- 15 Nisan 2014
- 193
- 413
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.841
SONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
Hadi bakalım iyi dinlenmeler
Bebislerle keyifli vakitler
Can sesi ve catlove87 guzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz
Annem dun diyor ki
Kızım okudun mu Sayfayı
Hayır anne dedim
Can sesi ve catlove87 aynı odada yatmışlar transfer sonrası @loughnow da onlara bebekli kurabiye getirmiş ne guzel dertlesmislerdir sıkılmamislardir dıyo
Walla evde dizi gibi heyecanla Sizi konustuk dun
Guzel haberlerinizi bekliyoruz
hadi gözün aydın canım kaç gündür duyduğum en güzel haber:) allah tamamına erdirsin inşallah :)SONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
Ayyy Ceviz ciimm tam ne yaptın diye yazacaktım.Çok çoook sevindim canım çok sağol haber verdiğin için.Şu an ayrı bir mutlu oldum transferimin 2. Günü ve nasıl bir moral oldu mesajın anlatamam.Allah tamamına erdirsin İnşaallah sağlıklaSONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
Canımmm harika bir haber ve harika bir anne olacaksın. Tüylerim diken diken oldu mutluluktan. Sağlıkla doğsun annesinin kuzusu olsun inşallah :)HAAAAMİİİİLEEEEYİİİİİM
He heeee bundan sonra anne yardım eder sana artık canımSONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
canım gözün aydın rabbim bebeklerini kucağına almayıda nasip etsin inşallahHAAAAMİİİİLEEEEYİİİİİM
HAAAAMİİİİLEEEEYİİİİİM
Hadi bakalım iyi dinlenmeler
Bebislerle keyifli vakitler
Can sesi ve catlove87 guzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz
Annem dun diyor ki
Kızım okudun mu Sayfayı
Hayır anne dedim
Can sesi ve catlove87 aynı odada yatmışlar transfer sonrası @loughnow da onlara bebekli kurabiye getirmiş ne guzel dertlesmislerdir sıkılmamislardir dıyo
Walla evde dizi gibi heyecanla Sizi konustuk dun
Guzel haberlerinizi bekliyoruz
HAAAAMİİİİLEEEEYİİİİİM
HAAAAMİİİİLEEEEYİİİİİM
Çook sevindimmmm:) Allah kucağına almayı nasip etsinHAAAAMİİİİLEEEEYİİİİİM
SONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
Canim Allah tamamina erdirsin insallah benim de 10.gun degerim 185 ti ve ikiz Allah gonlune gore versin insallahSONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
Ne kadar güzel bir haber bu böyle rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım darısı başımıza iyi bak annesi bebişlere :)HAAAAMİİİİLEEEEYİİİİİM
Canım yaşın kaçtı birde sorun neydi 3tanemi yerleştirilmişti kusura bakma çok soru sordumSONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
aaaa senin ikiz mi canım belli oldu mu ay çok sevindim:)))) ne güzel haberler geliyor maşallah maşallah:)Canim Allah tamamina erdirsin insallah benim de 10.gun degerim 185 ti ve ikiz Allah gonlune gore versin insallah