Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

aaaa senin ikiz mi canım belli oldu mu ay çok sevindim:)))) ne güzel haberler geliyor maşallah maşallah:)
171 çok yüksek büyük ihtimal ikiz dedi zaten rahat durmuyorlar teyzesi kımıl kımıllar p.tesi tekrar kan tahlili bir hafta sonra da ultrasonla keseyi görücez ama o anı tarif edemem doktora kaç defa onaylattık hamilesin tadını çıkar dedi

Hamile arkadaşları gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
Liste mükemmel görünüyor ellerine sağlık Benim de bugün kontrolüm vardı iğnelere aynen devam ama henüz gelişmemiş daha önce sordum ama yanıt alamadım rezerv azlığı olan arkadaşlar iğnelerden sonra kaç yumurtanız oluştu..?

Arkadaşlar ben pek iyi haber veremiyorum 10. Gün 35 14. Gün 65 çıktı.. Kaan Bey, suan için bisey diyemem ama düşük bi sonuc bu dedi.. Salı günü tekrar bakalım dedi.. Belki ikizdi birini kaybettiysen değerinde az ilerleme de olabilir dedi.. Ama benim umudum gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…