Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ya ben ne yapayım 3 denemede negatifti aynı cevabı alırsam psikolojimin bozulmasından korkuyorum

Kzlar bisey sorucam hamilelik olustuktan sonra kese görme kalp atisi icin Gittiğinizde muayene ücreti veriyormusunuz nasıl oluyor orda sistem sorsunuzmu hic dogum ucretlerini falan

Merhaba canimm
Bugun olucakti ama relglim bitmedi tam olarak oyuzden carsambaya kaldi
Bakalim ins cok agri sızı olmaz yasayip gorcez

[QUOTEormutfakli, post: 38333203, member: 533573"]11.30 nasipse sende mi carsamba gidiyosun?[/QUOTE]
Bende 2.30da orda olucam senin işlemin uzun sürerse belki tanışabiliriz rabbim rastgetirsin ofis histonu hadi bakalım bebeklerine kavuşmana az kaldı

[QUOTEormutfakli, post: 38333203, member: 533573"]11.30 nasipse sende mi carsamba gidiyosun?
Bende 2.30da orda olucam senin işlemin uzun sürerse belki tanışabiliriz rabbim rastgetirsin ofis histonu hadi bakalım bebeklerine kavuşmana az kaldı[/QUOTE]

Sagol canim Allah bu yoldaki tüm kullarinin kucagini boş birakmasin inş
Bu sefer olmazsada ins enyakin zmnda karsilisirz cnm

ya ben ne yapayım 3 denemede negatifti aynı cevabı alırsam psikolojimin bozulmasından korkuyorum

Valla benim bir de 3 negatif aşılamadan var, yani her transfer öncesi streslenmek normal. Ama ümidi kesmek yok elbet bunda olacak inşallah ben öyle düşünüyorum sizde öyle düşünün elbet olacak ama zamanı var

Valla r de 3 negatif aşılamadan var, yani her transfer öncesi streslenmek normal. Ama ümidi kesmek yok elbet bunda olacak inşallah ben öyle düşünüyorum sizde öyle düşünün elbet olacak ama zamanı var
Kızlar hep pozitif düşünelim herşey güzel olsun bu topikte olumsuz düşüncelere yer yok ben inanıyorum burda kaan beyin hastası olupta hamile olmayan kalmıycak bir bir herkesin hamiş haberlerini alacağız

günaydın canım cumartesi günü ne için gideceksin canım ? problem yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…