Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

[QUOTEbeycas, post: 38107419, member: 474399"]canım hayırlısı olsun inşallah çok güzel tepkiler alırsınız. beni iğeneleri kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra çağırmıştı yumurta kontrolü için ama tabi senin durumuna göre değişebilir.veridği ilaçların dozuna göre değişebilir.[/QUOTE]
Canım bende bilsemde ona göre gitsem diyorum valizimi ona göre hazırlarım diyordum sen neler yapıyorsun bebişin nasıl yaramazlıklara başladımı ilk tekmelerini hissetmek çooookkk güzel rabbim nasip etsin inşallah benim önümde daha çok yol var :)

Canım bende bilsemde ona göre gitsem diyorum valizimi ona göre hazırlarım diyordum sen neler yapıyorsun bebişin nasıl yaramazlıklara başladımı ilk tekmelerini hissetmek çooookkk güzel rabbim nasip etsin inşallah benim önümde daha çok yol var :)[/QUOTE]
canım istersen kaan beye sor en azından bi öngörü söyler. aman valize ne gerek var evde oturuverirsin bi kıyafet al hastaye gidip gelmek için yeter bebişim iyidir herhalde çok uslu olacak sanırım şimdilik hiçbirşeyim yok sadece iki üç gündür canım yemek yemek istemiyor iştahsızlık var yani karım aç ama ne yimek istediğimi bilmiyorum
inşallah o minik tekmeleri hissettiğimiz günlerde gelir hep beraber hissederiz.
bu arada ben iki hafta sonra kontrole gideceğim ayın 16-19 arası gibi daha randevu almadım sizlerden o tarihlerde giden olursa öyle alacağım

canım istersen kaan beye sor en azından bi öngörü söyler. aman valize ne gerek var evde oturuverirsin bi kıyafet al hastaye gidip gelmek için yeter bebişim iyidir herhalde çok uslu olacak sanırım şimdilik hiçbirşeyim yok sadece iki üç gündür canım yemek yemek istemiyor iştahsızlık var yani karım aç ama ne yimek istediğimi bilmiyorum
bu arada ben iki hafta sonra kontrole gideceğim ayın 16-19 arası gibi daha randevu almadım sizlerden o tarihlerde giden olursa öyle alacağım [/QUOTE]

canım o iştahsızlık bende de var.. hele akşamları canım hiçbişey yemek istemiyor. transferden beri 2 kilo verdim...ama iki gündür de lekelenmelerim var o yüzden biraz panik ve mutsuzum... Kaan Bey önemli değil dedi ama resmen ufak parçalar atıyorum.. benim randevum haftaya cuma, o zaman kadar nasıl dayanırım bilmiyorum...

bu arada ben iki hafta sonra kontrole gideceğim ayın 16-19 arası gibi daha randevu almadım sizlerden o tarihlerde giden olursa öyle alacağım [/QUOTE]
Ben o tarihlerde mutlaka orda olurum herhalde yumurta takibinde insallah görüşürüz hem göbişinide severim

canım o iştahsızlık bende de var.. hele akşamları canım hiçbişey yemek istemiyor. transferden beri 2 kilo verdim...ama iki gündür de lekelenmelerim var o yüzden biraz panik ve mutsuzum... Kaan Bey önemli değil dedi ama resmen ufak parçalar atıyorum.. benim randevum haftaya cuma, o zaman kadar nasıl dayanırım bilmiyorum...[/QUOTE]
canım merak etme o lekeler bendede oldu. hatta benim resmen kanamam oldu. ama çok şükür hiç bir şey çıkmadı. Kaan Bey dondurulmuş embriyo transferlerinde bu durumun olabileceğini söylemişti hep. Hiç sıkıntı yapma moralini bozma bende boş yere üzdüm kendimi çünkü.

canım merak etme o lekeler bendede oldu. hatta benim resmen kanamam oldu. ama çok şükür hiç bir şey çıkmadı. Kaan Bey dondurulmuş embriyo transferlerinde bu durumun olabileceğini söylemişti hep. Hiç sıkıntı yapma moralini bozma bende boş yere üzdüm kendimi çünkü.[/QUOTE]
içimi rahatlattın canım, çok teşekkür ederim.. bu kadar zor sahip olup kaybetmek düşüncesi çok korkunç... ilk 3 ayı atlatırsam çok rahatlıycam...

banusu35 canım benimde gecen hafta lekelenmem olmustu ama cok sukur suan birsey yok bende cok korkmustum kaan bey telas yapma cogu gebelikte olur dedi bol bol dinleniyorum 3 ay bi gecse cok rahatlayacagiz hayirlsi bakalim
canım ben çalıştığım için çok fazla dinlenme şansım olmuyor işte.. bir de eşimin işi şehir dışında sadece haftasonları görüşüyoruz nerdeyse o yüzden bana yardımcı kimse de yok... yoruluyorum malesef...

içimi rahatlattın canım, çok teşekkür ederim.. bu kadar zor sahip olup kaybetmek düşüncesi çok korkunç... ilk 3 ayı atlatırsam çok rahatlıycam...[/QUOTE]

Aynen canım ilk 3 ay geçtiği zaman çok rahatlıyorsun. Dediğim gibi hiç üzülme ve pozitif düşün. Bebeğinde sana sımsıkı tutunsun:) Zaten bu lekelerde tutunmayla alakalı oluyormuş. Bendeki kanamada kese içinde değil rahim içindeki bir kılcal damar kanamasıymış. Ben bebek düştü diye ağlayarak gitmiştim ve Kaan Bey'e de telefonda böyle söyleyince haklı olarak "muayenesiz karar vermek yersiz olur" demişti:) Biraz zor ama keyifli bir süreç. Bırak işler kalsın ev kirlensin vs vs hiç önemli değil. Sen kendine ve bebeğine ver bütün enerjini. İnşallah kucağımıza alırız sağ salim evlatlarımızı.

Hakkında hayırlısı olsun canım bu ikinci toplama kaç yumurta toplanıp kaçı döllendiğinde oluyor ?
Teşekkür ederim..kac yumurta olmasi konusunda bi bilgim yok canim benim taslaklar vardi arkadan gelen onlara istinaden ikinci opu dedi doktor..o da yarin yumurtalarin tepki verip vermedigine gore kesinlesecek canim

45 mi :) ilaclardan mii kilo almistin canim ?Transfer sorasinda. Onlar cok mu kilo aldiriyor ki ? ben hareketsizlikten kilo aldim kesin.

Sigarayı da bıraktım aynı dönem hem yedim hem de ilaçlar çok şişirdi beni hareket etmek şart canım şimdi yiyorum ama sporda yapıyorum üzerine kilo da veriyorum

Arkadaşlar benim amh 2.34 eşimin morfolojisi bir. Dun randevumuz vardır ignelere baslayacaktik ancak taslak yumurtalarim artarken bu ay ilginç bir şekilde taslaklar azalmis kaan bey de sasirdi.yumurta rezarvi arttirici ilaçlar verdi.ne yazik ki bir ay geç baslayacagiz tedaviye üzüldüm ama geç olsun yeter ki bir kerede Rabbim nasip etsin.simdi beklemedeyim yumurta taslaklarim cogalsin DİE.tabloya beni de eklemeyi unutmayin:)

Benim amh değerim 0.66 idi. Yumurta toplama da bende sıkıntı yaşadım. Kullandığınız ilaçlar bu ay daha çok etkisini gösterir benim aylar geçtikçe daha çok arttı amh değerim yumurtalarım fazlalaştı. İlk duyunca bende çok üzülmüştüm o ay toplanacak diye beklerken yumurta bir tane büyüdü erteledik sonrasında topladım kendimi vardır bir hayrı dedim hala da öyle diyorum hepimizin alnına yazıldıysa kader bebeğimize kavuşacağımız günde yazıldı inşallah. Bize de o günü beklemek için sabretmek düşüyor, inşallah her şey çok daha güzel olacak

benimde amh:0,13 idi. tabi şimdiki değerinde bir değişiklik var mı bilmiyorum. ama ilk zamanlarda az olan yumurtalarım ki hala az bir artış oldu. yani taslaklarım büyüyor bazısı gelişiyor bazısı gelişimini durduruyor ama arkası geliyor çok şükür. en azından folikül geliştiriyorum. Kaan bey.de bir örnek vermişti. 41 yaşındaki bir hastası tek embriyo ile ikiz bebek bekliyormuş. tekrarlanan opular yani embriyo biriktirme şansı artırmak. bir de kullanılan iğneler ve ilaçlarda yumurta artışı sağlıyormuş. tabi organik beslenmek, spor yapmak stresten uzak durmak da olumlu etkenlerden. inşallah hepimizin bu yoldaki çabaları fedakarlıkları yerini bulur. hepimiz mutlu umutlu oluruz inşallah

İnşallah olacak ama sizlerin de dediği gibi sabretmek gerekiyor. Bana kullandığım vitaminleri ve biesterona ek olarak estrofem, Duphaston, tentojel ve saizen verdi. Sizler de hazırlık aşamasında bunları kullanmışmıydınız kalbiminözü ve laughnow?

ben şuan biesteron kullanmıyorum.bıraktırdı(3.5 ay kullandım) ama vitaminlerime devam. sadece femara ve tek bir iğnem var. bir de adet olmayım diye ilaç verdi. benim Allah.ın izniyle 3. opum olacak. cuma günü taslaklarımın gelişimine göre karar vereceğiz.. senin sanırım ilk yumurta toplama olacak. bende ilk opumdan önce testojel, saizen kullandım. estrofem bilmiyorum.

ben sürekli rapor alıyorum transferden beri evdeyim gerçi çok sıkıldım ama bebeğime birşey olmasın dayanacağız artık tek olmakta çok zor benim eşimnöbet tutuyor 3güne bir evde olmuyor o günler evde sıkıntıdan çatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…