Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

merhaba kızlar... kontrolden geldim... çok şükür herşey çok iyi... bu sefer kalbini de dinletti doktorcum... kısacıktı ama inanılmazdı... Allah sırayla hepinize yaşatsın bunu inşallah...3 hafta sonraya da ikili tarama yapılacak...

çOK sevindim canım, bu sefer göremedim seni ama güzel haberlerini almakta güzel. Sağlıkla büyüsün, doğsun annesi :)

Selam kızlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım ayin 25 26 gibi. Dondurulmuş embriyo transferi olanlar var mı yorumlarınızı bekliyorum.
hayırlı olsun canım... sanırım burada hepimizin dondurulmuş embriyo transferi.. kaan beyin hastasıysan başka bir alternatifin yok zaten :)

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine yarın gidicem bakalım daha sonra nezaman çağıracak kaan bey pazartesi çağırırsa görüşürüz senin iğnelerin nekadar sürmüştü canım

Ben 3 farklı iğne kullandım baya sürdü canım transfere ara verdim bir süre, pztesi karar vereceğiz hayırlısıyla :)

Selam kızlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım ayin 25 26 gibi. Dondurulmuş embriyo transferi olanlar var mı yorumlarınızı bekliyorum.

Merhabalar Kaan Bozkurt hastasıyız hepimiz ve Kaan bey özellikle dondurulmuş embriyo transferi yapıyor çünkü emriyonun tutma yüzdesi artıyor, hayırlı olsun tedaviniz Kaan Bozkurt hastası mısınız sizde?

X