- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.101
Canım ben cansesi ve özlemle tanıştım sanki yıllardır tanıdığım dostlarımmış gibi çok mutlu oldum çarşamba 2.30 da gidicem sende o gün gel yakın bir saate randevu algünaydın kızlar dün evde değildim o yüzden bilgisayardandım telefondan olunca uzak kalıyorum bugün büyük buluşma günü ne kadar güzel bende çarşamba yada perşmbe günü gideceğim siz gidin de o günlerde kontrolü olan olursa ayarlarız
Geçmiş olsun canım sen kaçta ordaydın üzerinde ne vardı acaba seni gördümmü herkesin yüzüne çok baktımdaKizlaaarr ben geldim kan verdim ve gittim kayinvalidem rahatsizlanmis oraya gidiyoruz kusura bakmayin gorusemedik
Saol canim yok tansiyonu yükselmiş seni beni öldürür maşallahcanım geçmiş olsun inşallah ciddi birşey değildir.
Saol canim mavi kazak vardi bendeGeçmiş olsun canım sen kaçta ordaydın üzerinde ne vardı acaba seni gördümmü herkesin yüzüne çok baktımda
offf kocama sinir oldum çarşamba alayım dedim perşembe gidelim diyor inşallah ikna edebilirimCanım ben cansesi ve özlemle tanıştım sanki yıllardır tanıdığım dostlarımmış gibi çok mutlu oldum çarşamba 2.30 da gidicem sende o gün gel yakın bir saate randevu al
oleyyy ne kadar güzel kaç çıktı rahim kalınlığın ? ya bende çarşamba gelmek istiyorum yaaBu arada kizlaaaarrr çarşamba saat 14,30 transferim var
Kaçta ordaydın benim üzerimde kırmızı kareli gömlek vardı tv nin hemen önünde oturuyordumSaol canim mavi kazak vardi bende
canım bu arada senin kontrolün nasıl geçti yumilerin ne durumda ?Kızzzzzlaaaaaarrrr nerelerdesiniz biz cansesi ve özlemle tanıştık gözlerim swallow09u aradı onunla tanışamadık hepinizle tanışmak için sabırsızlanıyorum iyiki varsınız
Hadi hayırlısı olsun canım bende 2.30da orda olucam bu sefer tanışırız seni 1 kiş değil 3kişi olarak görücem bebişlerin karnında olucak ve sana sımsıkı sarılacaklarBu arada kizlaaaarrr çarşamba saat 14,30 transferim var
Ben tanışma heyecanından yumuleri unuttum hayallah 2sağda 2 solda 4yumi görünüyormuş ama gelişmektelermiş daha birsey söyleyemeyiz kaçı istediğimiz boyuta gelir bilemeyiz dedi canım doktorum bakalım inşallah 4üde gelişircanım bu arada senin kontrolün nasıl geçti yumilerin ne durumda ?
hadi inşallah hepisi gelişir canım çok sevindimBen tanışma heyecanından yumuleri unuttum hayallah 2sağda 2 solda 4yumi görünüyormuş ama gelişmektelermiş daha birsey söyleyemeyiz kaçı istediğimiz boyuta gelir bilemeyiz dedi canım doktorum bakalım inşallah 4üde gelişir
8,7oleyyy ne kadar güzel kaç çıktı rahim kalınlığın ? ya bende çarşamba gelmek istiyorum yaa
11,30 hemen kan verdim döndüm sanki gördüm kirmizili birini karsida o senmeiydin giiiKaçta ordaydın benim üzerimde kırmızı kareli gömlek vardı tv nin hemen önünde oturuyordum
Ayy hadi bekleyenler kervanina sen de katil .bekliyoruz yanimiza seniBu arada kizlaaaarrr çarşamba saat 14,30 transferim var
Ayy evet bu sefer kesin görüşürüz canimHadi hayırlısı olsun canım bende 2.30da orda olucam bu sefer tanışırız seni 1 kiş değil 3kişi olarak görücem bebişlerin karnında olucak ve sana sımsıkı sarılacaklar
Az kaldi Allahin izniyle geliyorum kizlarAyy hadi bekleyenler kervanina sen de katil .bekliyoruz yanimiza seni
Evet bendim ta kendisi 11 de ordaydım bende sanki açık mavi kazaklı ama hayal meyal hatırlıyorum sanki11,30 hemen kan verdim döndüm sanki gördüm kirmizili birini karsida o senmeiydin giii