSK ederim canimCanım hayırlı olsun bebeğin gözün aydın
Yok canim olmuyor rahat ol...:) hic bisey anlamiycaksin bile..offff çok uzun(( kaan bey bana adet bitimine yakın histo için randevu al dedi kanallara bakılıp rahim cizilcekmiş bu arada ağrı yada acı oluyor mu ?? 15-20 gün sonrada transfer demişti
Bizdede benim iki tupum kapali esiminde morfolojisi 1/ 2 arasi gelip gidio bizdede sayi ii ama morfoloji...bende otuzum bu arada ve ikinci deneme bizimde:)S canım benim 2. Denemem bizde ikimizde de benim amh ım 1.4 yaşıma göre düşük 30 yaşındayım eşimde morfoloji 0 sayı fena değil öyle dediğin gibi o çizgide dolanıyoruz bakalım
Hadi hayirli transferler canim minik mucizelerinle kavuşmana az kaldı :))Kızlar bugün kontrolden geldim cuma saat 12:30da transferim olacak inşallah :)
canlar çok soru sordum bugün affedin ama bir sorum daha olacak.histoya da opudaki gibi parfüm,takı,makyaj olmadan mı gidiliyor?yoksa normal gidebilir miyiz???
Ben yasak yok diye hatirliorum histoda canim sadece oje surme malum narkoz aliosun tirnaklarinda bisi olmasin..ama makyaj parfum sikinti olmaz zaten uzerindeki kiyafetler bile kalio normal muayenede ki gibi sadece altindakileri cikariosun
Yok canim yine yukarda oluyo ama tamda ameliyathane modunda diil..uzerini orda degisiosun mesela kabin varteşekkür ederim canım.o zaman yukarıya almıyorlar muayene odasında mı yapıyorlar?
inş ikimizin de mutlu ve son denememiz olur canım baya ortak noktamız varmış :)senin ilk deneme nerdeydiBizdede benim iki tupum kapali esiminde morfolojisi 1/ 2 arasi gelip gidio bizdede sayi ii ama morfoloji...bende otuzum bu arada ve ikinci deneme bizimde:)
Manisa cbü tup bebek tayfun ozcakir canim..senin nerdeydi?insallahh hayirlisiyla son olur canim..sen izmirde mi yasiosun?İnş
inş ikimizin de mutlu ve son denememiz olur canım baya ortak noktamız varmış :)senin ilk deneme nerdeydi
Canım ben su hastanesinde yaptırdım evet izmir de yaşıyorumManisa cbü tup bebek tayfun ozcakir canim..senin nerdeydi?insallahh hayirlisiyla son olur canim..sen izmirde mi yasiosun?