Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

aynen dediğin gibi canım ben hala korkular içindeyim derin bi oh çekemiyorum her an bişey olurmu korkusu var her kontrol öncesi kalbi atıyormu diyorum. Rabbim hepize sağlıklı bebişler nasip etsin.

Çok üzüldüm. Ancak pes etmek yok. Nasip denen şey ne zaman gerçekleşecekse zamanını bekliyor olmalı. Sabrın sonu hep selameti getirmiştir. Allah yardımcınız olsun.
Kizlar malesef guzel haberler veremiyorum.
Hayirlisi buymus.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Herzmn hepiniz dualarimdasiniz benide unutmamaniz dilegiyle...

aynen dediğin gibi canım ben hala korkular içindeyim derin bi oh çekemiyorum her an bişey olurmu korkusu var her kontrol öncesi kalbi atıyormu diyorum. Rabbim hepize sağlıklı bebişler nasip etsin.

ben de yaşadım bunları ama bize bak umut dol olur mu arkadaşım hepimiz daha önce bikaç defa negatifi gördük ama şimdi hamileyiz yeterki vakti saati gelsin. cycas yalnız değilmişim demekki ben de her kontrolden sonra mutlu oluyorum ama bi sonraki kontrole kadar endişelerim hiç bitmiyor rabbim tüm kardeşlerime sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Hayirlisi buymus.

Kendini çok üzme lütfen. Çoğumuzun birkaç negatifi oldu maalesef ve çoğuda çok şükür şuan hamile.
Mutlaka birgün bebeğini kucağına alacaksın inşallah, dualarım seninle.

aynen canım hiç bitmiyor bu endişe ama sağlıklı olduğunu görünce dünyanın en mutlu insanı oluyorum.

Canım yaaa çok üzüldüm, üzme kendini Canın Sağ OlsuN. En azından 3 tane daha dondurulmuş kardan bebeklerin varmış, Bak yaşınızda gençmiş inşallah bir sonraki denemende olur.
Allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesiN.

cok teşekkür ederim cavabin için bende cesareet edemiyorumm istanbula. senin rezervin cok iyi maşallah benim o kadar değil ama şükür yine.
Canim oncelikle hosgeldin aramizs.3 defa istanbulda denedim ve sonuc negatif emin ol maddi manevi uzak olmasi daha cok yipratiyor.bu sefer bende kaan beyle basladim bir gorus derim icine sinenerse oylr karar ver canim.insallah senin icinde hayirlisi olsun

Hayirlisi buymus.
Allahtan hayırlısı canım moralini bozma. sen hiç belirti yok birşey hissetmiyorum diyordun dimi

ewet bide esimde gelemicek benle iyice stres olucam. aslında haklısınız allah verecekse heryerde verir ama suratsiz doktorlar insanı daha cok geriyor

Canım hayırlı olsun çok sevindim öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…