-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.561
amin canımm inşallahhh:)Allah yardımcın oldun bol bol yumurtan olsun ins
En kalitelesinden :)
Gecenin bu saatinde bi bakayım dedim kızlar napmis diye bu guzel haber ilaç gibi geldi inanın çok sevindim Rabbim sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin darısı basimizaKızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMMKaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
Canım senin adına çok sevindim Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inş darisi bizim başımıza inş:)Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMMKaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
ultrasonla muayene ediyorlar canım,o şekilde ölçülüyor.KiZlar yarın 11 de kontrolüm var transfer tarihim belli olacak cok heyecanlıyım
Rahim kalınlığını nasıl ölçüyorlar
Muayene mı
Hormon test Mı
canım çok çook sevindim.Sen hiç merak etme.10 .gün olduğu için değerin öyledir.12. gün 70, 14. gün 140 olacak.Bak böyle bakınca aslında pekte düşük değil değil mi?Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMMKaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
Canım ben henüz tedavinin başındayım hatta tüp bebek bile denenmeye gerek kalmayabilirmiş ama ben şöyle anlatayım. Ben de Balıkesir'de yaşıyorum buradaki doktorlar rezervin az menapoza giriyorsun deyince bir sürü merkez araştırdım hatta sağ olsun annem daha çok araştırdı. O da duymuş bahçeciyi illa ki dedi İstanbul'a gidelim. Ama ben bu işin çok uzun süreçli ve psikolojik olarak yıpratıcı olduğunu bildiğimden İstanbul'u göze alamadım. İzmir ve Bursa'ya yöneldim. Hatta öyle ki annemle tartıştık bileherkese slm.nolur birileri bana yardım etsinben başka bir doktorda bir aşılama birtup bebek denedim mmaalesef tutmadi.bende hasimato var birde rezerv azligi. bana istanbulda bahceci fulya diye bir merkez de erbil yagmur u tavsiye ettiler. bugün telefonda konuştük acaip olumlu konusan psikolog gibi bir doktor neredeyse yarım saat bitmeyen sorularımı cevapladı. ama şöyle bir durum var ıst. fiyatlari burdan daha yüksek gittin kaldın geldin neredeysse iki katı olacak. ben kaan beyi de görmek istiyorum bir kezde olsa. benim için en önemli şey sabırlı ve açıklayici olmasi ama güler yüzle yapacak bunu birde ıst. da bir deneme burda iki deneme parasına geliyor sizce mantikli olan ne?
herkese slm.nolur birileri bana yardım etsinben başka bir doktorda bir aşılama birtup bebek denedim malesef tutmadi.bende hasimato var birde rezerv azligi. bana istanbulda bahceci fulya diye bir merkez de erbil yagmur u tavsiye ettier. bugün telefonda konuştük acaip olumlu konusan psikolog gibi bir doktor neredeyse yarım saat bitmeyen sorularımi cevapladi. ama şöyle bir durum var ıst. fiyatlari burdan daha yüksek gittin kaldın geldin neredeysse iki katı olacak. ben kaan beyi de gormek istiyorum bir kezde olsa. benim için en önemli şey sabırlı ve açıklayici olmasi ama güler yüzle yapacak bunu birde ıst. da bir deneme burda iki deneme parasına geliyor sizce mantikli olan ne?
Mrb hopebyby senin rezervin az ya tedavin nasil gidiyor ilscCanım ilaç verdimi sana bana rezervin az benim piskolojim cok bozuldu senin fsh kac h enüz tedavinin başındayım hatta tüp bebek bile denenmeye gerek kalmayabilirmiş ama ben şöyle anlatayım. Ben de Balıkesir'de yaşıyorum buradaki doktorlar rezervin az menapoza giriyorsun deyince bir sürü merkez araştırdım hatta sağ olsun annem daha çok araştırdı. O da duymuş bahçeciyi illa ki dedi İstanbul'a gidelim. Ama ben bu işin çok uzun süreçli ve psikolojik olarak yıpratıcı olduğunu bildiğimden İstanbul'u göze alamadım. İzmir ve Bursa'ya yöneldim. Hatta öyle ki annemle tartıştık bile. Ben de Bursa Acıbadem ve İrenbe arasında kaldıktan sonra özellikle Kaan Bey nedeniyle burayı seçtim. Seçmeden önce neler yapmadım ki adamın en az 5 programının videosunu izledim, facebook haesabında dolaştım, internet sitesini kurcaladım. Dedim ki bir insan bu kadar mı pozitif olur. Sonra kontrole annem, eşim ve ben gittik hepimiz bayıldık Kaan Bey'e. İnan ki o da sorularını bıkmadan yorulmadan cevaplıyor. Bir sürü espri bile yaptı. Farkında mısın bir hastalıktan kurtulmaya falan çalışmıyorsun da başına bela almaya çalışıyorsun. Bu günlerinin kıymetini bil dedi :)
Unutma ki illa ki 1 denemede olacak diye bir şey yok bunu ne irenbe ne de bahçeci vadedebilir. Ama ya İstanbulu tercih edersen ve ilkinde olmazsa maddi, manevi çok yorulursun bir sürü kontrol oluyorsun. Hele ki İzmir'de yaşıyorsan yanı başında böyle fırsat varken değerlendir. Bir yandan da bu işte doktoruna içinin ısınması çok önemli, bu tür tedavide özellikle önemli yani İzmir içine sinmezse elbette İstanbul'a g
cuma sonuç alıcam cnm bugün transferin 7.günüCanım senin transferinmi olmuştu yada hamilemiydin?
Canım inşallah bize müjdeli haberi verirsin nasıl gidiyor bebeklerle ?cuma sonuç alıcam cnm bugün transferin 7.günü
Canım benin Balıkesir'deki doktorlar yalnızca FSH ıma bakarak karar verdi rezerv azlığıma FSH inatla ve 3 ay üst üste 15 çıkınca erken menapoz dediler. Ama ılımlı bir doktorum vardı amh yaptırdı amh 4,3 çıktı yani iyi bir değer. Kaan Bey sonuçlarıma baktı benim için FSH önemli değil amh ve ultrason dedi. Ultrasonum da iyi çıktı. AMH ı da tekrarladı o da yine iyi çıktı. Şimdi bana öteki ay rahim filmi çekecek ve adetimin 10. günü falan kontrol edip yumurta gelişimime bakacak ikisi de iyiyse birkaç ay daha normal yolla dene diyecek yine olmazsa belki sebepsiz infertileden aşılama deneyecek en son tüp bebek deneyecek.Mrb hopebyby senin rezervin az ya tedavin nasil gidiyor ilsc
Canım benin Balıkesir'deki doktorlar yalnızca FSH ıma bakarak karar verdi rezerv azlığıma FSH inatla ve 3 ay üst üste 15 çıkınca erken menapoz dediler. Ama ılımlı bir doktorum vardı amh yaptırdı amh 4,3 çıktı yani iyi bir değer. Kaan Bey sonuçlarıma baktı benim için FSH önemli değil amh ve ultrason dedi. Ultrasonum da iyi çıktı. Ama bir de sol yumurtalığımda çikolata kisti varmış. Ama sağ taraf temiz olduğu için tek tüple de hamile kalabilirsin dedi.AMH ı da tekrarladı o da yine iyi çıktı. Şimdi bana öteki ay rahim filmi çekecek ve adetimin 10. günü falan kontrol edip yumurta gelişimime bakacak ikisi de iyiyse birkaç ay daha normal yolla dene diyecek yine olmazsa belki sebepsiz infertileden aşılama deneyecek en son tüp bebek deneyecek.Hopebaby slm arkadaşım sana denilen banada erkenmenopoz dediler yumurta rezervin az hatta 6 senelik evliyim bir dis gebelik iki düsuk 2 asilama bir tup bebek fakak hamileligimin biri ikisi kendiliginden biri asilamadan tup bebek tutmadi sonrasi miyom ameliyati simdi doktora gitme korkusu var bende senin fsh kacti kaan beyle tedavide nasil bir yol izliyorsun merak ettim bende onunla son şansımı deniycem
buarada tebrik ederim... sağsalim kucağına alırsın...
blue-eyes canım nasıl sevindim anlatamam
Allah hayırlı etsin Bebeğini
En taze anne sensin demek
Oh bol bol konus tadını çıkar
Allah bizede o Mutluluğu yaşatsın inşallah
Gecenin bu saatinde bi bakayım dedim kızlar napmis diye bu guzel haber ilaç gibi geldi inanın çok sevindim Rabbim sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin darısı basimiza
Canım senin adına çok sevindim Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inş darisi bizim başımıza inş:)