Canım ben henüz tedavinin başındayım hatta
tüp bebek bile denenmeye gerek kalmayabilirmiş ama ben şöyle anlatayım. Ben de Balıkesir'de yaşıyorum buradaki doktorlar rezervin az menapoza giriyorsun deyince bir sürü merkez araştırdım hatta sağ olsun annem daha çok araştırdı. O da duymuş bahçeciyi illa ki dedi İstanbul'a gidelim. Ama ben bu işin çok uzun süreçli ve psikolojik olarak yıpratıcı olduğunu bildiğimden İstanbul'u göze alamadım. İzmir ve Bursa'ya yöneldim. Hatta öyle ki annemle tartıştık bile
. Ben de Bursa Acıbadem ve İrenbe arasında kaldıktan sonra özellikle Kaan Bey nedeniyle burayı seçtim. Seçmeden önce neler yapmadım ki adamın en az 5 programının videosunu izledim, facebook haesabında dolaştım, internet sitesini kurcaladım. Dedim ki bir insan bu kadar mı pozitif olur. Sonra kontrole annem, eşim ve ben gittik hepimiz bayıldık Kaan Bey'e. İnan ki o da sorularını bıkmadan yorulmadan cevaplıyor. Bir sürü espri bile yaptı. Farkında mısın bir hastalıktan kurtulmaya falan çalışmıyorsun da başına bela almaya çalışıyorsun. Bu günlerinin kıymetini bil dedi :)
Unutma ki illa ki 1 denemede olacak diye bir şey yok bunu ne irenbe ne de bahçeci vadedebilir. Ama ya İstanbulu tercih edersen ve ilkinde olmazsa maddi, manevi çok yorulursun bir sürü kontrol oluyorsun. Hele ki İzmir'de yaşıyorsan yanı başında böyle fırsat varken değerlendir. Bir yandan da bu işte doktoruna içinin ısınması çok önemli, bu tür tedavide özellikle önemli yani İzmir içine sinmezse elbette İstanbul'a g