- 14 Ağustos 2014
- 463
- 1.458
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.261
Yok canım yok:) Eşim şehir dışında benim. İki seferdir kontrollerde bulunamadı. Birde bebeğin pozisyonu çok net değildi gizleniyoruz :)) Utangaç çocuğum saklıyor kendini:) O nedenle gidicez tekrar.günaydın canım cumartesi günü ne için gideceksin canım ? problem yok dimi
amn aman şükür bende acaba bir problemmi var dedim hem nazlı bizim bu minikler hemde utangaç ne yapacağız bunlarla doğduklarında öyle bi seveceğim ki intikam alacağımYok canım yok:) Eşim şehir dışında benim. İki seferdir kontrollerde bulunamadı. Birde bebeğin pozisyonu çok net değildi gizleniyoruz :)) Utangaç çocuğum saklıyor kendini:) O nedenle gidicez tekrar.
Hayırlısı olsun canım inşallah hersey gönlüne göre olsunBugünkü randevum sonucunda şubat başında transferimi yapmaya karar verdik. Şimdilik regl düzenlemesi yapacağız bakalım gelişmeler oldukça yine buradan yazacağım
Sorma canım ya aynen. Çokta keyfimize düşkünüz hareketlerimiz de çok sınırlı:) Allah sağlık versin de varsın keyiflerine düşkün olsunlar:)amn aman şükür bende acaba bir problemmi var dedim hem nazlı bizim bu minikler hemde utangaç ne yapacağız bunlarla doğduklarında öyle bi seveceğim ki intikam alacağım
Canım ben ya ay sonu yada yeni yılın ilk günlerinde gideceğim.Sen ne zaman merkezde olucaksın ?
Ay canım inşallah. Çokda güzel olur. Koşa koşa uça uça gelirimbenceozlem_hakaan nin doğumundan sonra toplanalım nisan- mayıs gibi.. hem bebiş severiz hem hepimiz hamile olmuş oluruz..
Banada verdi estrofem kaan bey. 8 saatte bir aç içmemi söyledi saat kurup öyle içiyorum.Kızlar estrofemi saatlimi içiyorsunuz aç karnına 8saatte bir al dedi kaan bey bazen saatlerini tutturamıyorum bir sakıncası olurmu acaba
herşey Güzel geçecek canım Allah.ın izniyle. Böyle karamsar olmak yok. Bebeğini küstürmek mi istiyorsun. Hadi bakalım her zaman heyecanlı, enerjik ve olumlu görelim seni. Ve sana ve bizlere de bu yakışır.yaaa bendede bi boşvermişlik bi karamsarlık neden bilmiyorum heyecanımı kaybettim kızlar transfer yaklasştıkça
İnşallah canım beklerim her zaman:) Ve hepinizi hamile olarak inşallah:)Ay canım inşallah. Çokda güzel olur. Koşa koşa uça uça gelirim
Hayırlısı olsun canım banada kaan bey Şubat gibi transferini yaparız demişti. O günlerde denk geliriz inşallahBugünkü randevum sonucunda şubat başında transferimi yapmaya karar verdik. Şimdilik regl düzenlemesi yapacağız bakalım gelişmeler oldukça yine buradan yazacağım
simsiyah gelicem benKızlar yarın merkezde olucak arkadaşlar kimlerdiSWALLOW09 'un transferi var giyeceğimiz kıyafetlerin rengini yazalım ki birbirimizi tanıyalım
herşey Güzel geçecek canım Allah.ın izniyle. Böyle karamsar olmak yok. Bebeğini küstürmek mi istiyorsun. Hadi bakalım her zaman heyecanlı, enerjik ve olumlu görelim seni. Ve sana ve bizlere de bu yakışır.
Gruba enerji bombası atan kıza ne oldu ? Yakışmadı sana, en ihtiyacın olan zamanda hemde. Bebeklerin anneleriyle buluşana kadar hemen atıyorsun tüm karamsarlığı, anlaştık mı canım. Bundan sonra herşey istediğin gibi olacak inşallah.yaaa bendede bi boşvermişlik bi karamsarlık neden bilmiyorum heyecanımı kaybettim kızlar transfer yaklasştıkça
Kızlar yarın merkezde olucak arkadaşlar kimlerdiSWALLOW09 'un transferi var giyeceğimiz kıyafetlerin rengini yazalım ki birbirimizi tanıyalım
Seninde bir kuzun olur inşallah anne kuzusuKızlar bu aralar pek giremiyorum annem, güzel annem kuzusuna geliyor bugünAklım sizlerde.