- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.801
haaa doğru pazartesi olacak yaa günleri ben hep birbirne kattığım için kusura bakmayın yaaCanım ben bugün oldum mesela ama bir daha pazartesi olacağım, salı değil.. Bugün perşembe çünkütabii onunda 4 günde birse
Canım bant kullanıyorum ana onu yazmayı unutmuşum iyi hatırlattın sagolcanım proluton iğne 4. gün olmuyo musun senin listede 5. gün oluyo, nahide hemşire 4. gün olucaksın dediği için ben olduğum günden sayıyorum 4. gün oluyorum.? bi de sen bant kullanmıyor musun?
Ac dedi hemşire HanimBen estrofemi tok iciorum...acmi icilmesi gerekio
Tebrik ederim canım herşey yolunda değil mi nasıl geçti anlatır misin?Tesekkurler canim, aldim bebeleriAnneleri ve kuzulari yatiyoruz :)
Kalcama yapistirdim ben.cumartesi kontrolüm var o zaman çıkaracak miyim acaba yoksa yapışık mi gideceğim sizler ne yaptınız( kullananlar)Kızlar bantları vücudunuzun neresine yapıştırıyorsunuz ?
Çok güzel haberler ver bizlere canım inan bana en az senin kadar heyecanliyiz Rabbim yardimcin olsun dualarimiz seninle:)yarın büyük gün sonuç alıcam kızlar dua edin
yarın büyük gün sonuç alıcam kızlar dua edin
Kalcama yapistirdim ben.cumartesi kontrolüm var o zaman çıkaracak miyim acaba yoksa yapışık mi gideceğim sizler ne yaptınız( kullananlar)
Dualarımız seninle :)yarın büyük gün sonuç alıcam kızlar dua edin
Canım değiştirme gününe denk gelmezse yapışık git benceKalcama yapistirdim ben.cumartesi kontrolüm var o zaman çıkaracak miyim acaba yoksa yapışık mi gideceğim sizler ne yaptınız( kullananlar)
dualarımız seninle.inşallah hayırlı haberler alacaksınn:))yarın büyük gün sonuç alıcam kızlar dua edin
Canım mübarek cuma gününde hayırlı bir haberle hepimiz sevinelim inşallah. Dualarım seninleyarın büyük gün sonuç alıcam kızlar dua edin
Evet canım oğlu var iki buçuk yaşında. Allah bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah.inşallah nasip kısmet olur canım.
rabbim yüzümüzü güldürsün.
bu arada o arkadaşın bebeişine kavuştumu peki.