Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar malesef guzel haberler veremiyorum.
Hayirlisi buymus.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Herzmn hepiniz dualarimdasiniz benide unutmamaniz dilegiyle...
Hakkında hayırlısı olsun canım. Allahtan umut kesilmez. Bir dahaki sefere olur inşallah. Tabi ki dualarımdasın buradaki herkes gibi

Kızlar yarın sabah opum var. Dualarımız eksik etmeyin olur mu. Cok heyecanlıyım, biraz da korkuyorum.
Hayirlisi buymus.
Canım benim hayırlısı olsun Rabbim verecek diye umut ediyorum hep umudunu kaybetme

blue-eyes blue-eyes canım tebrikler... Allah kucağına almayı da nasip etsin... bizlere dua et... hamişlerin duası kabul olurmuş...
M Mormutfakli canım çok üzüldüm, ama moralini bozma 3 kardan bebeğinin olması çok güzel, valla benim yok geride... hakkımızda hayırlısı....
N nisan8335 umarım senin de bol ve kaliteli yumilerin toplanmıştır, sağlıklı embriyoların olsun...[/USER]

blue-eyes blue-eyes canım tebrikler... Allah kucağına almayı da nasip etsin... bizlere dua et... hamişlerin duası kabul olurmuş...
M Mormutfakli canım çok üzüldüm, ama moralini bozma 3 kardan bebeğinin olması çok güzel, valla benim yok geride... hakkımızda hayırlısı....
N nisan8335 umarım senin de bol ve kaliteli yumilerin toplanmıştır, sağlıklı embriyoların olsun...[/USER]

Amin canım çok teşekkür ederim.. Merak etmeyin hepiniz için her gece dua ediyorum.. Umarım Rabbim kabul eder

post: 38853970, member: 640276"]cumartesiye tüm hazırlıklarım tamam inşallah güzel bi buluşma olur irenbe ve kaan beyle. Tüm tahlillerim normal çıktı umarım o sebebini bulur,bulurda bu belirsizlikten kurtarır bizi... anne adayları biler için dua edin emi:110:[/QUOTE]
Ne belirsizliği vardı canım?

cuma günü testgünüm bacaklarım çok ağrıyor hiç durmadan ağrı kesici içsem birşey olurmu acaba minoset falan

Benim fikrimce dayan.. Ben migren hastasıyım Kaan Beye sormuştum ağrırsa ilaç alayım mı diye bence almamaya bak ama dayanamazsan minoset iç demişti... Bu arada benimde bacaklarım ağrımıştı hatta yağmur yağacaktı ona bağlamıştım..

post: 38853970, member: 640276"]cumartesiye tüm hazırlıklarım tamam inşallah güzel bi buluşma olur irenbe ve kaan beyle. Tüm tahlillerim normal çıktı umarım o sebebini bulur,bulurda bu belirsizlikten kurtarır bizi... anne adayları biler için dua edin emi:110:
Ne belirsizliği vardı canım?[/QUOTE]
2 yıldır bebek olmuyor 2 aşılama oldu onlarda olmadı sebep ne diye soruyorum bi sebep yok diyolar,bu belirsizliğe bi cevap arıyorum sorun neyse artık bulunsun tedavisi olsun

Benim fikrimce dayan.. Ben migren hastasıyım Kaan Beye sormuştum ağrırsa ilaç alayım mı diye bence almamaya bak ama dayanamazsan minoset iç demişti... Bu arada benimde bacaklarım ağrımıştı hatta yağmur yağacaktı ona bağlamıştım..
:KK71:bilmezmiyim peki sebebini sordunmu

Ne belirsizliği vardı canım?
2 yıldır bebek olmuyor 2 aşılama oldu onlarda olmadı sebep ne diye soruyorum bi sebep yok diyolar,bu belirsizliğe bi cevap arıyorum sorun neyse artık bulunsun tedavisi olsun[/QUOTE]
Canım bir arkadaşımında sebebi bilinemiyordu şimdi dünya tatlısı evlatları var tüp bebek ümidini yitirme sabrın sonu selamettir insallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun:KK28:

Bakmadan uyumadim :) herkese selamlar ve sevgiler....

Rabbim hayırlı sağlıklı aza noksansiz bebisler nasip etsin inşallah.

Umudumu asla kesmeyecegim benim güzel Rabbimin rahmeti o kadar büyük ve cok ki bizi de sevindirecek inşallah, zaten bir Müslüman in başı ağrısa günahlarına kefaret olurmus, düşünün gerisini. Allah sevdigi kulunun dua sesini duymsk icin yalvartirmis , inşallah sevdiği kullarindanizdir . Allah sevdiklerini duyar istediklerini elbet verir , O nun hesabi eksiksizdir.

Benım de çok ağladığım , icerledigim durumlar olaylar zamanlar oldu , şimdi hepdi geride kaldı , aldigim her güzel haberle daha mutlu oluyorum , durum negatiflesirse yine aynı acıları baştan yaşayacağım ancak, bur dahaki sefere de umutlu olacağım. Rabbim bugunumuzu aratmasin.

Herkese hayırlı geceler. Bol dua ile siginilacak tek limanda bulusmak dileğiyle. ....

Hayirlisi buymus.
Üzülme canım allahım en iyisini ve en hayirlisini verir inanıyorum ki istek azim sabir ve dua ile hepimizin kucaklarını Rabbim dolduracak bu da bizim sinavimiz

Günaydın canlaaaaarr :KK31: Yarın transferim var malum çook heyecanlıyım.Dün 6 adet embriyomu çözdüler şimdilik sorun yok,bir daha 5. gün yani yarın açıp bakacağız dediler.5. güne kadar hergün bakmıyorlamış.Bakalım yarına kaç tane dayanabilecek :KK8:Yarın 1 hafta rapor alıcam.Pozitif sonuç alan arkadaşlarım :KK22:Siz devamlı yattınız mı ilk günler?Nasıl bir süreç geçirdiniz?

2 yıldır bebek olmuyor 2 aşılama oldu onlarda olmadı sebep ne diye soruyorum bi sebep yok diyolar,bu belirsizliğe bi cevap arıyorum sorun neyse artık bulunsun tedavisi olsun
Canım bir arkadaşımında sebebi bilinemiyordu şimdi dünya tatlısı evlatları var tüp bebek ümidini yitirme sabrın sonu selamettir insallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun:KK28:[/QUOTE]
Teşekkür ederim insallah hepimiz kavusuruz

Günaydın herkese , bugün işlem gorecek sonuç alacak herkese hayırlı haberler olsun inşallah.
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Dünyada isteyen herkese versin Allah. O çok zengin , ol demesiyle oluyor. Ol desin olsun. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Bugün nasıl karakışın ardindan güneşli olduysa , dunun kötü haberleri bugün mutlulukla sonuclanacaktir. Yeter ki Allah tan umudu kesmeyin, vermeyecegi seyi hayal ettirmezmis, demekki verecek :)

X