Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

denizaa denizaa bnde dinlenme halindeyim ama biliosuniz Kaan Bey sadece haemreketlerinizi agirlastirarak normal hayatiniza dönün 1.2 gunden sonra dio. Bu arada bnm grip psikolojjkmis galiba ,ya da melekler bni ii yapti. Ii dilek sunan herkese coooook teşekkür. .
Aynen yarin bende ayaklanicam Inşallah ama evin içinde, sokak yasak gecen seferki transferde ben pek dikkat etmemiştim o yüzden simdi uzerime titriyor ben demistim piskolojik insan ne yapacagini sasiriyor ben mesela izmire girdik sikisik degildim irenbenin kapisina geldik oyle bi sikistimki sanki saatlerde idrar tutuyormusum gibi tamamen psikolojik

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yazisiyoruz bu sitede. Bugun agapo ve can sesi ile tanıştık. Daha dogrusu onlar beni tanidilar hemen sağolsunlar:) Uzun zamandir tanisiyor gibiydik hakikaten. Cok içten ve güleryüzlü kisiler. İnşallah bigün hepimiz tanisabiliriz. Bebegim genel olarak iyiymis cok sukur. 1 ay donra seker yuklememiz olacak. İnşallah her biriniz güzel haberlerinizi verirsiniz sirayla. Sevgiler:)

Canım ben cansesi ve özlemle tanıştım sanki yıllardır tanıdığım dostlarımmış gibi çok mutlu oldum çarşamba 2.30 da gidicem sende o gün gel yakın bir saate randevu al :KK19:

Canım yaa sizde aynı şeyi hissettirdiniz. O kadar samimi ve tanıdıktın ki. Bende çok mutlu oldum. Özlem' i ve bebeğini de gördük. O da çok şekerdi. Umarım hepimiz hamile olarak vakti gelince toplanırız :) Yapabilirsek oldukça büyük bir grup olacağımız kesin :KK66: Histodan sonra biraz dinlenmeyi tercih ettiğim için yeni girdim. Sizinle tanıştığımda hala birazcık leylaydım malum:confused: Swallow seni hatırlayamadım mavi kazaklı olarak durumum itibariyle.. Çok geçmiş olsun bu arada anneye.
Bu arada histodan sonra ki uzun uçlu iğneden biraz tırsmıştım burada okuduklarımdan sonra ama Nahide hemşirenin pamuk elleriyle acımadı kiiiii :KK9: Ondan da endişelenmeye gerek yok. Çok şükür sayelerinde herşey su gibi ilerliyor.
Allah hepimizin kalbindekini nasip eder umarım :)

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yazisiyoruz bu sitede. Bugun agapo ve can sesi ile tanıştık. Daha dogrusu onlar beni tanidilar hemen sağolsunlar:) Uzun zamandir tanisiyor gibiydik hakikaten. Cok içten ve güleryüzlü kisiler. İnşallah bigün hepimiz tanisabiliriz. Bebegim genel olarak iyiymis cok sukur. 1 ay donra seker yuklememiz olacak. İnşallah her biriniz güzel haberlerinizi verirsiniz sirayla. Sevgiler:)

Teşekkürler Özlemcim, sende öyleydin. Tanışmak güzel oldu gerçekten. Bebekle ilgili haberlerin güzel olmasına çok sevindim. Agapo ile çıkışta da konuştuk ama seninle ilgili sonucu merak ediyordum. Sağlıkla büyüsün annesinin huzurlu yuvasında. Sevgilerimle.

Ben tanışma heyecanından yumuleri unuttum hayallah 2sağda 2 solda 4yumi görünüyormuş ama gelişmektelermiş daha birsey söyleyemeyiz kaçı istediğimiz boyuta gelir bilemeyiz dedi canım doktorum bakalım inşallah 4üde gelişir :KK64:
agapo, canım inaşllah hepsi güzelce büyür ve kaliteli şekilde hepsi dondurulur. opu tarihin belli oldu mu?

ozlem_a: 38300662 .!.:
Gözünaydın canım bebişinin iyi olduğuna çok sevindim sen benden sonra epey bi beklemişsindir çok yoğundu kaan bey inşallah birdaha karşılaşabiliriz:KK70:

Canım yaa sizde aynı şeyi hissettirdiniz. O kadar samimi ve tanıdıktın ki. Bende çok mutlu oldum. Özlem' i ve bebeğini de gördük. O da çok şekerdi. Umarım hepimiz hamile olarak vakti gelince toplanırız :) Yapabilirsek oldukça büyük bir grup olacağımız kesin :KK66: Histodan sonra biraz dinlenmeyi tercih ettiğim için yeni girdim. Sizinle tanıştığımda hala birazcık leylaydım malum:confused: Swallow seni hatırlayamadım mavi kazaklı olarak durumum itibariyle.. Çok geçmiş olsun bu arada anneye.
Bu arada histodan sonra ki uzun uçlu iğneden biraz tırsmıştım burada okuduklarımdan sonra ama Nahide hemşirenin pamuk elleriyle acımadı kiiiii :KK9: Ondan da endişelenmeye gerek yok. Çok şükür sayelerinde herşey su gibi ilerliyor.
Allah hepimizin kalbindekini nasip eder umarım :)
canım çok geçmiş olsun maşallah su gibi geçmiş histon şimdi sırada tranfer hazırlıkları var inşallah trasnferinde böyle güzel geçer dularım sizlere :KK36:
hani böyle tanıştınız ya siz şimdi içten içe kıskanmıyor da değilim hani :KK19::KK19:

X