Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba, yolun yarisina gelmissin. Ne mutlu sana, saglikla kucagimiza aliriz insallah.
Kanamalar demissin, biraz bahsedermisin , cok moralsizim ve korkuyorum bu aralar, belki ornek olursun bana

Canım haddime değil ama nickini değiştirsene.. Sonuçta negatif bi nick ama sen pozitif sonuc aldın.. Ne dersin ?

Canim bnm cumartesi transferim oldu hemsireye sordum pztsi bnyo yapabilirsin Dedi. Namaz icinde taharet geregi icin hmn baslamadim cnku hmsire ilk bnyoyu ayakta ve ılık suda yap demisti ztn kullandigimiz vajinal fitillerden sanirim akinti yogun oluyo. Ozel msj nasil atiliyo biomiyorum o yuzden burdan yazdim cnm

Canim bnm cumartesi transferim oldu hemsireye sordum pztsi bnyo yapabilirsin Dedi. Namaz icinde taharet geregi icin hmn baslamadim cnku hmsire ilk bnyoyu ayakta ve ılık suda yap demisti ztn kullandigimiz vajinal fitillerden sanirim akinti yogun oluyo. Ozel msj nasil atiliyo biomiyorum o yuzden burdan yazdim cnm

Canimm ne guzel haber Insallah diger sonuclarinda guzel gelicek masallah senin bebis uslu zaten kesin kiz darisi boyle haberler le basimiza

Teşekkür ederim. O günlere daha cok var ama yine de merak ettim.

Ay hadi ins guzel haberini bekliyoruz
Sevindim senin adına
Batınca bebek tutunuyorsa bol batmalar dilerim

Kızlar bisey soracağım
Benim Cumartesi rahim Çizme oldu
13 de Kaan beye gideceğim muayene den kac gun sonra transfer oldunuz
Bide benim 5. Gun transferi olacak tabi

Mormutfakli

Bu arada nasılsın su an? Her sey yolunda mı?

Tesekkur ederim:)
Bn bgn normal gündelik hayatimA tam anlamiyla döndüm. Hicbir belirtimde yok. Bazen durup dururken aklima transfer oldugum geliyo mutlu oluyorum elimi kasıklarıma götürüp dua ediyorum:) cvz arkadasimiza da dedim ya bu kısım tedawinin en zewkli kismi bebislerin bizle oldugunu düşünüp mutlu oluyosun, test tarihine yaklasmak geriyo beni bakalim hepimiz icin hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…