Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

harikaa süper maşallah Rabbim korusun sizi... sağlıcakla kucağına aldığın günleri görmek nasip olsun
bu arada eşinde inşallah hayırlısı ile atanırçifte mutluluk yaşarsınız bebeişiniz şimdiden babasına şans getirsin minik mucizen yada mucizelerin

kızlar yarın 2.30 da tranferim var bana dua edermisinz... inş. bu sayfadaki herkes sırayla hamile haberi verir... hamile olan arkadaşlar tebrik ederim... bizlere de dua edin:))))
Canım bol şans. Dualarım seninle. Aynı saatlerde orada olacağız. Benim de opum var. Sen de bana dua et

Hadi hayirli transferler canim minik mucizelerinle kavuşmana az kaldı :))
kızlar yarın 2.30 da tranferim var bana dua edermisinz... inş. bu sayfadaki herkes sırayla hamile haberi verir... hamile olan arkadaşlar tebrik ederim... bizlere de dua edin:))))
Hadi al gel meleklerini ve inşallah seninle olurlar bir ömür boyu :)

Rabbim islerini kolaylastirsin senden de 10gun sonra güzel haberler alacağız bol bol dinlen ve kendini dinleme sakin bebislerin seninle olsun canım dualarımız seninle

TSK ederim canım amin inş bizim minnaklar bakalım bize sans getirecek mi cumaya bildiririm size:)

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı haberlerle dolu bir gün olsun inşallah. Cumartesi 11,30 randevum var. Orda olacak arkadaşlar var mı?

Gunaydin anneler bebekler ve anne adaylari.herkes icin cok guzel bir gun olur insallah.bugun H hopeful84 hayirlisiyla guzel sonuclar verecek.baska sonuc bekleyen yok galiba.varsa da kusura bakmayin daha yeniyim burada

günaydın arkadaşlar. esma0917 ve etiketleyemedim esra arkadaşım hayırlı olsun. inşallah bundan sonraki aşamalar bu güzellikle devam eder. ve kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz. transferi olacak eymen4545 canım Allah.ın izniyle minnakların bugünden itibaren hep seninle inşallah. annelerine sıkı sıkı tutunsunlar. ve sonuç alacak H hopeful84 canım inşallah sende bizi bugün sevindirirsin. dualarımız sizinle. gerilere gidip okuyamadım atladığım arkadaşlarım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ve hep güzel haberlerle burayı ısıtalım çoşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…