Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhabalar canım arkadaşlarım,
uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve benim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?
çokkkkkkkkkkkkkkk sevindim yaş kaçtı fsh ve amh kaçtı bende rahim filmi çektirmedim ama herkes anestezili diyor

Canım çok güzel haberler veriyorsun.. Rabbim zamanında kucağında göstersin bebişi :KK45: güzel haberlerinin devam etmesi ümidiyle...

Çok sevindimmmm. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin. Size de hayırlı bir gebelik tek A avazlık bir doğum nasip etsin.

Canimm ne guzel haber Insallah diger sonuclarinda guzel gelicek masallah senin bebis uslu zaten kesin kiz darisi boyle haberler le basimiza

S

Super haber, darisi basimiza

Hayırlı olsun canım gözün aydın:)
kızlar hepinize çoook ama çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başına :KK68::KK68::KK68:

uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve benim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?
canım bütün arkadaşlar anestezili önermiş ama ben anestezisiz çektirmiştim ve hiç ağrım olmamşıtı neredeyse sadece küçüçük bir kasılma olmuştu ama tabi korkuyorsan anestezili çektir çünkü bazen korkup katığımız için açık tüpler kapalı gözüküyormuş benim ağrı eşiğim yüksekti ondan öyle yapmıştım şükür sorun çıkmamıştı :KK70:

günaydın kızlar listemizi bi güncelleyim ben yaa transferler opular falan değişiklikler olmuş umarım hepinizin bilgilerini birbirine karıştırmam yanlışlık olursa lütfen düzelmem için uyarın :KK70:

Adsız.jpg

güzel geçti tedaviye başladık 2 taslak varmış bakalım artık onlardan embiryom oluşurmu bilmiyorum..haftaya cumartesi tekrar gidicez kontrole..senin nasıl geçti başladınız mı tedaviye..tahlilde yapılmadı herkeste ölemi oluyo..
evet tahlil yapılmadı hiç bende opu zamanlarında. benimde c.tesi 10:30 randevum var. bu sefer denk geliriz inşallah:KK45:

günaydın kızlar.... günlerdir internete giremiyorum, acayip bir dinlenme olayına girdim... kanepeyle yatak arasında devrildim sürekli... çok birşey kaçırmadım umarım.. güzel haberler var mı?
Benim Cuma günü 2li tarama testim vardı... O kadar detaylı bakılıyor ki bebişe her açıdan, çok keyifli.. çok şükür herşey normal çıktı, dahası görünen o ki bir oğluş geliyor bize inşallah... Edepsiz bacaklarını açıp gösterdi hemen... :oops:
sizlerden de güzel haberler bekliyorum, dualarım sizinle...
oğlan anneleri çoğalıyor topikte. maşallah canım. :nazar: Rabbim oğlunu kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlere inşallah:KK39:

Günaydın arkadaşlar. Cumartesi hem şeker yüklemesi yapılacak hem de aylık rutin muayenemiz olacak. Sabah kan vermeye gidicem öğleden sonra 14,30 da da randevumuz var Kaan Bey'le. Gelecek arkadaşlar varsa görüşelim:) Güzel bir gün olsun inşallah.
ben ordayım canım görüşürüz inşallah 10:30 randevum:KK73::KK39:

merhaba, tedaviniz hayırlı olsun. zaten kaan bey en doğru tedaviyi uygulayacaktır. :KK39: anestesiz çok ağrılı oluyormuş okuduğuma göre. ama rahim filmi çektiren arkadaşlar daha iyi bilirler tabi.

Kizlar aradilar bugun 7 yumurta toplanmisti 5 tanesi dollenmis tabi kalitelimi durumlari ne bilgi vermediler cuma gunu belli olcakmis.endileseliyim insallah kaliteli olurlar ne zormus ya yumurta oluscakmis dollencekmi kaliteli olucakmi hicbiseyi bukadar heycanla beklememistim insallah hersey yolunda gider hepimize guzel haberleri almak nasip olur ..

Canim bende aneztezili cektirdim tavsiye ederim uyuyosun uyaniyosun bitmis hafif kanamam oldu agridir sizidr hicbisey hissetmedim

Günaydın arkadaşlar. Cumartesi hem şeker yüklemesi yapılacak hem de aylık rutin muayenemiz olacak. Sabah kan vermeye gidicem öğleden sonra 14,30 da da randevumuz var Kaan Bey'le. Gelecek arkadaşlar varsa görüşelim:) Güzel bir gün olsun inşallah.
Günaydın. Güzel anne yine denk geliyoruz. 14.15' de bizim randevumuz var. :KK9: Belki transfer günü belirlenecek :)

X