- 23 Mart 2013
- 396
- 463
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.121
Ay hemde ne pirpirik anlatamam tabi hosumada gitmiyor degil tabiahh ahhh bir pimpirik koca vakası dahacanım ben ilk duşu 5.gün aldım bi kaç gün daha geçsin sabret ama işin çok zor
Hayirli olsun canim cok sevindim rabbim yüzünü güldürsun insallah senide bekliyoruz aramizaBu arada kizlaaaarrr çarşamba saat 14,30 transferim var
Saol canim İnşallah bakalim az kaldiHayirli olsun canim cok sevindim rabbim yüzünü güldürsun insallah senide bekliyoruz aramiza
Aynen yarin bende ayaklanicam Inşallah ama evin içinde, sokak yasak gecen seferki transferde ben pek dikkat etmemiştim o yüzden simdi uzerime titriyor ben demistim piskolojik insan ne yapacagini sasiriyor ben mesela izmire girdik sikisik degildim irenbenin kapisina geldik oyle bi sikistimki sanki saatlerde idrar tutuyormusum gibi tamamen psikolojikdenizaa bnde dinlenme halindeyim ama biliosuniz Kaan Bey sadece haemreketlerinizi agirlastirarak normal hayatiniza dönün 1.2 gunden sonra dio. Bu arada bnm grip psikolojjkmis galiba ,ya da melekler bni ii yapti. Ii dilek sunan herkese coooook teşekkür. .
hayırlısı olsun canım. sanırım seninde transferine hızlı bir giriş olacak gibi.Bugün hasta oldum kızlar pazartesiye randevu alacağım orada olacak olan varsa saatleri uydurabilirsek görüşebiliriz belki :)
Canım ben cansesi ve özlemle tanıştım sanki yıllardır tanıdığım dostlarımmış gibi çok mutlu oldum çarşamba 2.30 da gidicem sende o gün gel yakın bir saate randevu al
can sesi, canım inşallah histon iyi geçmiştir. ne güzel herkes birer birer sona yaklaşıyor. inşallah herkesten güzel haberler alırızHistoya karar vermene sevindim canım. Şansımızı arttıracağına inanıyorum bende. Benim ki yarın sabah :)
sonunda histoya karar verilmiş. bence de en doğru karar. hayırlısı olur inşallahPzrtesi 15.30 da ofis histom var benimmm
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yazisiyoruz bu sitede. Bugun agapo ve can sesi ile tanıştık. Daha dogrusu onlar beni tanidilar hemen sağolsunlar:) Uzun zamandir tanisiyor gibiydik hakikaten. Cok içten ve güleryüzlü kisiler. İnşallah bigün hepimiz tanisabiliriz. Bebegim genel olarak iyiymis cok sukur. 1 ay donra seker yuklememiz olacak. İnşallah her biriniz güzel haberlerinizi verirsiniz sirayla. Sevgiler:)
Sağol canım. İyi geçti çok şükür. Herkesin güzel haberlerini duyacağız inşallah. Kaan Bey' in anne adaylarıyız sonuçtacan sesi, canım inşallah histon iyi geçmiştir. ne güzel herkes birer birer sona yaklaşıyor. inşallah herkesten güzel haberler alırız
kıskandım şimdiCanım ben cansesi ve özlemle tanıştım sanki yıllardır tanıdığım dostlarımmış gibi çok mutlu oldum çarşamba 2.30 da gidicem sende o gün gel yakın bir saate randevu al
Bu arada kizlaaaarrr çarşamba saat 14,30 transferim var
agapo, canım inaşllah hepsi güzelce büyür ve kaliteli şekilde hepsi dondurulur. opu tarihin belli oldu mu?Ben tanışma heyecanından yumuleri unuttum hayallah 2sağda 2 solda 4yumi görünüyormuş ama gelişmektelermiş daha birsey söyleyemeyiz kaçı istediğimiz boyuta gelir bilemeyiz dedi canım doktorum bakalım inşallah 4üde gelişir
Bu arada kizlaaaarrr çarşamba saat 14,30 transferim var
Canım çok teşekkürederim güzel dileklerin için çarşamba yine gidicem ogün belli olur herhalde inşallah hepsi gelişir donduruluragapo, canım inaşllah hepsi güzelce büyür ve kaliteli şekilde hepsi dondurulur. opu tarihin belli oldu mu?
Gözünaydın canım bebişinin iyi olduğuna çok sevindim sen benden sonra epey bi beklemişsindir çok yoğundu kaan bey inşallah birdaha karşılaşabilirizozlem_a: 38300662 .!.:Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yazisiyoruz bu sitede. Bugun agapo ve can sesi ile tanıştık. Daha dogrusu onlar beni tanidilar hemen sağolsunlar:) Uzun zamandir tanisiyor gibiydik hakikaten. Cok içten ve güleryüzlü kisiler. İnşallah bigün hepimiz tanisabiliriz. Bebegim genel olarak iyiymis cok sukur. 1 ay donra seker yuklememiz olacak. İnşallah her biriniz güzel haberlerinizi verirsiniz sirayla. Sevgiler:)
canım çok geçmiş olsun maşallah su gibi geçmiş histon şimdi sırada tranfer hazırlıkları var inşallah trasnferinde böyle güzel geçer dularım sizlereCanım yaa sizde aynı şeyi hissettirdiniz. O kadar samimi ve tanıdıktın ki. Bende çok mutlu oldum. Özlem' i ve bebeğini de gördük. O da çok şekerdi. Umarım hepimiz hamile olarak vakti gelince toplanırız :) Yapabilirsek oldukça büyük bir grup olacağımız kesinHistodan sonra biraz dinlenmeyi tercih ettiğim için yeni girdim. Sizinle tanıştığımda hala birazcık leylaydım malum Swallow seni hatırlayamadım mavi kazaklı olarak durumum itibariyle.. Çok geçmiş olsun bu arada anneye.
Bu arada histodan sonra ki uzun uçlu iğneden biraz tırsmıştım burada okuduklarımdan sonra ama Nahide hemşirenin pamuk elleriyle acımadı kiiiiiOndan da endişelenmeye gerek yok. Çok şükür sayelerinde herşey su gibi ilerliyor.
Allah hepimizin kalbindekini nasip eder umarım :)