Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

selam kızlar bugun irenbe tüp merkezi ile görüştük ve inşallah bizde orda tedaviye başlıcaz fakat doktora karar veremiyoruz Aral bey mi Kaan bey mi diye

ve bilgi veririmisiniz aşamalar nelerdir

selam kızlar bugun be tüp merkezi ile görüştük ve inşallah bizde orda tedaviye başlıcaz fakat doktora karar veremiyoruz Aral bey mi Kaan bey mi diye

ve bilgi veririmisiniz aşamalar nelerdir
Hayırlısı olsun canım doktor tercihi konusunda ikiside muhakkak iyidir ancak aral bey konusunda yorum yapamayacağım benim doktorum kaan bey ve çok memnunum aşamalara gelince önce eşinle öngörüşmeye gidiyorsun ve ön muayene oluyorsun birsonraki adetinde seni görmek istiyor hemen tedaviye geçmeyebiliyor birkaç adette gidiyorsun genelde vitaminlerle seni ve eşini hazırlıyor vitaminler 1veya 2ay yada daha fazla sürebiliyor durumuna göre sonra yumurtlama iğnelerine başlanıyor ortalama birhafta sonra görmek istiyor sonra günaşırı sonrasını arkadaşlar yazarlar çünkü bendaha bu aşamadayım yumurtalarım toplanacak

canım yazdığın için çok teşekkür ederim seninde hayırlısı olsun..bugun adetim geldi keşke başlasaydık bugun benim eşimde sorun inşallah bana iğne vermezler :)

canım yazdığın için çok teşekkür ederim seninde hayırlısı olsun..bugun adetim geldi keşke başlasaydık bugun benim eşimde sorun inşallah bana iğne vermezler :)

GTY aramıza hosgeldın canım..burda çoğumuz Kaan beyin hastasıyız çok güler yuzlu hepimizin abisi bu ısı severek yapan tıcaret gözüyle bakmayan bır doktor..

Canım adetin 2.veya 3.günü görüyor alabilirsin randevu yoksa öteki adetini beklersin canım

Canım adetin 2.veya 3.günü görüyor alabilirsin randevu yoksa öteki adetini beklersin canım
Eşindede sorun olsa senin yumurtalarını çoğaltmak için iğneler kullanacaksın malesef canım bu tüp bebek işi tamamen kadının üzerinde işliyor tedavi süredince kocan sadece birkere sperm veriyor gerisi hep seninle

o kadar ince bir zamandayız ki yarın benim adetim başlıyor.. eşimde kültür testi vermişti onun sonucunu da cuma günü alcaz yani benim eşimle bir bağlantım olmayacak galiba başlıyalım mı başlamayalım mı bilemedim

GTY hosgeldin aramiza ben ilk gittigim kontrollerde aral beyi secseydim diye düşünmüştüm ama simdi iyikide kaan bey diyorum kesinlikle tavsiye ederim hayirlisi olsun hakkinda bence bir an once gidin sonucta tesaviye hemen baslamiyor doktorumuz. Sorun esindeyse esinede vitamin verebilir yada onu baska doktora yonlendirebilir sende takviye kullanacaksin bu yol cok uzun bence randevunu al git adetin yarinsa cuma esinin sonucu cikincaya randevu alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…