- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.321
Kızlar hep pozitif düşünelim herşey güzel olsun bu topikte olumsuz düşüncelere yer yok ben inanıyorum burda kaan beyin hastası olupta hamile olmayan kalmıycak bir bir herkesin hamiş haberlerini alacağız
hayırlısı olsun canım çok sevindim tarihin belli olması bile insanı heyecanlandırıyor dimi
Hayırlısı olsun canım banada kaan bey Şubat gibi transferini yaparız demişti. O günlerde denk geliriz inşallah
kızlar listemizi yayınlamak istedim durumunda güncelleme olan ve değiştirmediğim varsa yazsın :) @swallow canım seninde çoktan transferini yaptım bakkk
canım yazdığın için çok teşekkür ederim seninde hayırlısı olsun..bugun adetim geldi keşke başlasaydık bugunbenim eşimde sorun inşallah bana iğne vermezler :)
KizzLarr,bugun 10.gunumdu.irenbede test yaptirdimm. 88. Kaan bey hamilesin dediiii. Darisi @nehir2308 ve @denizaa basinaaaaaaa
Canım liste bilgisayarda kopyalı ordan duzenleyip paylasiyorum insallah bastan sona hamile yazan bi liste olur aylar sonra :)
Allahim hepimizin hakkinda en hayirlisi neyse onu versin canim. Güçlü olmak zorundayiz evet buda bizim sinavimiz olsa gerekNiye ben diye cok uzuluyordum cocuklu ortama girerken boynum bükük kaliyor birde milletin dogum hikayesini dinlemekten biktim ama sonra ne düşündüm rabbim bu derdi bana verdi dermanida ondadir belkide boylesi daha hayirli yumurtalarim bitmek uzere belkide bu beni üzüyor mu hayir demeyi cok isterdim ama evet rabbim İmtahanimi kolaylastir dua edin
Bendede hic belirti yoktu. Merak etme. Bu arada niye 10. Gun gittim anlatayim. 9. Gun aksami baya bi kahverengi akintim oldu. Ben panikleyince, kaan bey hadi gel bugunden sevinelim dedi. Sevinmek icin bile cok erken aslinda. Ama pozitif olacagiz, baska sansimiz yokkkCok sevindim canim.tebrik ederim . Insallah bizde bu haberi verebilirz . Ama bn cok endişeliyim hic bi belirtim yok
2tane canim,, teke cesaret edemedim
Benim 9. Gun aksami baya bir kahverengi akintim olunca , kaan bey panikledigim icin bugunden istedi. Yoksa 12. Gunu bekleyemicektimhepimizin başına inşallah çok sevindim hayırlı olsun yalnız neden 10. günü onu merakettim dayanamayıp gitsek bakarmı bizlerede bende cuma ofis işlemi olucam
KizzLarr,bugun 10.gunumdu.irenbede test yaptirdimm. 88. Kaan bey hamilesin dediiii. Darisi @nehir2308 ve @denizaa basinaaaaaaa
Amannnn yandı bebiş, eli maşalı bir annesi olacakben kurtardım ama yarın miniğini alınca o kötü düşünceleri o soğuk odada bırak tamam pozitif ol ve gel yoksa seni topikten içeri almayız haaa
Tebrikler canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)KizzLarr,bugun 10.gunumdu.irenbede test yaptirdimm. 88. Kaan bey hamilesin dediiii. Darisi @nehir2308 ve @denizaa basinaaaaaaa
İyi ki varsiniz siz yaaa
Merhaba, Kaan Bey' in sayfasındasın ve gidebildiğin kadar geçmişe de gitsen olumsuz birşey göremezsin. Bu kadar içi rahat anne adayı varken sence ne yapmalısınselam kızlar bugun irenbe tüp merkezi ile görüştük ve inşallah bizde orda tedaviye başlıcaz fakat doktora karar veremiyoruz Aral bey mi Kaan bey mi diye
ve bilgi veririmisiniz aşamalar nelerdir
Benim daha çok var canım. Regl bekliyorum daha. 10 sonra gideceğim gibi :)Canım sensiz olurmu hiç senin nezamana randevun vardı