- 12 Kasım 2014
- 543
- 664
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.921
çokkkkkkkkkkkkkkk sevindim yaş kaçtı fsh ve amh kaçtı bende rahim filmi çektirmedim ama herkes anestezili diyorMerhabalar canım arkadaşlarım,
uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve benim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?
Canım çok güzel haberler veriyorsun.. Rabbim zamanında kucağında göstersin bebişigüzel haberlerinin devam etmesi ümidiyle...
Çok sevindimmmm. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin. Size de hayırlı bir gebelik tek A avazlık bir doğum nasip etsin.
Canimm ne guzel haber Insallah diger sonuclarinda guzel gelicek masallah senin bebis uslu zaten kesin kiz darisi boyle haberler le basimiza
S
Super haber, darisi basimiza
kızlar hepinize çoook ama çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başınaHayırlı olsun canım gözün aydın:)
canım inşallah bugün seni mutlu haberler için ararlar inşallah hepsi kardan bebeiş oluriyi aksamlar arkadaslar benimde bugun toplamam gerceklesti 7 tane alindi bakalim kardan bebege donusuceklermi dualarinizi bekliyorum 3 gun sonra belli olucakmis..
ayın 16 sında güzel haberlerinizi bekliyoruz o zamangüzel geçti canım 2 tane 8 hücreli embriyo konuldu ayın 16 sında sonuç alıcam
canım bütün arkadaşlar anestezili önermiş ama ben anestezisiz çektirmiştim ve hiç ağrım olmamşıtı neredeyse sadece küçüçük bir kasılma olmuştu ama tabi korkuyorsan anestezili çektir çünkü bazen korkup katığımız için açık tüpler kapalı gözüküyormuş benim ağrı eşiğim yüksekti ondan öyle yapmıştım şükür sorun çıkmamıştıMerhabalar canım arkadaşlarım,
uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve benim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?
evet tahlil yapılmadı hiç bende opu zamanlarında. benimde c.tesi 10:30 randevum var. bu sefer denk geliriz inşallahgüzel geçti tedaviye başladık 2 taslak varmış bakalım artık onlardan embiryom oluşurmu bilmiyorum..haftaya cumartesi tekrar gidicez kontrole..senin nasıl geçti başladınız mı tedaviye..tahlilde yapılmadı herkeste ölemi oluyo..
oğlan anneleri çoğalıyor topikte. maşallah canım.günaydın kızlar.... günlerdir internete giremiyorum, acayip bir dinlenme olayına girdim... kanepeyle yatak arasında devrildim sürekli... çok birşey kaçırmadım umarım.. güzel haberler var mı?
Benim Cuma günü 2li tarama testim vardı... O kadar detaylı bakılıyor ki bebişe her açıdan, çok keyifli.. çok şükür herşey normal çıktı, dahası görünen o ki bir oğluş geliyor bize inşallah... Edepsiz bacaklarını açıp gösterdi hemen...
sizlerden de güzel haberler bekliyorum, dualarım sizinle...
Tesekkur ederim amin canimAllah yardımcın olsun inşallah.
ben ordayım canım görüşürüz inşallah 10:30 randevumGünaydın arkadaşlar. Cumartesi hem şeker yüklemesi yapılacak hem de aylık rutin muayenemiz olacak. Sabah kan vermeye gidicem öğleden sonra 14,30 da da randevumuz var Kaan Bey'le. Gelecek arkadaşlar varsa görüşelim:) Güzel bir gün olsun inşallah.
Önerini dinleyeceğim :)Merhaba. Hayırlı olsun tedaviniz öncelikle. Evet ben rahim filmi çektirdim. Kesinlikle anestezili öneririm.
merhaba, tedaviniz hayırlı olsun. zaten kaan bey en doğru tedaviyi uygulayacaktır.Merhabalar canım arkadaşlarım,
Yaşım henüz 27, 7 aydır deniyoruz. fsh 3 aydır bakıyoruz hep 14-15 amh 2 kez bakıldı 4.3 çıktı.çokkkkkkkkkkkkkkk sevindim yaş kaçtı fsh ve amh kaçtı bende rahim filmi çektirmedim ama herkes anestezili diyor
vauwww bu ne kalabalık liste
Canim bende aneztezili cektirdim tavsiye ederim uyuyosun uyaniyosun bitmis hafif kanamam oldu agridir sizidr hicbisey hissetmedimMerhabalar canım arkadaşlarım,
ee süper bende sonuç için bekliyor olurum yüksek ihtimalle:)ben ordayım canım görüşürüz inşallah 10:30 randevum
Günaydın. Güzel anne yine denk geliyoruz. 14.15' de bizim randevumuz var.Günaydın arkadaşlar. Cumartesi hem şeker yüklemesi yapılacak hem de aylık rutin muayenemiz olacak. Sabah kan vermeye gidicem öğleden sonra 14,30 da da randevumuz var Kaan Bey'le. Gelecek arkadaşlar varsa görüşelim:) Güzel bir gün olsun inşallah.
Süper:) O halde görüşürüz yine nasipseGünaydın. Güzel anne yine denk geliyoruz. 14.15' de bizim randevumuz var.Belki transfer günü belirlenecek :)