Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

arkadaşlar ben yumurta toplamadan sonra iyileşemedim.çok fazla şistim nefes almakta zorlanıyorum.belim ve sırtım ağrıyor karnım acıyor.sizlerde de böylemi oldu daha önce iki sefer yumurta toplamam olmuştu ama ikinci gün iyileşmiştim.bu tüp bebekte bir hafta oldu hala düzelemedim .normalmi sizlerde yaşadınız mı bu sorunları

ay bende kilo aldım karnım davul gibi geriliyor yumurta toplandıkan sonra. tüp bebeğe 75 le başladım şuan 82 yim çıldırıcam 7 aylık hamile gibi görünüyorum hiç bir kıyafetime sığamıyorum.kim görse hamilemisin diyor dün saç boyası alıyordum tezgahtar kız hamilemisiniz dedi.ama otobüste yer vermiyorlar

canım ohss olmuş olabilirmisin ? kaan beyle bi görüş istersen bunlar aklıma onu getirdi ağrın varmı?

Günaydinnn kizlarrrr
Yaklasik iki yildir relgli olmayi hic bu kdr iple cekmemistim
Bugun yarin relg olur cumartesi giderim kontrole diye dusunuyorum ama cycas canim senin kontrolun cumartesimiydi?
canım ben geçtiğimiz pazartesi gittim kontrole bir sonraki ikin 15-16 gün sonra gel dedi henüz almadım ayın 17-18 gibi alırım gibi bilmiyorum

özlede çalışmak bu yüzden evet çok zor izin konusunda hatta rapor konusunda bile problem yaratıyorlar. Rabbim yardımcın olsun. o zaman akşamları yat dinlen çok fazla ayakta kalmamaya çalış canım. doğumdan sonrası içinde eğer maddi durumunuz elveriyorsa bebeğini büyütmek gerçekten çok güzel bir düşünce. hayırlısı olsun hakkımızda.

otobüstekilerede aşk olsun yani ama dediğim gibi canım ohss ihtimalin olabilir kaç yumurta toplandı ?

ben dün
Arkadaşlar transferden önce saç boyatmanın sakıncası var mı sordunuz mu hiç. Malum umarım sonrasında boyatamayacağımız için
hemşire hanıma sordum boyatabilirsin sakıncası yok dedi benimde yumi toplandı histo için adetimi bekliyorum.

ciddi olmazsın bende bi kaç ay sonra kestirmeyi düşünüyorum yazık çcouğumun aklı kıtmı olacak öyle derler ya büyüklerimiz
bunlar hurafe inanmayın arkadaşalr yok böyle birsey. ama saç boyası kimyasal olduğu için sakıncalı tabi.yüzde yüz bitkisel alırsanız hamileyken boyatabileteceğiniz aylar var.

Kizlar listeyi görünce aklima geldi @karanfil1990 arkadasimizin sesi çikmiyor. Yeni arkadaslarida eklicezz ohhhh bizim liste destan olacak en sonunda hepsi hamile olacak insallah
bu liste iyi olmuş ama eksikler var birde istatistik gibi olmuş iyi olmuş arada bunu güncellerseniz siteyi ziyaret edenler için iyi bir yol gösterici olabilir inşallah full hamile yazar

Eeet pztsi gttin ama ben sanki cumartesi de gtcen gibi hatirliyorum :s galiba baskasiyla karistirdim. Bende seninle tanisabiliriz diye umutlanmistim :)
yok canım ben gitmiyorum maalesef yanlış hatırlamıyorsam cuma yada cumartesi denizaa gidecek başka gidecek varmı bilmiyorum ama inşallah birdaha sefere karşılaşırız.

Geçmiş olsun çok yumurta toplandığı içindir karnın su toplamış olabilir doktorunla bir konuş bence belki ilaç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…