- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.581
cok teşekkür ederim cavabin için bende cesareet edemiyorumm istanbula. senin rezervin cok iyi maşallah benim o kadar değil ama şükür yine.Canım ben henüz tedavinin başındayım hatta tüp bebek bile denenmeye gerek kalmayabilirmiş ama ben şöyle anlatayım. Ben de Balıkesir'de yaşıyorum buradaki doktorlar rezervin az menapoza giriyorsun deyince bir sürü merkez araştırdım hatta sağ olsun annem daha çok araştırdı. O da duymuş bahçeciyi illa ki dedi İstanbul'a gidelim. Ama ben bu işin çok uzun süreçli ve psikolojik olarak yıpratıcı olduğunu bildiğimden İstanbul'u göze alamadım. İzmir ve Bursa'ya yöneldim. Hatta öyle ki annemle tartıştık bile. Ben de Bursa Acıbadem ve İrenbe arasında kaldıktan sonra özellikle Kaan Bey nedeniyle burayı seçtim. Seçmeden önce neler yapmadım ki adamın en az 5 programının videosunu izledim, facebook haesabında dolaştım, internet sitesini kurcaladım. Dedim ki bir insan bu kadar mı pozitif olur. Sonra kontrole annem, eşim ve ben gittik hepimiz bayıldık Kaan Bey'e. İnan ki o da sorularını bıkmadan yorulmadan cevaplıyor. Bir sürü espri bile yaptı. Farkında mısın bir hastalıktan kurtulmaya falan çalışmıyorsun da başına bela almaya çalışıyorsun. Bu günlerinin kıymetini bil dedi :)
Unutma ki illa ki 1 denemede olacak diye bir şey yok bunu ne irenbe ne de bahçeci vadedebilir. Ama ya İstanbulu tercih edersen ve ilkinde olmazsa maddi, manevi çok yorulursun bir sürü kontrol oluyorsun. Hele ki İzmir'de yaşıyorsan yanı başında böyle fırsat varken değerlendir. Bir yandan da bu işte doktoruna içinin ısınması çok önemli, bu tür tedavide özellikle önemli yani İzmir içine sinmezse elbette İstanbul'a g
Günaydın arkadaşlar...Güzel haberlerimiz hiç bitmesin inşallah... Hamile olan arkadaşlar bizlere transfer sonrası neler yediler, nelere dikkat ettiler anlatsalar aslında, transferi olan yada olacak arkadaşlarımıza yardımcı olsak??
iyi gidiyor canım şu bacakağrısı olmasa daha iyi olucam ilk defa duş yaptım bugünCanım inşallah bize müjdeli haberi verirsin nasıl gidiyor bebeklerle ?
Teşekkür ederim tatlım , Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..Zorlu bir yoldan geçiyoruz, sabır ve duayla...
Cok üzüldüm canımKizlar malesef guzel haberler veremiyorum.
Hayirlisi buymus.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Herzmn hepiniz dualarimdasiniz benide unutmamaniz dilegiyle...
Kizlar malesef guzel haberler veremiyorum.
Hayirlisi buymus.
Canım benim canın sağolsun üzme kendini daha seni bekleyen bebeklerin var inşallah bir sonraki denemende olur allah gönlüne göre versinKizlar malesef guzel haberler veremiyorum.
Hayirlisi buymus.
nasıl yaa.. değerin kaç çıktı ? hakkında hayırlısı canım.. inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun.
çok zor birşey canım ne desek boş ama nasip değilmiş bebekler kendileri için en hayırlı zamanda gelirler.. dondurulmuşun vardı dimi? birde sorun neydi ?Deger cikmadi bile nerdeyse 0.100 cikmis
Hayirlisi hepimiz icin cnm
Herkese destegi icin cok tesekkur ederim
dualarım seninle canım ne kadar zorlu bir süreç bir seçim aşaması inşallah hepsi 5. güne kadar gider Rabbim hayırlısını versin.Kızlar bende az once ciktim hastaneden haftaya carsamba transfer ins
Ama benim sizden farklı olarak Pazartesi kardan bebeklerimin birer hücresi genetiğe gidecek Bakalım 9 embriyondan kac tanesi sağlıklı gelecek
Gelenlerden kac tanesi 5. Güne kadar büyüyecek
Cok heyecanlıyım
Nolur dua edin
çok zor birşey canım ne desek boş ama nasip değilmiş bebekler kendileri için en hayırlı zamanda gelirler.. dondurulmuşun vardı dimi? birde sorun neydi ?
nasip işte canım herşey mükemmel olsa bile olmuyor. evet şükür çok ciddi bi problem yokmuş ayrıca embriyolarının olmasıda çok güzel. peki bişey dicem o kapalı tüpünden sıvı akışı varmı diye bakıldımı ? malum kapalı tüplerden bazen rahime sıvı akışı oluyor embriyoların tutunmasını engelliyor. sen ofis histersokopi olmuştun dimi diğer türlü olsa bakıyorlar ona sanırım. hakkında hayırlısı ama yılmak yok yepyeni umutlarla yeni bir sayfa açıyorsun o 3 tane kardan bebişin annesini bekliyor üşümüşlerdir. onlar al ısıt annesi :)Cok sukur geride 3 tane dondurulmusum var. Coksukur yasimiz genc ve yumurta rezerv problemimiz yok
Bnm tuplerimden biri kapali esiminde morfoloji düsük
Aslinda kaan bey bnden cok umutluydu. Basari sansi enyuksek grupsun rahim harika yasindan dolayi diyordu ama tabiki Allahin takdiri daha vakti var demek.
Hayirlisi herseyin...
Cok sukur geride 3 tane dondurulmusum var. Coksukur yasimiz genc ve yumurta rezerv problemimiz yok
Bnm tuplerimden biri kapali esiminde morfoloji düsük
Aslinda kaan bey bnden cok umutluydu. Basari sansi enyuksek grupsun rahim harika yasindan dolayi diyordu ama tabiki Allahin takdiri daha vakti var demek.
Hayirlisi herseyin...
nasip işte canım herşey mükemmel olsa bile olmuyor. evet şükür çok ciddi bi problem yokmuş ayrıca embriyolarının olmasıda çok güzel. peki bişey dicem o kapalı tüpünden sıvı akışı varmı diye bakıldımı ? malum kapalı tüplerden bazen rahime sıvı akışı oluyor embriyoların tutunmasını engelliyor. sen ofis histersokopi olmuştun dimi diğer türlü olsa bakıyorlar ona sanırım. hakkında hayırlısı ama yılmak yok yepyeni umutlarla yeni bir sayfa açıyorsun o 3 tane kardan bebişin annesini bekliyor üşümüşlerdir. onlar al ısıt annesi :)
Deger cikmadi bile nerdeyse 0.100 cikmis
Hayirlisi hepimiz icin cnm
Herkese destegi icin cok tesekkur ederim
Kızlar bende az once ciktim hastaneden haftaya carsamba transfer ins
Ama benim sizden farklı olarak Pazartesi kardan bebeklerimin birer hücresi genetiğe gidecek Bakalım 9 embriyondan kac tanesi sağlıklı gelecek
Gelenlerden kac tanesi 5. Güne kadar büyüyecek
Cok heyecanlıyım
Nolur dua edin