Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hayırlı olsun, haberlerin iyi olmasına sevindim. Anestezili olursa çok daha rahat olacaktır.

Amin canım. Aferim kuzuya, güzel güzel büyüsün, üzmesin sizleri, bizleri :)

canım benim bu endişeler hiç bitmiyor ne yazıkki. inşallah döllenenlerin hepsi kaliteli kardan bebek olur. içini ferah tut dua et bol bol.

merhaba kızlarrr
cycas maşallah o ne liste bu arada testlerinin gzl cıkmasına cok sewindim.
ozlem_hakaan şeker yüklemesi için tv lerde cok zararlı diyolar bu konuda sen ve kaan bey ne düşünüyor sanırım yaptıracaksın?
bu arada transfer sonrası kabızlık şikayeti yaşayan çok oluyomuş bnm tam tersi maşallah :)
birde az önce irenbeyi aradım transfer günü 3 embriyo çözdürülmüştü bnm 2 si transfer edildi diğerinin durumuyla ilgili bilgi verilcekti daha dönmemişlerdi. azönce aradım çok şükür 6. günde tekrar dondurulmuş.

Canım Kaan Bey'le konuştuk " hiç 2 dilim baklava yemiyor musun sen" dedi. Onunla eş değermiş. 50 gr lık bir yükleme olacak. Zararlı olduğuna inanmıyorum bende. Örneğin ben kilolu bir hamileyim. Allah korusun bir sorun çıksa önlemini almak gerekir. O nedenle bence şart.

canım maşallah Allah ın izni ile hepsi kaliteli kaliteli kardan bebiş olacaklar

sağol canım darısı başına inşallah listemizin maşallahı var artık alt alta sığmıyoruz
seninde 6. gün blastın olmuş maşallah

kesinlike bende senin gibi düşünüyorum canım az önce bi arakdaşımla konuşuyordum telde yaptırmıcam dedi karatay yaptırmayın diyormuş o kadına kalırsak hepimiz kolesterolden trigliseritten gideriz yaptırmak ve bebeğin sağlığını tehdit eden bir durum varsa önlemini almak en doğrusu

O kadın aşmış canım ya. Onu görünce kanal değiştiriyorum ben saçmalıyor çünkü:)

gözünaydın cnm... aynı gün bile arayabiliyorlar... hayırlısıyla herşey normal çıkar inşallah kanda daa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…