- 26 Kasım 2013
- 243
- 618
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.081
Histoya karar vermene sevindim canım. Şansımızı arttıracağına inanıyorum bende. Benim ki yarın sabah :)
SWALLOW09 @cansesi kızlar yarın görüşelim hanginizin histosu vardı ?
merhaba kızlar... kontrolden geldim... çok şükür herşey çok iyi... bu sefer kalbini de dinletti doktorcum... kısacıktı ama inanılmazdı... Allah sırayla hepinize yaşatsın bunu inşallah...3 hafta sonraya da ikili tarama yapılacak...
Teşekkürler, inşallah canım. iyi gecelerHakkimizda hayirlisi canim sanada simdiden gecmis olsunnn:)
tam 9 hafta doldu cnm.. bugün 9+1 deyimbanusu35 ohh süpermis ya peki senin bugun tam olarak kac hafta kac gunluk ? İlaclari birakmak supermis :)
çok teşekkür ederim cnm... inşallah histon da iyi geçmiştir... 1 adım daha yaklaştın meleklerine...çOK sevindim canım, bu sefer göremedim seni ama güzel haberlerini almakta güzel. Sağlıkla büyüsün, doğsun annesi :)
Canım kareli kırmızı gömlek olucak üstümdeSabah 11 gibi orda olurum ben
Mavi kazak var bende de :) 15 dakikaya ordayimCanım kareli kırmızı gömlek olucak üstümde
hayırlı olsun canım... sanırım burada hepimizin dondurulmuş embriyo transferi.. kaan beyin hastasıysan başka bir alternatifin yok zaten :)Selam kızlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım ayin 25 26 gibi. Dondurulmuş embriyo transferi olanlar var mı yorumlarınızı bekliyorum.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine yarın gidicem bakalım daha sonra nezaman çağıracak kaan bey pazartesi çağırırsa görüşürüz senin iğnelerin nekadar sürmüştü canım
Selam kızlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım ayin 25 26 gibi. Dondurulmuş embriyo transferi olanlar var mı yorumlarınızı bekliyorum.
Pzrtesi 15.30 da ofis histom var benimmm
ahh ahhh bir pimpirik koca vakası dahaKizlar naber neler yapiyorsunuz beni esim utanmasa wc bile kaldirmayacak yaymaktan cok sikildimIlk dusu ne zaman aldiniz ben giricem bırakmıyor
canım geçmiş olsun inşallah ciddi birşey değildir.Kizlaaarr ben geldim kan verdim ve gittim kayinvalidem rahatsizlanmis oraya gidiyoruz kusura bakmayin gorusemedik