- 3 Ocak 2015
- 64
- 204
- 41
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.861
Ikiz canim gecen hafta ultrasonda el salladilar banaaaaa senin ikiz mi canım belli oldu mu ay çok sevindim:)))) ne güzel haberler geliyor maşallah maşallah:)
amin canım benim inşallah. çok mutlu oldum hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:) darısı bekleyen bütün arkadaşlara inşallah:)Ikiz canim gecen hafta ultrasonda el salladilar banaRabbim hepimizin meleklerini korusun insallah
Çok güzel bir haber allah sag saglim saglikli bi şekilde kucagina almayida nasip etsin insallahSONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
Canim insallah hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz bebislerimiziamin canım benim inşallah. çok mutlu oldum hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:) darısı bekleyen bütün arkadaşlara inşallah:)
Canım çok sevindim. Allah sağlıkla kavuştursun seni bebeklerine inşallah. Darısı bizlerin başına inşallah. Siz hamilelerin duası kabul olur, bol bol dua edin bizler için.HAAAAMİİİİLEEEEYİİİİİM
SONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
SONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
Ikiz canim gecen hafta ultrasonda el salladilar banaRabbim hepimizin meleklerini korusun insallah
Tesekkurler canim Allah isteyen herkese nasip eder insallahHayırlı olsun canım seninde ikizler demek çok güzel
ÇOOKK SEVİNDİİMM.. SÜPEER... ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN...SONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
çok sevindim tebrik ederim.sağ salim kucağına alırsın inşallah.SONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
Gözünaydın canım bu süreç gerçekten çok zor dünyaya getirdikten sonrada kaygılar hiç bitmiyor ama tatlı telaş bunlar inşallah sağsağlim kucaklarsın bebişinibugün benim de kontrolüm vardı kızlar.. organ kontrolü yapıldı, çok şükür herşey normal gidiyor.. kıpraşıp tepikleyip duruyordu miniğim...2 hafta sonra da 4 lü tarama var... Allah'ım bu stres bitmiyor... kese, kalp, 2 li tarama, organ kontrolü , 4 lü tarama.. hep yüreğim ağzımda dolaşıyorum... hep bir endişe iyi mi diye....çok güzel ama bir o kadar zor bir süreç... inşallah hepinize nasip olsun bu tatlı endişeler...dualarım sizinle...
ayyyyy coookkkk sevindim yaHAAAAMİİİİLEEEEYİİİİİM
canım benim ilk gün çok az kanamam oldu geçti.ilk 2 gün de çok sık tuvaletim geldi.bugün 3. gün hiç bir sorunum kalmadı.Yumurta toplama islemimin üzerinden 1 hafta geçti , ancak karnim hala cok şiş , idrarimi yaparken karnımın içinde balon var da sikistiriyor sanki. Sizde de boyle oldu mu
ayyy çoookk sevindimm canım.hayırlı olunn,tebrikler:)HAAAAMİİİİLEEEEYİİİİİM
Gözün aydın canımkızlar bir mutlu haber de ben vereyim.salı günü 6 yumurtam toplanmıştı.4' ü döllenmişti.4'ü de dondurulmuş.3 tanesi 8 hücreli, 1 tanesi 12 hücreli. hepsi birinci kalite mi dedim,evet dediler ama 12 hücreli fazla değil mi?