Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yumurta toplama isleminde dollemek için sperm de alıyorlar ya esiniz kac günlük cinsel perhize girdi.asilamalarimda 3 gün demişlerdi. Muhtemelen cumartesi yumurta toplama işlemim gerçekleşecek.

S

Super haber, darisi basimiza
Canım haddime değil ama nickini değiştirsene.. Sonuçta negatif bi nick ama sen pozitif sonuc aldın.. Ne dersin ?

Bu nicki aldigimda oyle umutsuzdum ki. 2 asilama olmustum , negatif.
Ama transferden sonra hep hissetmistim olacagini ve olduda Allah ima binlerce sukur. ( gerci bugunlerde yine yaramazim uzuo beni ama)
Anlayacagin o gunden sonra denedim nick degistirmeyi ama olmuyor sanirim, yeni hesap acmam laxim

Nick degistirmek kolay. Hesabından yapıyorsun 5 kere degisim hakkin var

selam cnm benim histodan sonra hemen rahim kalınlaştırmaya başladık.Fakat bazı arkadaşlar histodan sonraki adette transfer hazırlıklarına başlamış.Kişiden kişiye değişiyor,ama neye göre değişiyor ben de anlamış değilim

Merhabalar canım arkadaşlarım,
uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve benim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?

="Esra-86, post: 38713336, member: 649719"]Canım bence sayıdan cok kalite önemli
Benim iki kez yumurtam toplandı
Ilkinde 9 yumurta vardı 6 si dollendi
Ikincisinde 12 yumurtam vardı iki tanesi dollendi
O yüzden Say'ı degil kalite önemli hic canını sıkma sen Rabbim sağlıkla versin canım[/QUOTE]
Dogru söylüyorsun canim aslında kkalite önemli.aksam 18:30 da randevum var.bakalim nasil cikacak sonuç.çok heyecanliyim. Canim senin birincide bir suru yumisin olmuş.neden ikinci toplamaya gittiniz?

Merhaba. Hayırlı olsun tedaviniz öncelikle. Evet ben rahim filmi çektirdim. Kesinlikle anestezili öneririm.

Canım ben anestezsiz yaptırmıştım ege üni.de bütün hastaneyi inlettim O yüzden Kesinlikle anestezili derim ben ..

Amin allah hepimizin gonlune gore versin. Duruma bakilirsa isim biraz zor gibi ama belkitoplananlar kaliteli cikar.allahtan umitümit kesilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…