Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

AMİİİİİİNN PHOYT CUMM

Allah yardımcın olsun
Sıkı sıkı tutunsunlar insaallah
Seni cok iyi anlıyorum benimde haftaya carsamba transfer Pazartesi çözülecek
Bende büyüyecekler mı diye cok endişeliyim
Senin kaçı 1. Kalite kaçı 2. Kalite kac hücreliler yani

Allah yardımcın olsun
Sıkı sıkı tutunsunlar insaallah
Seni cok iyi anlıyorum benimde haftaya carsamba transfer Pazartesi çözülecek
Bende büyüyecekler mı diye cok endişeliyim
Senin kaçı 1. Kalite kaçı 2. Kalite kac hücreliler yani

Vallahi Esra cım bana hiç hücre bilgisi vermediler.Dondurdukları gün 12 istediğimiz kalitede embriyonuz donduruldu dediler.Dün de aradım çözdürmeyi unutmayın sakın dedim güldüler hatta.Yok 6 tane çözdürdük,şu an herşey yolunda.Perşembe günü bakılcak bir daha dediler.Senin de 5. gün transferi olacak sanırım.Kaç adet transfer edilecek?

Benim 9 embriyom var
4 U 1. Kalite digerleri 2. Kalite
Benim Pazartesi genetiğe gidecek
Hasta genetik te olanlar elenecek
Cunku esim ve ben Talasemi tasiyicisiyiz
Elimizdekac tane kalacak hatta kalacak mı bilmiyoruz
Kaan bey 1 tane kalsa bize yeter dedi
Senin ne guzel çokmuş
Elbet bir kaçı 5. Güne kadar buyur

catlove87 benim de trasfer yarın. Beklenen gün geldi bizim için, umarım beklenen sonuca da ulaşırız

merhaba kızlar..sonunda kaan beyle görüşmeye gittik ve tedaviye onunla devam etmeye karar verdik,gerçektende çok iyi bir doktor sorduğumuz soruları sıkılmadan ayrı ayrı cevapladı.burdanda sorularıma cevap veren kızlara çok teşekkür ediyorum.
arkadaşlar kaan bey bu testleri istedi hemogram,alt,ast,bun,kreatinin,tsh,ft3,ft4,prolaktin,homosistein,açlık kan şekeri bu testleri sizde yaptınız mı,yaptıysanız nerde ve ne kadara yaptırdınız yardımcı olursanız çok sevinirim.

Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun bu testleri devlet hastanesi yapıyor kadındoğum bölümü

Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun bu testleri devlet hastanesi yapıyor kadındoğum bölümü

sağol canım.peki kaan beyin verdiği testleri direkt doktora göstersem bu testleri yazarmı,birde özele gitmeyi düşünüyordum özelde kadın doğuma gitsem testler ücretli mi yoksa ssk karşılarmı ?

Esra cım okumuştum daha önce Talasemi taşıyıcısıyım diye yazmıştın. Ama kimin olduğunu unutmuştum.Baya kalabalığız malum Tabii 1 tane olsun bizim olsun canım.Ben de zaten tek embriyo transfer ettireceğim yarın.Hakkımızda hayırlısı olsun cnm.İnşallah mutlu sona kavuşuruz bir an önce

sağol canım.peki kaan beyin verdiği testleri direkt doktora göstersem bu testleri yazarmı,birde özele gitmeyi düşünüyordum özelde kadın doğuma gitsem testler ücretli mi yoksa ssk karşılarmı ?
Canım 182 yi akşamdan ara kadın doğumdan randevunu al sabah aç karnına git dotora göster reçeteni o aynılarını yazar eğer devlette yapılmayanlar varsa içlerinde onu dr sana söyler onlarıda özel hastanede yada özel bir labaratuvarda yaptırırsın belkide hepsi devlette yapılıyordur

Özel hastanede ssk indirimi yapiliyordur ama pahalı oluyor gerek yok devlette para vermiyorsun

Merhaba anne adayı İnşallah gerçek olacak. Seninkine az kaldı, nasıl gidiyor :)
Can sesi canım saol inşallah anne olayım. hafif belimde sancılar var, yarın senin için büyük gün, sen de al gel meleğini...dualarımız sizinle... sanırım catlove87 de meleğini alacak... iyi haberleriniz bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…