- 9 Temmuz 2014
- 49
- 182
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.901
merhaba arkadaşlar benim bugün ikili tarama testim vardı şükür şimdilik sorun gözükmüyor bir iki güne sonuç için arayacaklarmış. iki hafta sonra yine korntolüm var. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu
merhaba arkadaşlar benim bugün ikili tarama testim vardı şükür şimdilik sorun gözükmüyor bir iki güne sonuç için arayacaklarmış. iki hafta sonra yine korntolüm var. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Canım haddime değil ama nickini değiştirsene.. Sonuçta negatif bi nick ama sen pozitif sonuc aldın.. Ne dersin ?
Nick degistirmek kolay. Hesabından yapıyorsun 5 kere degisim hakkin varS
Super haber, darisi basimiza
Bu nicki aldigimda oyle umutsuzdum ki. 2 asilama olmustum , negatif.
Ama transferden sonra hep hissetmistim olacagini ve olduda Allah ima binlerce sukur. ( gerci bugunlerde yine yaramazim uzuo beni ama)
Anlayacagin o gunden sonra denedim nick degistirmeyi ama olmuyor sanirim, yeni hesap acmam laxim
3 gun perhiz canim bugun verdigimiz icin bilgiler taze :)Yumurta toplama isleminde dollemek için sperm de alıyorlar ya esiniz kac günlük cinsel perhize girdi.asilamalarimda 3 gün demişlerdi. Muhtemelen cumartesi yumurta toplama işlemim gerçekleşecek.
Teşekkür ederim3 gun perhiz canim bugun verdigimiz icin bilgiler taze :)
güzel geçti canım 2 tane 8 hücreli embriyo konuldu ayın 16 sında sonuç alıcam
selam cnm benim histodan sonra hemen rahim kalınlaştırmaya başladık.Fakat bazı arkadaşlar histodan sonraki adette transfer hazırlıklarına başlamış.Kişiden kişiye değişiyor,ama neye göre değişiyor ben de anlamış değilimGünaydın arkadaşlar. Benim histeroskopi tarihim netleşti. 12 Ocak ta olacak. Tecrübeli arkadaşlara birşey danışmak istedim. Histeroskopiden 20 gün sonra ya da yeniden adet olmadan mı transfer yapılıyor. Şöyle ki benim Ocak 24-25 tarihlerinde sınav görevim var. Ona göre görev iptali yapmam gerekecek. Hastaneyi arayamadım. Toplamadan sonra zaten kaan bey'e birkaç kere ağrıdan dolayı rahatsızlık verdim zaten. Yeniden birşey sormaya utanıyorum.
Transfer bitmiş bile, gözün aydın. Meleklerine iyi bak, yerleşşsinler güzelce, sağlıkla doğsunlar inşallahgüzel geçti canım 2 tane 8 hücreli embriyo konuldu ayın 16 sında sonuç alıcam
Hayırlı olsun canım gözün aydın:)merhaba arkadaşlar benim bugün ikili tarama testim vardı şükür şimdilik sorun gözükmüyor bir iki güne sonuç için arayacaklarmış. iki hafta sonra yine korntolüm var. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Merhaba. Hayırlı olsun tedaviniz öncelikle. Evet ben rahim filmi çektirdim. Kesinlikle anestezili öneririm.Merhabalar canım arkadaşlarım,
uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve benim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?
Merhabalar canım arkadaşlarım,
uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve benim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?
feza2584 .!.:Sorunuzu cevaplayacak olan arkadaşlar sanırım bu yolda hamiş kalmayı başarabilen arkadaşlar. Ancak naçizane kendimden örnek verecek olursam, bende 15 'e yakın yumurta sayıldı. 7 tane toplandı. Sadece 4 tanesi döllendi ve donduruldu. Allah gönlünüze göre versin.