- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.141
Canım çok mutlu oldum vallahi sanki eski dostlarımı görmüş gibiyim kıskanma sende gel çarşamba buluşma günümüz olsuncanım çok geçmiş olsun maşallah su gibi geçmiş histon şimdi sırada tranfer hazırlıkları var inşallah trasnferinde böyle güzel geçer dularım sizlere
hani böyle tanıştınız ya siz şimdi içten içe kıskanmıyor da değilim hani
Sen ne zaman merkezde olucaksın ?kıskandım şimdişaka bir yana inşallah hepimiz birgün biraraya geleceğiz
bence @ozlem_arica nin doğumundan sonra toplanalım nisan- mayıs gibi.. hem bebiş severiz hem hepimiz hamile olmuş oluruz..kıskandım şimdişaka bir yana inşallah hepimiz birgün biraraya geleceğiz
Carsamba vurulacaksin canimYa bisi sorcam benim su progtan ignem 4 gunde 1 vuruldugum gunu saycam ornegin bugun vuruldum bidahakini carsamba mi vurulcam persembe mi
hayırlısı olsun canım. sanırım seninde transferine hızlı bir giriş olacak gibi.
Bu arada kizlaaaarrr çarşamba saat 14,30 transferim var
M Mormutfakli benim randevu da pazartesi 16.00 da bir ihtimalde olsa görüşebileceğiz sanırım :)
Ben adetim bittikten 2 gün sonra histo oldum 11 kasımd histo 17 aralık transfer. Ama benim bi 10 gün gecikmeli oluyo tranferkızlar histo adetten nekadar sonra oluyor ? Histodan nekadar sonra transfer acaba
Eğer rahim filmi gibiyse evet biraz ağrılı olacak demektir, Allah güç kuvvet versin, adet bitiminden 2 gün sonra olmuştu benim histo.Merhaba kizlarrr :))
Bnm histo biraz farkli anestezisiz olucak:/ daha once boyle olan var mi? Rahim filmi cekilirkenki gibi bi agri oldugu yaziliyo bide histo sonrasi o igne ne icin ? Banada yaparlarmikii??
Refik bey pztsi demisti ama yapilan igneden sanirim (yumurtlama olmamasi icin) reglim hem yogun hem uzun sürdü. Sali yada carsambaya kalabilir, tamamen bitmesi gerekiyor relglin degil mi?
Canım hayırlısıyla seninde transfer gününü bekliyoruz inşallah bu sefer bebeklerin sana yapışacaklarAmin canım inşallah sonu da hayırlı olur :) şimdiden bir heyecan sardı beni anlamadım ağzım kulaklarımda :)
Evet oyle gercekten Ilkinde aci hissetmemistim ama ikincide kasildi bacagim ignenin yogunlugundanmis oyle dedilerCarsamba vurulacaksin canimYanliz igne ne kadar yogun siringaya zor cekiliyor.
Aynen canim benimde ilki hafifti ama ikincide igne yerini elledigimde aciyor.Evet oyle gercekten Ilkinde aci hissetmemistim ama ikincide kasildi bacagim ignenin yogunlugundanmis oyle dediler
Çok şükür güzel geçiyor yatarak geçiriyoruz günleri insallah sonuda güzel sonuclanirKızlarrrrrr iyi hafta sonları transferi olan arkadaşlar bebişlerle nasıl gidiyor
canım çok geçmiş olsun maşallah su gibi geçmiş histon şimdi sırada tranfer hazırlıkları var inşallah trasnferinde böyle güzel geçer dularım sizlere
hani böyle tanıştınız ya siz şimdi içten içe kıskanmıyor da değilim hani