Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Transferin 2. Gününden herkese selam kızlaar.. laughnow Can sesi sizi tanıdığıma çoook mutlu oldum.İyi ki vardınız dün.Tüm gerginliğimi aldınız pozitifliğinizle. Laughnow cım canım bizim için beklemen,ellerinle yaptığın o güzel kurabiyelerinden getirmen,güler yüzün..hepsi için çok çok sağol.Allah en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun seni de İnşallah. Can Sesimm tatlı oda arkadaşım nasıl gidiyor? Ben biraz endişelendim dün.Akşam evde yine biraz öksürdüm ve öksürükle şangıırt diye şeffaf, çok kıvamlı, yapışkan ( biraz fazla detaylı oldu ama ) akıntı geldi.Bugün Dayanamayıp Kaan Bey e sordum.Embriyonun içinde bulunduğu sıvı mı diye.Güldü bağğaYok olamaz fitiller vs yüzünden o akıntı dediNe bileyim biraz daha koyuydu yapışkandı diye korktum.Gülceğini tahmin etmiştim aslında.Dün bana Ata filan binmediğin sürece Bişey olmaz demişti ama dayanamadım sordum.Neyse Allah bize sabır,sonra da bebişlerimizi versin diyor, çekiliyorum.Sizi de çok öpüyorum

Yumurta toplama islemimin üzerinden 1 hafta geçti , ancak karnim hala cok şiş , idrarimi yaparken karnımın içinde balon var da sikistiriyor sanki. Sizde de boyle oldu mu

Canım bende sizi tanıdığıma çok sevindim gerçekten iyi ki bekleyip görmüşüm ikinizi de :) İnşallah bebeğine daha nice kurabiyeler yaparız. Bizler hassas olduğumuz için havadan nem kapıyoruz Ama her şey yolunda gidecek lütfen rahat ol 25 ini sabırsızlıkla bekliyorum dualarım sizinle

Hadi bakalım iyi dinlenmeler
Bebislerle keyifli vakitler
Can sesi ve catlove87 guzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz
Annem dun diyor ki
Kızım okudun mu Sayfayı
Hayır anne dedim
Can sesi ve catlove87 aynı odada yatmışlar transfer sonrası @loughnow da onlara bebekli kurabiye getirmiş ne guzel dertlesmislerdir sıkılmamislardir dıyo
Walla evde dizi gibi heyecanla Sizi konustuk dun

Guzel haberlerinizi bekliyoruz

Bir haftadır canim burnumda cok oturamiyorum, yatınca çok iyiyim. Göbeğimdeki iğne deliklrini bile hissediyorum. 3 gun daha cekeyim bari sonra tekrar dr a giderim.

Oh

Zarif, güzel oda arkadaşım çok özel bir günü birlikte paylaştık. Şanslıydık gerçekten Bende ikinizi tanımaktan çok mutlu oldum. Hepimiz aynı yolda çok özel bir süreci paylaşıyoruz. O yüzden bu kadar duygudaş olduk ya zaten :)
Canım aynı korkuyla bende bugün aradım Dün dönerken sağdan bir araba aniden önümüze kırınca karnımı birden çok kastım. Eve girerken dışarda da soğuktan çok güçlü hapşurdum. Daha asansörde bende akıntıyı hissettim. Dediğin gibi daha önce olmayan şeffaf oldukça yapışkandı. Uyanır uyanmazda aradım sabah. Tehlikeli değilmiş dediğin gibi. Bende dinlenmeye ve hepimize bol bol dua etmeye devam ediyorum. Öptüm çok çok

Çok şekersiniz, annecine de selam söylemeyip direk kendisine teşekkür ederim o zaman.
Senden daha aktif burada baksana Müstakbel annelerimiz dışında, annelerimizin de duaları var burada :)
Güzel haberler verip, sizin güzel haberlerinize de mutlu olacağız inşallah :)

phoyt cum benim de 10 gün şişkinliğim olmuştu.Çok yumurta toplanan kişilerde olabiliyor.ohss deniyor hatta.Hafif ohss olabilirsin demişti Kaan Bey.Ama kendiliğinden geçer demişti. P phoyt Her tuvaletim geldiğinde de çok sancım oluyordu.Yavaş yavaş geçecektir.Ama Şişlik gitgide artıyorsa, nefes almakta zorlanıyorsan filan hemen bir doktora başvur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…