Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

selam kızlar bugun irenbe tüp merkezi ile görüştük ve inşallah bizde orda tedaviye başlıcaz fakat doktora karar veremiyoruz Aral bey mi Kaan bey mi diye

ve bilgi veririmisiniz aşamalar nelerdir
Hayirlisi olsun canim Aral beyde iyi bir doktordur mutlaka ama biz kaan beyin hastasiyiz ve çok memnunuz istersen git yüz yüze görüş zaten o zaman hemen karar vereceksin

kizlar merhaba bugun kontrolum vardi. rahim kalinligim 6.7 kaan bey cuma tekrar kontrol dedi. transfer belli olucak insallah :) bir sey sorucam vajinal fitil verdi. 2carpi 1 gunde 2 ilk defa kullanicam. kullanan arkadaslar yardimci olurmusunuz? birde prednol verdi . estrofem,bandlar ve vitaminler devam.

cumaya kadar 10-11 olursa pazartesı transfer.. 2*1 olduğuna emınmısın canım bızler 2*2 kullanıyoruz.parmağınla ıttırebıldıgın yere kadar ıt fıtılı. cycas ben gıdıp prednol ıstıcem kaan beyden bana vermedı olmaz ama eksık kalmayayım

canım hayırlısı olsun çok az kaldı meleklerine kavuşmana :) canım o fitilleri vajinaya koyacaksın olabilidğince ileri it sonrasında 10 dk yat ben yatıyorum zaten daha sonra geri geliyor akıyor ama çıkanları düşünme vücudunun emdiği kar

ahh ahh benim ilaç manyağı arkadaşım bu arada onada 2*2 vermiş sadece yazarken karışık yazmış düzgün oku mesajları notundan kırarım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…