Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ayy tebrik ederim yaaa bende senden haber bekliodumm cok sevindimmmmmm degerinde cok guzel..ikiz olmasin:)))
Çok TSK ederim Rabbim ne nasip ettiyse kabulum tek olmuş ikiz olmuş hic önemli değil yeter ki hayirli saglikli eli ayagi duzgun nasip etsin rabbim sunu da söyleyeyim eşimin ikizi var olur mu olur:):):):)

SLM KIZLAR
benim belli olmayan durumum artık dün son buldu bazı arkadaşlarım biliyordu dün randevum vardı. Artık bu gizemli olayı size anlatayım transferim negatif sonuçlanmıştı sonra değerlerim birden katlamaya başladı yavaş yavaş derken kimyasal gebelik olabileceğini düşündük değer katlamaya devam edince kese aramaya başladık oda görülmedi derken dış gebelik teşhisi kondu ve 1 hafta hastanede yattım derken ransferimin 35 yada 36 günü kese görüldü hemde olması geereken yerde bu arada beta hcglerim artık düzensiz artmaya başladı kese büyüyor ama içinde embiriyo görülmedi birde baktıkki boş gebelik artık dün kaan beyle birlikte son noktayı koyduk ve kürtaj oldum. Allah kimseyi bu belirsizsizliği yaşatmasın inşallah (negatif sonuç+ kimyasal gebelilk+ dış gebelik+ boş gebelik) 4 mevsim gibi hepsinin psikplojisinin ayrı ayrı yaşadım çok zor 42 gün geçirdim bu arada yanımda olan ve beni bir an olsun yanlız bırakmayan özellikle @cycas @kalbiminozu laughnow laughnow @wiolettt @ozlem_arica ayrıca teşekkür ediyorum iyiki vardınız kızlar

Canım benim iyi ki sende varsın :* Rabbim hayırlısıyla dolduracak o kucağı herşey istediğin gibi olacak inşallah :*

Kızlar ben de her gün giriyorum muhakkak.yazmasam da okuyorum düzenli alışkanlık oldu artık.:KK49:Madem öyle ben de anlatayım son durumu.İlk deneme başarısız olunca Kaan Bey le görüştüm.Münkünse hemen ikinci transferi istediğimi eğer bir neden yoksa beklemek istemediğimi söyledim.Kaan Bey de baktı ki coşmuşum dalgalanıyorum:-) moralin iyiyse hemen adet olunca gel başlayalım dedi.Yarın gidiyorum transfer hazırlıklarına başlıyorum İnşallah yeniden bantlar,fitiller filan.Bu kez 2 transfer etme konusunda da anlaştık.Yetişiciğim İnşallah size kızlar,peşinizden geliyorum :KK55:

Canım çok sevindim, 2 tane çok mantıklı bir karar olmuş :*

kızlar bugün kaan bozkurt ve ahmet zeki ışık la telefonla görüştüm 1 yıldır bebeğimiz olmuyor tabii birde bende rahim ağzı kapalılığı var hsg çekilemedi bi türlü sizce hangi doktora gidiyim kafam çok karıştı varmı tavsiyeleriniz ..

:KK47:S:KK47: canım benim 2. Denemem bizde ikimizde de benim amh ım 1.4 yaşıma göre düşük 30 yaşındayım eşimde morfoloji 0 sayı fena değil öyle dediğin gibi o çizgide dolanıyoruz bakalım
Bizdede benim iki tupum kapali esiminde morfolojisi 1/ 2 arasi gelip gidio bizdede sayi ii ama morfoloji...bende otuzum bu arada ve ikinci deneme bizimde:)

canlar çok soru sordum bugün affedin ama bir sorum daha olacak.histoya da opudaki gibi parfüm,takı,makyaj olmadan mı gidiliyor?yoksa normal gidebilir miyiz???

Ben yasak yok diye hatirliorum histoda canim sadece oje surme malum narkoz aliosun tirnaklarinda bisi olmasin..ama makyaj parfum sikinti olmaz zaten uzerindeki kiyafetler bile kalio normal muayenede ki gibi sadece altindakileri cikariosun

Ben yasak yok diye hatirliorum histoda canim sadece oje surme malum narkoz aliosun tirnaklarinda bisi olmasin..ama makyaj parfum sikinti olmaz zaten uzerindeki kiyafetler bile kalio normal muayenede ki gibi sadece altindakileri cikariosun

teşekkür ederim canım.o zaman yukarıya almıyorlar muayene odasında mı yapıyorlar?

X