- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.941
Hayırlı olsun, haberlerin iyi olmasına sevindim. Anestezili olursa çok daha rahat olacaktır.Merhabalar canım arkadaşlarım,
uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve benim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?
Umarım, oğluşta beni duyacak kadar büyümüştür. Onunla da konuşurum artık :)Süper:) O halde görüşürüz yine nasipse
Amin canım. Aferim kuzuya, güzel güzel büyüsün, üzmesin sizleri, bizleri :)merhaba arkadaşlar benim bugün ikili tarama testim vardı şükür şimdilik sorun gözükmüyor bir iki güne sonuç için arayacaklarmış. iki hafta sonra yine korntolüm var. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu
canım benim bu endişeler hiç bitmiyor ne yazıkki. inşallah döllenenlerin hepsi kaliteli kardan bebek olur.Kizlar aradilar bugun 7 yumurta toplanmisti 5 tanesi dollenmis tabi kalitelimi durumlari ne bilgi vermediler cuma gunu belli olcakmis.endileseliyim insallah kaliteli olurlar ne zormus ya yumurta oluscakmis dollencekmi kaliteli olucakmi hicbiseyi bukadar heycanla beklememistim insallah hersey yolunda gider hepimize guzel haberleri almak nasip olur ..
tamam o zaman görüşüyoruz... bana da bulaştırırsın değil mi hamileliğindenee süper bende sonuç için bekliyor olurum yüksek ihtimalle:)
Duyar inşallah canım:) Hareketlerini hissetmeye başladım çok şükür artık. Allah sizlere de nasip etsin.Umarım, oğluşta beni duyacak kadar büyümüştür. Onunla da konuşurum artık :)
İnşallah rabbim vesile etsin bulaşsın hatta ikiz olsun:)tamam o zaman görüşüyoruz... bana da bulaştırırsın değil mi hamileliğinden
Canım Kaan Bey'le konuştuk " hiç 2 dilim baklava yemiyor musun sen" dedi. Onunla eş değermiş. 50 gr lık bir yükleme olacak. Zararlı olduğuna inanmıyorum bende. Örneğin ben kilolu bir hamileyim. Allah korusun bir sorun çıksa önlemini almak gerekir. O nedenle bence şart.merhaba kızlarrr
cycas maşallah o ne liste bu arada testlerinin gzl cıkmasına cok sewindim.
ozlem_hakaan şeker yüklemesi için tv lerde cok zararlı diyolar bu konuda sen ve kaan bey ne düşünüyor sanırım yaptıracaksın?
bu arada transfer sonrası kabızlık şikayeti yaşayan çok oluyomuş bnm tam tersi maşallah :)
birde az önce irenbeyi aradım transfer günü 3 embriyo çözdürülmüştü bnm 2 si transfer edildi diğerinin durumuyla ilgili bilgi verilcekti daha dönmemişlerdi. azönce aradım çok şükür 6. günde tekrar dondurulmuş.
canım maşallah Allah ın izni ile hepsi kaliteli kaliteli kardan bebiş olacaklarKizlar aradilar bugun 7 yumurta toplanmisti 5 tanesi dollenmis tabi kalitelimi durumlari ne bilgi vermediler cuma gunu belli olcakmis.endileseliyim insallah kaliteli olurlar ne zormus ya yumurta oluscakmis dollencekmi kaliteli olucakmi hicbiseyi bukadar heycanla beklememistim insallah hersey yolunda gider hepimize guzel haberleri almak nasip olur ..
Insallah canim benimcanım maşallah Allah ın izni ile hepsi kaliteli kaliteli kardan bebiş olacaklar
yayınlarım tabi canım ama benimde kafam karışıyor arkadaşlar durum güncellemesi yaparsa daha doğru yayınlarımvauwww bu ne kalabalık listezaten kafam iyice karışmıştı haftada bir iki yayınla canım. ellerine sağlık. bebeğine kuvvet
sağol canım darısı başına inşallahmerhaba kızlarrr
cycas maşallah o ne liste bu arada testlerinin gzl cıkmasına cok sewindim.
ozlem_hakaan şeker yüklemesi için tv lerde cok zararlı diyolar bu konuda sen ve kaan bey ne düşünüyor sanırım yaptıracaksın?
bu arada transfer sonrası kabızlık şikayeti yaşayan çok oluyomuş bnm tam tersi maşallah :)
birde az önce irenbeyi aradım transfer günü 3 embriyo çözdürülmüştü bnm 2 si transfer edildi diğerinin durumuyla ilgili bilgi verilcekti daha dönmemişlerdi. azönce aradım çok şükür 6. günde tekrar dondurulmuş.
kesinlike bende senin gibi düşünüyorum canım az önce bi arakdaşımla konuşuyordum telde yaptırmıcam dedi karatay yaptırmayın diyormuş o kadına kalırsak hepimiz kolesterolden trigliseritten gideriz yaptırmak ve bebeğin sağlığını tehdit eden bir durum varsa önlemini almak en doğrusuCanım Kaan Bey'le konuştuk " hiç 2 dilim baklava yemiyor musun sen" dedi. Onunla eş değermiş. 50 gr lık bir yükleme olacak. Zararlı olduğuna inanmıyorum bende. Örneğin ben kilolu bir hamileyim. Allah korusun bir sorun çıksa önlemini almak gerekir. O nedenle bence şart.
Listeye beni de ekler misin canım
amin inşallah ağzından bal damlıyor maşallahİnşallah rabbim vesile etsin bulaşsın hatta ikiz olsun:)
O kadın aşmış canım ya. Onu görünce kanal değiştiriyorum ben saçmalıyor çünkü:)kesinlike bende senin gibi düşünüyorum canım az önce bi arakdaşımla konuşuyordum telde yaptırmıcam dedi karatay yaptırmayın diyormuş o kadına kalırsak hepimiz kolesterolden trigliseritten gideriz yaptırmak ve bebeğin sağlığını tehdit eden bir durum varsa önlemini almak en doğrusu
gözünaydın cnm... aynı gün bile arayabiliyorlar... hayırlısıyla herşey normal çıkar inşallah kanda daa...merhaba arkadaşlar benim bugün ikili tarama testim vardı şükür şimdilik sorun gözükmüyor bir iki güne sonuç için arayacaklarmış. iki hafta sonra yine korntolüm var. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu
süper.. hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz...güzel geçti canım 2 tane 8 hücreli embriyo konuldu ayın 16 sında sonuç alıcam