- 15 Nisan 2014
- 193
- 413
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.241
ya ben ne yapayım 3 denemede negatifti aynı cevabı alırsam psikolojimin bozulmasından korkuyorumTransfere karar vermeden önceki halim gibi olmuşsun senİlk denemenin negatif sonuçlanması beni etkilemişti korkudan oluyor benimkisi. Transfer zamanı gelince o heyecanı dolu dolu yaşayacağından eminim canım. Rabbim hayırlısıyla dolduracak o kucağı
ben geldimmmmkocam iş sebebiyle şehir dışında pc de onla bırlıkte giremedim o yüzden.. M Mormutfakli bugunmuydu ofıs hısto..? benım hısto transferden 5 ay once yapıldığı ıcın rahme atılan cızığın zamanı gecmıstı o sebeple anestezısız yaptı cızık ıslemını kaan bey..biraz baskı hıssedebılırsın canım ağzımı kapatmıştım bağırmayayım dıye rahmım ters olduğu ıcın zorlanmıştı kaan bey cızık atarken..kendını cok kasmazsan cok bırsey hıssetmezsın yanında ıslak mendıl götür cunku kalçana kadar tentürdiyot oluyor..
İnşallah canım elbet birgün tanışırızcanım şimdilik 3 ayı doldurana kadar diye düşünüyorum ama belli olmaz izmire gelmek beni çok yoruyor ama bakalım kısmet.ama sizi görmek istiyordum..
M Mormutfakli canım çarşamba kaçta orda olucaksın ?
Bende 2.30da orda olucam senin işlemin uzun sürerse belki tanışabiliriz rabbim rastgetirsin ofis histonu hadi bakalım bebeklerine kavuşmana az kaldı[QUOTEormutfakli, post: 38333203, member: 533573"]11.30 nasipse sende mi carsamba gidiyosun?
ya ben ne yapayım 3 denemede negatifti aynı cevabı alırsam psikolojimin bozulmasından korkuyorum
Hadi hayirlisi insallahBugünkü randevum sonucunda şubat başında transferimi yapmaya karar verdik. Şimdilik regl düzenlemesi yapacağız bakalım gelişmeler oldukça yine buradan yazacağım
günaaaydın canıımmmmhayırlı sabahlarr
Kaç gündür bir telaşım vardı yazamadım canım valla harika bir fikir. Her zaman beklerim. Hepimiz tanışmış oluruz ne güzel:)benceozlem_hakaan nin doğumundan sonra toplanalım nisan- mayıs gibi.. hem bebiş severiz hem hepimiz hamile olmuş oluruz..
Kızlar hep pozitif düşünelim herşey güzel olsun bu topikte olumsuz düşüncelere yer yok ben inanıyorum burda kaan beyin hastası olupta hamile olmayan kalmıycak bir bir herkesin hamiş haberlerini alacağızValla r de 3 negatif aşılamadan var, yani her transfer öncesi streslenmek normal. Ama ümidi kesmek yok elbet bunda olacak inşallah ben öyle düşünüyorum sizde öyle düşünün elbet olacak ama zamanı var
hayırlısı olsun canım çok sevindim tarihin belli olması bile insanı heyecanlandırıyor dimiBugünkü randevum sonucunda şubat başında transferimi yapmaya karar verdik. Şimdilik regl düzenlemesi yapacağız bakalım gelişmeler oldukça yine buradan yazacağım
günaydın canım cumartesi günü ne için gideceksin canım ? problem yok dimiGünaydın arkadaşlar. 3 gündür giremedim yine bir sürü okunacak şey vardı:) Bu cumartesi yine İrenbe'de olacağım. Gelecek arkadaşlar varsa görüşelim. Gerçi benim randevu biraz geç saatte ama:) 15:20 de. Herkese güzel bir hafta diliyorum gecikmeli olarak:)