- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.061
hayırlısıyla senden de güzel haberler alırız inşallah.Kızlar günaydın izmire heyecanlı yolculuğum başladı yarın Allah nasip ederse kaan beyden güzel haberler alırım inşallh yumoşların güzel güzel büyüyorlardır benim için dua edin
Ben 11.30 da orda olucam görüşürüz kızlar
Canım çok teşekkürederim :)hayırlısıyla senden de güzel haberler alırız inşallah.dualarım seninle canım.
Gözünaydın canım çok sevindim :)merhaba kızlar... kontrolden geldim... çok şükür herşey çok iyi... bu sefer kalbini de dinletti doktorcum... kısacıktı ama inanılmazdı... Allah sırayla hepinize yaşatsın bunu inşallah...3 hafta sonraya da ikili tarama yapılacak...
Hadi bakalım sendende mutlu haberi alalım bu topik kocaman göbişlerle dolacak ne güzeeeeellllllllMeleklerimi aldim evimdeyim cesekuur iyi dileklerinizeeeeee Insallah güzel olucak
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ...meleklerin sımsıkı tutunur inşallah dualarımız seninle.Meleklerimi aldim evimdeyim cokk Tesekuur iyi dileklerinizeeeeee Insallah güzel olucak
Gözünaydın canım çok sevindim :)
evet canım... azaltıyoruz artık... haftaya bütün hormon ilaçları bitiyor. sadece progestana devam o da sabah akşam 2 şer taneyken 1 er taneye düşüyor... vitaminlere aynen devam...
Kizlar cok korkiyorum biraz bogazim aciyor hafif kirginlik var gribim geri mi geliyor yaa. Daha 2 hafta once hastaydimSaat 2 de transferim var nolucak acaba
Meleklerimi aldim evimdeyim cokk Tesekuur iyi dileklerinizeeeeee Insallah güzel olucak
bu ne bandı acaba ilk defa duyuyorum ne için takıyorsunuzKizlar bandi surekli sirtiniza mi uyguluyorsunuz benim ille kipirdiyo hic rahat edemedim icindeki yapiskan nasil oluyorsa kenarlarina cikiyor koluna falan takaniniz varmi
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine yarın gidicem bakalım daha sonra nezaman çağıracak kaan bey pazartesi çağırırsa görüşürüz senin iğnelerin nekadar sürmüştü canımBugün hasta oldum kızlar pazartesiye randevu alacağım orada olacak olan varsa saatleri uydurabilirsek görüşebiliriz belki :)
Histoya karar vermene sevindim canım. Şansımızı arttıracağına inanıyorum bende. Benim ki yarın sabah :)Merhaba kizlar hayirlicumalar
Transferi olan ve olucak olan arkadaslar guzel hbrlerinizi bekliyoruz
Sımsıkı tutunsun bebisleriniz inss
Bgn bnmde randewum vardi
Biliyosunuz histo konusunda cok kararsizdim ve ogunden beri Allahim bnm icin hayirli olucak olani karar vermeyi nasip et diye dua ettim. Cizik atma basari sansini arttirdigi icin hem istiyo hemde anestezi damaryolu falan korkuyo istemiyodum.
Refik bey bgn kontrolde anestezi olmadan cizik atilacak bi islem soyledi pztsi nasipse olucam. Cok sukur Allahima bakalim nasipse progestronda yuksek degilse basliyrz kardan bebeklere yuva hazirlamaya :)
Bugün hasta oldum kızlar pazartesiye randevu alacağım orada olacak olan varsa saatleri uydurabilirsek görüşebiliriz belki :)
Harika, meleklerinlesin artık. Umarım yuvalarına güzelce yerleşirler. Sonrada yuvanızın yavrusu olurlarMeleklerimi aldim evimdeyim cokk Tesekuur iyi dileklerinizeeeeee Insallah güzel olucak