Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bu operasyonun olunca ilaçları kullandıktan sonra adet goreceksin hayirlisiyla kontrolden sonra transfer olur

Canım bence sayıdan cok kalite önemli
Benim iki kez yumurtam toplandı
Ilkinde 9 yumurta vardı 6 si dollendi
Ikincisinde 12 yumurtam vardı iki tanesi dollendi
O yüzden Say'ı degil kalite önemli hic canını sıkma sen Rabbim sağlıkla versin canım

Sorunuzu cevaplayacak olan arkadaşlar sanırım bu yolda hamiş kalmayı başarabilen arkadaşlar. Ancak naçizane kendimden örnek verecek olursam, bende 15 'e yakın yumurta sayıldı. 7 tane toplandı. Sadece 4 tanesi döllendi ve donduruldu. Allah gönlünüze göre versin.

Allah yardımcın olsun inşallah.

Eki Görüntüle 1364187 Bu sayfadaki tum kahraman anne Adaylarına ...
( annem bana sen kahramansin dıyo daha dogmadan en buyuk korkum olan iğneleri her gun ağlaya ağlaya vurulduğum icin)

Sanslisin birileri ile ozellikle annenle paylaşıyorsun. Ben kimse ile paylaşmadim. Bebis haberini vereceğim. Binlerce kez telefondaki halimi hayal etmisimdir.
Herkese versin Allah. Allah cok zengin 'ol'desin olsun....

Canim hersey yolunda insallah bol bol dua et bende ilk gunuden itibaren vardi o batmalar sonuc pozitif cok sukur insalla sen de pozitifi gororsun bol bol dinlen calisiyosa uzun bi sure rapor al ben 2hafta okula gitmedim bol sivi al Rabbim kolaylik versin iyi haberlerini verirsin insallah

Ben de ogretmenim evim okulla karşı karşıya. 19 saat dersim var. Lisedeyim. Eger hamile kalırsam yormadan gitsem olur mi ki? Illaki yatmak mi lazım? Amannn ben de sanki kaldım tasasi sardi ama dusunmek bile güzel

Ya bir de çok özel soru olacak ama genele sorayım ozelden cevap verir misiniz?
Namaz ve abdest işini transfer sonrasi nasıl yaptınız? Allah yardim eder elbette ancak dogru hareketler yapılmalı. Bunu sadece merakimdan soruyorum, ben daha cok basindayim.

Canım çok güzel haberler veriyorsun.. Rabbim zamanında kucağında göstersin bebişi güzel haberlerinin devam etmesi ümidiyle...

Merhaba, yolun yarisina gelmissin. Ne mutlu sana, saglikla kucagimiza aliriz insallah.
Kanamalar demissin, biraz bahsedermisin , cok moralsizim ve korkuyorum bu aralar, belki ornek olursun bana

Çok sevindimmmm. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin. Size de hayırlı bir gebelik tek A avazlık bir doğum nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…