- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.301
Saol can im yaaa kurtarmisin beni transfer sıkıntısından saol vallakızlar listemizi yayınlamak istedim durumunda güncelleme olan ve değiştirmediğim varsa yazsın :) @swallow canım seninde çoktan transferini yaptım bakkk
Hayirlisi olsun canim Aral beyde iyi bir doktordur mutlaka ama biz kaan beyin hastasiyiz ve çok memnunuz istersen git yüz yüze görüş zaten o zaman hemen karar vereceksinselam kızlar bugun irenbe tüp merkezi ile görüştük ve inşallah bizde orda tedaviye başlıcaz fakat doktora karar veremiyoruz Aral bey mi Kaan bey mi diye
ve bilgi veririmisiniz aşamalar nelerdir
Kızlar bu aralar pek giremiyorum annem, güzel annem kuzusuna geliyor bugünAklım sizlerde.
ben kurtardım ama yarın miniğini alınca o kötü düşünceleri o soğuk odada bırak tamam pozitif ol ve gel yoksa seni topikten içeri almayız haaaSaol can im yaaa kurtarmisin beni transfer sıkıntısından saol valla
cumaya kadar 10-11 olursa pazartesı transfer..kizlar merhaba bugun kontrolum vardi. rahim kalinligim 6.7 kaan bey cuma tekrar kontrol dedi. transfer belli olucak insallah :) bir sey sorucam vajinal fitil verdi. 2carpi 1 gunde 2 ilk defa kullanicam. kullanan arkadaslar yardimci olurmusunuz? birde prednol verdi . estrofem,bandlar ve vitaminler devam.
canım hayırlısı olsun çok az kaldı meleklerine kavuşmana :) canım o fitilleri vajinaya koyacaksın olabilidğince ileri it sonrasında 10 dk yat ben yatıyorum zaten daha sonra geri geliyor akıyor ama çıkanları düşünme vücudunun emdiği karkizlar merhaba bugun kontrolum vardi. rahim kalinligim 6.7 kaan bey cuma tekrar kontrol dedi. transfer belli olucak insallah :) bir sey sorucam vajinal fitil verdi. 2carpi 1 gunde 2 ilk defa kullanicam. kullanan arkadaslar yardimci olurmusunuz? birde prednol verdi . estrofem,bandlar ve vitaminler devam.
ahh ahh benim ilaç manyağı arkadaşımcumaya kadar 10-11 olursa pazartesı transfer..2*1 olduğuna emınmısın canım bızler 2*2 kullanıyoruz.parmağınla ıttırebıldıgın yere kadar ıt fıtılı . cycas ben gıdıp prednol ıstıcem kaan beyden bana vermedı olmaz ama eksık kalmayayım
Aynen canım erkeklerin tuzu kuru olan kadınlara oluyor ama sonunda minicik bir can olduktan sonra anneler herşeye katlanır inşallah en kısa zamanda evladına kavuşursuntopu bize atıyorlar yani
canım 2*2 kullanıyoruz biz progestan fitil dimi yanlış olmasın sonra sen yarın kaan beye sorarsın genelde herkese 2*2 veriyortesekkur ederim guzek dilekleriniz icin.recetede 2*1 yaziyor. yarin olmazsa sorayim. 10- 11 olmasimi gerekir.
Hadi hayirlisi insallah