- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.821
cvz inşallah senin için en hayırlı olan sonucu alırsın. Allah yardımcın olsun inşallah. Kendine iyi bak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım. @cycasla benim 11:00 de ama o saate kadar senin histon olur sanırım yukarı çıkarız seni görmeye.Süper 10 30da benim randevu görüşürüz canım :*
hayırlı haberler ver bize canım.yarın büyük gün sonuç alıcam kızlar dua edin
Transferin 2. Gününden herkese selam kızlaar.. laughnow Can sesi sizi tanıdığıma çoook mutlu oldum.İyi ki vardınız dün.Tüm gerginliğimi aldınız pozitifliğinizle. Laughnow cım canım bizim için beklemen,ellerinle yaptığın o güzel kurabiyelerinden getirmen,güler yüzün..hepsi için çok çok sağol.Allah en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun seni de İnşallah. Can Sesimm tatlı oda arkadaşım nasıl gidiyor? Ben biraz endişelendim dün.Akşam evde yine biraz öksürdüm ve öksürükle şangıırt diye şeffaf, çok kıvamlı, yapışkan ( biraz fazla detaylı oldu ama ) akıntı geldi.Bugün Dayanamayıp Kaan Bey e sordum.Embriyonun içinde bulunduğu sıvı mı diye.Güldü bağğaYok olamaz fitiller vs yüzünden o akıntı dediNe bileyim biraz daha koyuydu yapışkandı diye korktum.Gülceğini tahmin etmiştim aslında.Dün bana Ata filan binmediğin sürece Bişey olmaz demişti ama dayanamadım sordum.Neyse Allah bize sabır,sonra da bebişlerimizi versin diyor, çekiliyorum.Sizi de çok öpüyorum
Hadi bakalım iyi dinlenmelerTransferin 2. Gününden herkese selam kızlaar.. laughnow Can sesi sizi tanıdığıma çoook mutlu oldum.İyi ki vardınız dün.Tüm gerginliğimi aldınız pozitifliğinizle. Laughnow cım canım bizim için beklemen,ellerinle yaptığın o güzel kurabiyelerinden getirmen,güler yüzün..hepsi için çok çok sağol.Allah en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun seni de İnşallah. Can Sesimm tatlı oda arkadaşım nasıl gidiyor? Ben biraz endişelendim dün.Akşam evde yine biraz öksürdüm ve öksürükle şangıırt diye şeffaf, çok kıvamlı, yapışkan ( biraz fazla detaylı oldu ama ) akıntı geldi.Bugün Dayanamayıp Kaan Bey e sordum.Embriyonun içinde bulunduğu sıvı mı diye.Güldü bağğaYok olamaz fitiller vs yüzünden o akıntı dediNe bileyim biraz daha koyuydu yapışkandı diye korktum.Gülceğini tahmin etmiştim aslında.Dün bana Ata filan binmediğin sürece Bişey olmaz demişti ama dayanamadım sordum.Neyse Allah bize sabır,sonra da bebişlerimizi versin diyor, çekiliyorum.Sizi de çok öpüyorum
benim 2. Yumurta toplamada olmuştu canım on gun falan sürdüYumurta toplama islemimin üzerinden 1 hafta geçti , ancak karnim hala cok şiş , idrarimi yaparken karnımın içinde balon var da sikistiriyor sanki. Sizde de boyle oldu mu
Yumurta toplama islemimin üzerinden 1 hafta geçti , ancak karnim hala cok şiş , idrarimi yaparken karnımın içinde balon var da sikistiriyor sanki. Sizde de boyle oldu mu[/QUOTE Phoyt cum bende de olmuştu evet.Bu daha çok toplanan yumurta sayısı çok olan bayanlarda oluyor.10 gün kadar her tuvaletim geldiğinde sancım oldu,karnıma en ufak bi bası olsa ağrım oluyordu.Fakat dayanılmaz ağrıların olur,nefes almakta zorlanır,bulantın olur, şişliğin artarsa mutlaka doktora başvurmalara fayda var canım
Transferin 2. Gününden herkese selam kızlaar.. laughnow Can sesi sizi tanıdığıma çoook mutlu oldum.İyi ki vardınız dün.Tüm gerginliğimi aldınız pozitifliğinizle. Laughnow cım canım bizim için beklemen,ellerinle yaptığın o güzel kurabiyelerinden getirmen,güler yüzün..hepsi için çok çok sağol.Allah en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun seni de İnşallah. Can Sesimm tatlı oda arkadaşım nasıl gidiyor? Ben biraz endişelendim dün.Akşam evde yine biraz öksürdüm ve öksürükle şangıırt diye şeffaf, çok kıvamlı, yapışkan ( biraz fazla detaylı oldu ama ) akıntı geldi.Bugün Dayanamayıp Kaan Bey e sordum.Embriyonun içinde bulunduğu sıvı mı diye.Güldü bağğaYok olamaz fitiller vs yüzünden o akıntı dediNe bileyim biraz daha koyuydu yapışkandı diye korktum.Gülceğini tahmin etmiştim aslında.Dün bana Ata filan binmediğin sürece Bişey olmaz demişti ama dayanamadım sordum.Neyse Allah bize sabır,sonra da bebişlerimizi versin diyor, çekiliyorum.Sizi de çok öpüyorum
Çok şekersiniz, annecine de selam söylemeyip direk kendisine teşekkür ederim o zaman.Hadi bakalım iyi dinlenmeler
Bebislerle keyifli vakitler
Can sesi ve catlove87 guzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz
Annem dun diyor ki
Kızım okudun mu Sayfayı
Hayır anne dedim
Can sesi ve catlove87 aynı odada yatmışlar transfer sonrası @loughnow da onlara bebekli kurabiye getirmiş ne guzel dertlesmislerdir sıkılmamislardir dıyo
Walla evde dizi gibi heyecanla Sizi konustuk dun
Guzel haberlerinizi bekliyoruz
phoyt cum benim de 10 gün şişkinliğim olmuştu.Çok yumurta toplanan kişilerde olabiliyor.ohss deniyor hatta.Hafif ohss olabilirsin demişti Kaan Bey.Ama kendiliğinden geçer demişti. P phoyt Her tuvaletim geldiğinde de çok sancım oluyordu.Yavaş yavaş geçecektir.Ama Şişlik gitgide artıyorsa, nefes almakta zorlanıyorsan filan hemen bir doktora başvur canım.
Kardeş kardeş oyun oynayın bakalım dedim okuyunca. Tamam dediler teyzesiayyy ne güzel bebeler anneciklerine kavuştular canları sıkılmıştır onların oralarda şimdi sıcacık yuvalarında kardeş kardeş oyunlar oynuyorlardır