- 26 Kasım 2013
- 243
- 618
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.101
harikaa süper maşallah Rabbim korusun sizi... sağlıcakla kucağına aldığın günleri görmek nasip olsuninş canım 10 gündür ne çektiğimi bir ben biliyorum bir de eşim biliyor inanıyorum sen de güzel haberlerle burayı şenlendireceksin 12. gün değerim 230 canımmminş katlanarak ilerler cumaya tekrar test yaptırcam ayrıca cumaya eşimin de atanıp atanamayacağı belli olacak dua edin kızlarrrrrr bizeeee
kızlar yarın 2.30 da tranferim var bana dua edermisinz... inş. bu sayfadaki herkes sırayla hamile haberi verir... hamile olan arkadaşlar tebrik ederim... bizlere de dua edin:))))
Canım bol şans. Dualarım seninle. Aynı saatlerde orada olacağız. Benim de opum var. Sen de bana dua etkızlar yarın 2.30 da tranferim var bana dua edermisinz... inş. bu sayfadaki herkes sırayla hamile haberi verir... hamile olan arkadaşlar tebrik ederim... bizlere de dua edin:))))
Hadi hayirli transferler canim minik mucizelerinle kavuşmana az kaldı :))
Hadi al gel meleklerini ve inşallah seninle olurlar bir ömür boyu :)kızlar yarın 2.30 da tranferim var bana dua edermisinz... inş. bu sayfadaki herkes sırayla hamile haberi verir... hamile olan arkadaşlar tebrik ederim... bizlere de dua edin:))))
Bende merak ettim onu umarım iyi haber gelir..Merhaba arkadaslar cok sık yazamasamda surekli takip ediyorum sizleri.. Kacirdim miblue-eyes arkadasimizin son durumu nedir?
Sagol canımGözün aydın canım hayırlı olsun :)
Yarın üçümüze de başarılar :) bende ordayım yarınCanım bol şans. Dualarım seninle. Aynı saatlerde orada olacağız. Benim de opum var. Sen de bana dua et
Allah yardımcın olsun guzelimkızlar yarın 2.30 da tranferim var bana dua edermisinz... inş. bu sayfadaki herkes sırayla hamile haberi verir... hamile olan arkadaşlar tebrik ederim... bizlere de dua edin:))))
Rabbim islerini kolaylastirsin senden de 10gun sonra güzel haberler alacağız bol bol dinlen ve kendini dinleme sakin bebislerin seninle olsun canım dualarımız seninlekızlar yarın 2.30 da tranferim var bana dua edermisinz... inş. bu sayfadaki herkes sırayla hamile haberi verir... hamile olan arkadaşlar tebrik ederim... bizlere de dua edin:))))
TSK ederim canım amin inş bizim minnaklar bakalım bize sans getirecek mi cumaya bildiririm size:)harikaa süper maşallah Rabbim korusun sizi... sağlıcakla kucağına aldığın günleri görmek nasip olsun
bu arada eşinde inşallah hayırlısı ile atanırçifte mutluluk yaşarsınız bebeişiniz şimdiden babasına şans getirsin minik mucizen yada mucizelerin
Kızlar bugün kontrolden geldim cuma saat 12:30da transferim olacak inşallah :)
Harika bir haber canım maşallah ve arkasından güzel haberler inşallah:)Kızlar bugün kontrolden geldim cuma saat 12:30da transferim olacak inşallah :)
Canım çok teşekkür ederim şuan çok gergin ve çok korkuyorum umarım güzel sonuçlar verebilirim size
Sakin olmalısın belki de bebeğini geriyorsun şu anda:) Hayırlı haberler verirsin inşallah. Ne zaman verdin kanı sonuç ne zaman çıkacak?Canım çok teşekkür ederim şuan çok gergin ve çok korkuyorum umarım güzel sonuçlar verebilirim size
9.30. Da verdm 2 saati bulur dediler belliyoruz canımSakin olmalısın belki de bebeğini geriyorsun şu anda:) Hayırlı haberler verirsin inşallah. Ne zaman verdin kanı sonuç ne zaman çıkacak?