Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

günaydın canım cumartesi günü ne için gideceksin canım ? problem yok dimi :KK51:
Yok canım yok:) Eşim şehir dışında benim. İki seferdir kontrollerde bulunamadı. Birde bebeğin pozisyonu çok net değildi gizleniyoruz :)) Utangaç çocuğum saklıyor kendini:) O nedenle gidicez tekrar.

Yok canım yok:) Eşim şehir dışında benim. İki seferdir kontrollerde bulunamadı. Birde bebeğin pozisyonu çok net değildi gizleniyoruz :)) Utangaç çocuğum saklıyor kendini:) O nedenle gidicez tekrar.
amn aman şükür bende acaba bir problemmi var dedim hem nazlı bizim bu minikler hemde utangaç ne yapacağız bunlarla doğduklarında öyle bi seveceğim ki intikam alacağım :KK36::KK36::KK36::KK36:

amn aman şükür bende acaba bir problemmi var dedim hem nazlı bizim bu minikler hemde utangaç ne yapacağız bunlarla doğduklarında öyle bi seveceğim ki intikam alacağım :KK36::KK36::KK36::KK36:
Sorma canım ya aynen. Çokta keyfimize düşkünüz hareketlerimiz de çok sınırlı:) Allah sağlık versin de varsın keyiflerine düşkün olsunlar:)

yaaa bendede bi boşvermişlik bi karamsarlık neden bilmiyorum heyecanımı kaybettim kızlar transfer yaklasştıkça :KK61::KK61:
herşey Güzel geçecek canım Allah.ın izniyle. Böyle karamsar olmak yok. Bebeğini küstürmek mi istiyorsun. Hadi bakalım her zaman heyecanlı, enerjik ve olumlu görelim seni. Ve sana ve bizlere de bu yakışır.:KK36:

Bugünkü randevum sonucunda şubat başında transferimi yapmaya karar verdik. Şimdilik regl düzenlemesi yapacağız bakalım gelişmeler oldukça yine buradan yazacağım :KK24:
Hayırlısı olsun canım banada kaan bey Şubat gibi transferini yaparız demişti. O günlerde denk geliriz inşallah :KK15:

yaaa bendede bi boşvermişlik bi karamsarlık neden bilmiyorum heyecanımı kaybettim kızlar transfer yaklasştıkça :KK61::KK61:
Gruba enerji bombası atan kıza ne oldu ? Yakışmadı sana, en ihtiyacın olan zamanda hemde. Bebeklerin anneleriyle buluşana kadar hemen atıyorsun tüm karamsarlığı, anlaştık mı canım. Bundan sonra herşey istediğin gibi olacak inşallah.:KK15:

kızlar listemizi yayınlamak istedim durumunda güncelleme olan ve değiştirmediğim varsa yazsın :) S swallow canım seninde çoktan transferini yaptım bakkk :KK36::KK36:
index.php

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    149,6 KB · Görüntüleme: 516
X