Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar benim de perşembe histom var.histodan kaç gün sonra transfer yapılıyor? bir de transferde anestezi uygulanmıyor ya canınız acıyor mu?

Reactions: GTY
Canım belirtilerin varmıydı ?

kızlar benim de perşembe histom var.histodan kaç gün sonra transfer yapılıyor? bir de transferde anestezi uygulanmıyor ya canınız acıyor mu?
transferde hiç canın acımıyo zaten o bebişlerini ekranda gördüğünde onlardan başka hiç birşey hissetmiyorsun ışık demetine bakmaktan aklına hiç birşey gelmiyo canımmm

agapo yanlış alıntı yapmışım ama inşallah bana da yazman nasip olur:)
Canım ben sana yazarken yarida kesmisim mesaji esmaya tebrik mesaji yazdim kaan bey en doğru kararı verecektir senin icin o alternatif sunuyor yinede size bırakıyor insallah seninde hamiş haberini aliriz tez zamanda :)

hiç mi yoktu bende de yok gerçekten çok arıyorum ama yok
ben deli gibi internette araştırma yapıyordum yok kanama yok leke kendimden umudumu kesmiştim bazen durduk yere ağlıyordum bi de kolonya kokusu acayip beni etkiliyordu daha düne kadar. onun dışında çok şükür olmadı

Canım ben sana yazarken yarida kesmisim mesaji esmaya tebrik mesaji yazdim kaan bey en doğru kararı verecektir senin icin o alternatif sunuyor yinede size bırakıyor insallah seninde hamiş haberini aliriz tez zamanda :)
Teşekkür ederim canım benm bir iki ay sonra gitmeyi planlıyorum ben de eğer eşimin testinde problem çıkmazsa, Allah korusun bir şey olursa hemen giderim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım, her birlikte kalalım:)

Canim yasin kacti kacinci denemendi birde sorun neydi kusura bakma cok soru sordum sanirim
estağfirullah olur mu öyle şey ben 36 yaşındayım 4 yıllık evliyiz bizim ilk denememiz biz yaştan dolayı aşılama falan beklemek istemedik direk tüp bebek dedik eşim de de ,ben de de sorun yok dedi kaan bey ama olmuyordu sebepsizdi anlayacağınız ben de birçok şeyi burdan öğrendim tüp bebek denemeye karar verinceye kadar sadece benim başımdaymış gibi düşünüyordum ama bu sabır işi ben agustostan beri gelip gidiyorum bugün çok şükür önce rabbimin sonra doktorumun sayesinde mutlu haberi aldım kızlar şunu söyleyeyim kaan beye güvenin ve dua edin

kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr anladınız siz onu rabbime şükürler olsun cuma günü tekrar test yaptırcam değerlerimiz inşallah katlanarak ilerler hepinizi çok öpüyorumm
Harikaaaa günün güzel haberi geldi sonunda. Bekliyordum tebrikler canım :) Sağlıkla kucağına al inşallah. Bak belirti ararken kendini boşuna üzmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…