- 1 Ocak 2015
- 232
- 475
- 45
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.861
Bu operasyonun olunca ilaçları kullandıktan sonra adet goreceksin hayirlisiyla kontrolden sonra transfer olurGünaydın arkadaşlar. Benim histeroskopi tarihim netleşti. 12 Ocak ta olacak. Tecrübeli arkadaşlara birşey danışmak istedim. Histeroskopiden 20 gün sonra ya da yeniden adet olmadan mı transfer yapılıyor. Şöyle ki benim Ocak 24-25 tarihlerinde sınav görevim var. Ona göre görev iptali yapmam gerekecek. Hastaneyi arayamadım. Toplamadan sonra zaten kaan bey'e birkaç kere ağrıdan dolayı rahatsızlık verdim zaten. Yeniden birşey sormaya utanıyorum.
ahhh canım benim keşke dediğin gibi olsada rahat rahat gerile gerile yazsam buraya ama bana inan gerçekten belli değil değerlerimle ilgili bi takım sorunlar var cuma biraz daha şekillenir umarım bende çok istiyorum buraya yazmayı ama bana inan ben bile bilmiyorum şu an kafam o kadar karışıkki böyle birşey görülmüş duyulmuş değil onuda biliyorum kaan bey bile şaşırdı benim durumuma hayırlı haberler veririm injşallah size.[/QUOT
Aminnn inş:) dualarinizi eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olurmuş:)Insallah canim insallah keseler kalp atislari derken kucahimiza aliriz bebislerimizi Allah transferi olan arkadaslara da mujdeler verir insallah
Canım bence sayıdan cok kalite önemliHerkese merhabalar.arkadaşlar is yoğunluğundan buraya cok az yaxabiliyorum ama sizi hep takip ediyorum.öncelikle yeni yiliniz kutlu olsun.Rabbim hepimizi en kisa sürede minik mucizelerimize kavustursun...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Ben ignelere baslamistim.geçtiğimiz cumartesi kontrolün vardi. 6 yumurtam büyüyordu.ignelere devam ediyorum yarin yine kontrolum var.lütfen dua edin bu alti yumurta azalmamis olsun.sayi nasil arkadaşlar ?bana az gibi geldi biraz endiseliyim
Herkese merhabalar.arkadaşlar is yoğunluğundan buraya cok az yaxabiliyorum ama sizi hep takip ediyorum.öncelikle yeni yiliniz kutlu olsun.Rabbim hepimizi en kisa sürede minik mucizelerimize kavustursun...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Ben ignelere baslamistim.geçtiğimiz cumartesi kontrolün vardi. 6 yumurtam büyüyordu.ignelere devam ediyorum yarin yine kontrolum var.lütfen dua edin bu alti yumurta azalmamis olsun.sayi nasil arkadaşlar ?bana az gibi geldi biraz endiseliyim
Allah yardımcın olsun inşallah.Herkese merhabalar.arkadaşlar is yoğunluğundan buraya cok az yaxabiliyorum ama sizi hep takip ediyorum.öncelikle yeni yiliniz kutlu olsun.Rabbim hepimizi en kisa sürede minik mucizelerimize kavustursun...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Ben ignelere baslamistim.geçtiğimiz cumartesi kontrolün vardi. 6 yumurtam büyüyordu.ignelere devam ediyorum yarin yine kontrolum var.lütfen dua edin bu alti yumurta azalmamis olsun.sayi nasil arkadaşlar ?bana az gibi geldi biraz endiseliyim
Eki Görüntüle 1364187 Bu sayfadaki tum kahraman anne Adaylarına ...
( annem bana sen kahramansin dıyo daha dogmadan en buyuk korkum olan iğneleri her gun ağlaya ağlaya vurulduğum icin)
Canim cok guzel hatta iyiye isaret seni umitlendirmek istemem ama bol bol dinlen mutlakaArkadaşlar trasferimde 4.gündeyim..hafif karın ağrılarım batmalarım oluyor normalmi bu? Ya da kendimi çok dinliyorum bilemedim
Canim cok guzel hatta iyiye isaret seni umitlendirmek istemem ama bol bol dinlen mutlaka[/QUOTE
Hadi canım ciddimisin sen??? Ama kasık değil bildigin karın ağrısı ve batması yine de ümitleneyim mi?
Canim hersey yolunda insallah bol bol dua et bende ilk gunuden itibaren vardi o batmalar sonuc pozitif cok sukur insalla sen de pozitifi gororsun bol bol dinlen calisiyosa uzun bi sure rapor al ben 2hafta okula gitmedim bol sivi al Rabbim kolaylik versin iyi haberlerini verirsin insallah
merhaba arkadaşlar benim bugün ikili tarama testim vardı şükür şimdilik sorun gözükmüyor bir iki güne sonuç için arayacaklarmış. iki hafta sonra yine korntolüm var. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Merhaba arkadaslar ara ara formma girip okuyorum yazilarinizi lutfen sabirli olun biz 20 haftalik olduk neredeyse yolu yariladik kanamalar kotu gunler hepsi geride kaldi inanmak basarmanin yarisi olacak deyip inanin dualarim tedavisi devam eden cocuk sahibi olmak istiyenlerle bizde geri kalan 20 haftamizi isallah tamamlayip kucagimiza almayi nasip eder.
merhaba arkadaşlar benim bugün ikili tarama testim vardı şükür şimdilik sorun gözükmüyor bir iki güne sonuç için arayacaklarmış. iki hafta sonra yine korntolüm var. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu