- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.621
Hakkında hayırlısı olsun canım. Allahtan umut kesilmez. Bir dahaki sefere olur inşallah. Tabi ki dualarımdasın buradaki herkes gibiKizlar malesef guzel haberler veremiyorum.
Hayirlisi buymus.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Herzmn hepiniz dualarimdasiniz benide unutmamaniz dilegiyle...
canım allah sabrı veriyo emin ol sakın yılma ve ümidini yitirme birgün mutEvet cnm hic belirti hissetmiyordum
bitanem allah sabrını verecek emin ol sen sakın ümidini yitirme ve umutla yeniden başla pes etmek yok birgün bi melek gelecektir sanada yeterki dua etmeye ve çabalalamaya devam etEvet cnm hic belirti hissetmiyordum
Kızlar yarın sabah opum var. Dualarımız eksik etmeyin olur mu. Cok heyecanlıyım, biraz da korkuyorum.
Canım benim hayırlısı olsun Rabbim verecek diye umut ediyorum hep umudunu kaybetmeKizlar malesef guzel haberler veremiyorum.
Hayirlisi buymus.
Canım hayırlı olsun çok sevindim öpüyorum
blue-eyes canım tebrikler... Allah kucağına almayı da nasip etsin... bizlere dua et... hamişlerin duası kabul olurmuş...
M Mormutfakli canım çok üzüldüm, ama moralini bozma 3 kardan bebeğinin olması çok güzel, valla benim yok geride... hakkımızda hayırlısı....
N nisan8335 umarım senin de bol ve kaliteli yumilerin toplanmıştır, sağlıklı embriyoların olsun...[/USER]
cuma günü testgünüm bacaklarım çok ağrıyor hiç durmadan ağrı kesici içsem birşey olurmu acaba minoset falanCanım sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun kendini?? Senin test günün ne zaman??
cuma günü testgünüm bacaklarım çok ağrıyor hiç durmadan ağrı kesici içsem birşey olurmu acaba minoset falan
Ne belirsizliği vardı canım?[/QUOTE]post: 38853970, member: 640276"]cumartesiye tüm hazırlıklarım tamam inşallah güzel bi buluşma olur irenbe ve kaan beyle. Tüm tahlillerim normal çıktı umarım o sebebini bulur,bulurda bu belirsizlikten kurtarır bizi... anne adayları biler için dua edin emi
Benim fikrimce dayan.. Ben migren hastasıyım Kaan Beye sormuştum ağrırsa ilaç alayım mı diye bence almamaya bak ama dayanamazsan minoset iç demişti... Bu arada benimde bacaklarım ağrımıştı hatta yağmur yağacaktı ona bağlamıştım..
2 yıldır bebek olmuyor 2 aşılama oldu onlarda olmadı sebep ne diye soruyorum bi sebep yok diyolar,bu belirsizliğe bi cevap arıyorum sorun neyse artık bulunsun tedavisi olsun[/QUOTE]Ne belirsizliği vardı canım?
Üzülme canım allahım en iyisini ve en hayirlisini verir inanıyorum ki istek azim sabir ve dua ile hepimizin kucaklarını Rabbim dolduracak bu da bizim sinavimizKizlar malesef guzel haberler veremiyorum.
Hayirlisi buymus.
Canım bir arkadaşımında sebebi bilinemiyordu şimdi dünya tatlısı evlatları var tüp bebek ümidini yitirme sabrın sonu selamettir insallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun2 yıldır bebek olmuyor 2 aşılama oldu onlarda olmadı sebep ne diye soruyorum bi sebep yok diyolar,bu belirsizliğe bi cevap arıyorum sorun neyse artık bulunsun tedavisi olsun
bilmezmiyim peki sebebini sordunmu