Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

SONUÇ 171 CIKTI.:KK19:BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY

Tebrikler canımmmmm, okurken gözlerim doldu yaaa inan çoookkk sevindimmm, böyle hamile haberlerini duymak bizlere hem umut hem moral oluyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Ne güzel canına caN gelmiş, canlaR gelmiş...:emir_bebek::emir_bebek:

bugün benim de kontrolüm vardı kızlar.. organ kontrolü yapıldı, çok şükür herşey normal gidiyor.. kıpraşıp tepikleyip duruyordu miniğim...2 hafta sonra da 4 lü tarama var... Allah'ım bu stres bitmiyor... kese, kalp, 2 li tarama, organ kontrolü , 4 lü tarama.. hep yüreğim ağzımda dolaşıyorum... hep bir endişe iyi mi diye....çok güzel ama bir o kadar zor bir süreç... inşallah hepinize nasip olsun bu tatlı endişeler...dualarım sizinle...

bugün benim de kontrolüm vardı kızlar.. organ kontrolü yapıldı, çok şükür herşey normal gidiyor.. kıpraşıp tepikleyip duruyordu miniğim...2 hafta sonra da 4 lü tarama var... Allah'ım bu stres bitmiyor... kese, kalp, 2 li tarama, organ kontrolü , 4 lü tarama.. hep yüreğim ağzımda dolaşıyorum... hep bir endişe iyi mi diye....çok güzel ama bir o kadar zor bir süreç... inşallah hepinize nasip olsun bu tatlı endişeler...dualarım sizinle...
Gözünaydın canım bu süreç gerçekten çok zor dünyaya getirdikten sonrada kaygılar hiç bitmiyor ama tatlı telaş bunlar inşallah sağsağlim kucaklarsın bebişini:KK39:

Yumurta toplama islemimin üzerinden 1 hafta geçti , ancak karnim hala cok şiş , idrarimi yaparken karnımın içinde balon var da sikistiriyor sanki. Sizde de boyle oldu mu
canım benim ilk gün çok az kanamam oldu geçti.ilk 2 gün de çok sık tuvaletim geldi.bugün 3. gün hiç bir sorunum kalmadı.

X