Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba, yolun yarisina gelmissin. Ne mutlu sana, saglikla kucagimiza aliriz insallah.
Kanamalar demissin, biraz bahsedermisin , cok moralsizim ve korkuyorum bu aralar, belki ornek olursun bana

Canım haddime değil ama nickini değiştirsene.. Sonuçta negatif bi nick ama sen pozitif sonuc aldın.. Ne dersin ? :KK53:

Ya bir de çok özel soru olacak ama genele sorayım ozelden cevap verir misiniz?
Namaz ve abdest işini transfer sonrasi nasıl yaptınız? Allah yardim eder elbette ancak dogru hareketler yapılmalı. Bunu sadece merakimdan soruyorum, ben daha cok basindayim.

Canim bnm cumartesi transferim oldu hemsireye sordum pztsi bnyo yapabilirsin Dedi. Namaz icinde taharet geregi icin hmn baslamadim cnku hmsire ilk bnyoyu ayakta ve ılık suda yap demisti ztn kullandigimiz vajinal fitillerden sanirim akinti yogun oluyo. Ozel msj nasil atiliyo biomiyorum o yuzden burdan yazdim cnm

Namaz ve abdest işini transfer sonrasi nasıl yaptınız? Allah yardim eder elbette ancak dogru hareketler yapılmalı. Bunu sadece merakimdan soruyorum, ben daha cok basindayim.

Canim bnm cumartesi transferim oldu hemsireye sordum pztsi bnyo yapabilirsin Dedi. Namaz icinde taharet geregi icin hmn baslamadim cnku hmsire ilk bnyoyu ayakta ve ılık suda yap demisti ztn kullandigimiz vajinal fitillerden sanirim akinti yogun oluyo. Ozel msj nasil atiliyo biomiyorum o yuzden burdan yazdim cnm

merhaba arkadaşlar benim bugün ikili tarama testim vardı şükür şimdilik sorun gözükmüyor bir iki güne sonuç için arayacaklarmış. iki hafta sonra yine korntolüm var. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu :KK70:
Canimm ne guzel haber Insallah diger sonuclarinda guzel gelicek masallah senin bebis uslu zaten kesin kiz darisi boyle haberler le basimiza

Teşekkür ederim. O günlere daha cok var ama yine de merak ettim.

Ağzından bal damlıyo balll.. Allah razı olsun senden... Bazen ümitsizliğe kapılıyorum bazende ikiz diyorum.. Ne olur dua edin.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün AMİN ... Bu arada her dediğini de yapıyorum canım :KK70:
Ay hadi ins guzel haberini bekliyoruz
Sevindim senin adına
Batınca bebek tutunuyorsa bol batmalar dilerim

:KK64:Kızlar bisey soracağım
Benim Cumartesi rahim Çizme oldu
13 de Kaan beye gideceğim muayene den kac gun sonra transfer oldunuz
Bide benim 5. Gun transferi olacak tabi

Mormutfakli

Bu arada nasılsın su an? Her sey yolunda mı?

Tesekkur ederim:)
Bn bgn normal gündelik hayatimA tam anlamiyla döndüm. Hicbir belirtimde yok. Bazen durup dururken aklima transfer oldugum geliyo mutlu oluyorum elimi kasıklarıma götürüp dua ediyorum:) cvz cvz arkadasimiza da dedim ya bu kısım tedawinin en zewkli kismi bebislerin bizle oldugunu düşünüp mutlu oluyosun, test tarihine yaklasmak geriyo beni bakalim hepimiz icin hayirlisi :)

X