Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar listemizi yayınlamak istedim durumunda güncelleme olan ve değiştirmediğim varsa yazsın :) @swallow canım seninde çoktan transferini yaptım bakkk :KK36::KK36:
index.php
Saol can im yaaa kurtarmisin beni transfer sıkıntısından saol valla :KK74:

selam kızlar bugun irenbe tüp merkezi ile görüştük ve inşallah bizde orda tedaviye başlıcaz fakat doktora karar veremiyoruz Aral bey mi Kaan bey mi diye :110:

ve bilgi veririmisiniz aşamalar nelerdir
Hayirlisi olsun canim Aral beyde iyi bir doktordur mutlaka ama biz kaan beyin hastasiyiz ve çok memnunuz istersen git yüz yüze görüş zaten o zaman hemen karar vereceksin :KK70:

kizlar merhaba bugun kontrolum vardi. rahim kalinligim 6.7 kaan bey cuma tekrar kontrol dedi. transfer belli olucak insallah :) bir sey sorucam vajinal fitil verdi. 2carpi 1 gunde 2 ilk defa kullanicam. kullanan arkadaslar yardimci olurmusunuz? birde prednol verdi . estrofem,bandlar ve vitaminler devam. :KK54::KK54::KK54:

kizlar merhaba bugun kontrolum vardi. rahim kalinligim 6.7 kaan bey cuma tekrar kontrol dedi. transfer belli olucak insallah :) bir sey sorucam vajinal fitil verdi. 2carpi 1 gunde 2 ilk defa kullanicam. kullanan arkadaslar yardimci olurmusunuz? birde prednol verdi . estrofem,bandlar ve vitaminler devam. :KK54::KK54::KK54:
cumaya kadar 10-11 olursa pazartesı transfer..:KK33::KK33: :-) 2*1 olduğuna emınmısın canım bızler 2*2 kullanıyoruz.parmağınla ıttırebıldıgın yere kadar ıt fıtılı:KK23:. cycas cycas ben gıdıp prednol ıstıcem kaan beyden :-):-):-) bana vermedı olmaz ama eksık kalmayayım:rolleyes::rolleyes:

canım hayırlısı olsun çok az kaldı meleklerine kavuşmana :) canım o fitilleri vajinaya koyacaksın olabilidğince ileri it sonrasında 10 dk yat ben yatıyorum zaten daha sonra geri geliyor akıyor ama çıkanları düşünme vücudunun emdiği kar :KK37:

cumaya kadar 10-11 olursa pazartesı transfer..:KK33::KK33: :-) 2*1 olduğuna emınmısın canım bızler 2*2 kullanıyoruz.parmağınla ıttırebıldıgın yere kadar ıt fıtılı:KK23:. cycas cycas ben gıdıp prednol ıstıcem kaan beyden :-):-):-) bana vermedı olmaz ama eksık kalmayayım:rolleyes::rolleyes:
ahh ahh benim ilaç manyağı arkadaşım :KK70::KK70::KK70: bu arada onada 2*2 vermiş sadece yazarken karışık yazmış düzgün oku mesajları notundan kırarım bak :KK62::KK62:

X