Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ben transfer sonraso başlamıştım ve her gece elimi karnıma koyu esma ü esnaları okuyarak uykuya dalıyordum. ben eksta yazayım
ya müsavvir
ya şafi
ya bari
çekiyordum.

Estorfem ve bantlarla ve onceki vitaminlerle devam. Grip icinse mecburen antibiyotik aldim 3 gun suren bi antibiyobitik. 6 gunde gecmeyen grip 2. Antibiyotikte topladi şükür ..Keske ayni gun olsaydi kontrolumuz...
benimde aynilari canim ben gribi meyve ve vikis ile atlattim biraz zor oldu ama inat ettim icmedim baska ilac evet guzel olurdu belki transferimiz ayni gun olur

ben transfer sonraso başlamıştım ve her gece elimi karnıma koyu esma ü esnaları okuyarak uykuya dalıyordum. ben eksta yazayım
ya müsavvir
ya şafi
ya bari
çekiyordum.

Bence dewam et tatlim.bu esmalar icinde bebegin saglikli guclu olmasi icinde okunan esmalar var. Bide yusuf suresini oku bebegini guzeller guzeli olsun :) bi arkadasim demisti onuda

anladım canım. inşalllah kaliteli kardan bebeklerin olur. zaten opudan sonra aşamalar daha kolay sanırım bizleri de gelişmelerden haberdar edersin

ya müsavvir
ya şafi
ya bari
çekiyordum.
gerçekten huzur veriyor ve herşeyin yolunda gideceğine inancım daha da artıyor. Allah.ım inşallah dualarımızı kabul eder.

evet öyle diyorlar bende kestirmeyi düşünüyordum zaten transfer öncesi kestireceğim ve öyle bebeklerimi yükleneceğim. herşeye yeni bir başlangıç yapacağım öyle hissediyorum
Aa ben de ben de :) kizlar benim sacim belimdeydi kendimi bildim bileli. Gur ve kivircik saclar :) bir gun yani gecen nisan tedaviye baslamadan az once esim dedi ki degisiklik yap rahatla biraz. Iki asamali kestirdim. Simdi omuzlarimin asagisinda. ama uzadi yine. Kuafore gitmeyi sevmiyorum. Ama bu hafta yine kestirmek istiyorum omuzlarimda küt gibi :) uğur getirsin bizlere :)

Canım purplelife34 bir adabı varmıs sanirim ama brn bilmiyorum sadece elimi karnima koyup bu isimleri söylüyorum ama M Mormutfakli tesbihle cekiyormus sanirim onada bi sor bana hir arakadasim onermisti hala devam ediyorum ozellikle ya şafi ye şifa veren anlamına geliyor ya saglikli olsun bebegim diye. Birde sey vardı ya varis ben onu unutmusum az evvel soylemeyi hepsinin ayri bir anlami var istersen interneten bak canım Rabbim dualarimizi kabul eder insallah

Alinti yapmayı beceremedim bencok tesekkur ederim arkadaslar..surpriz oldu guzel oldu..insallah persembe gunu kontrolde de yumurtalarin buyudugunu görürüz ve ikinci opuye devam ederiz..uc tane yumurta toplanmisti biri işleme alunmamis ikisi alınabilmis sadece. .rabbimee binlerce sukurler olsun ikiside dollenip donduruldu..dondurulma haberi bugün geldiğine gore cumartesito saymazsak ucuncu gun oluyo degilmi?

Nasil yapiliyor ?

Ben hepsinden 100'er tane cekmek icin tesbihle cekiyorum. Gunun Herhangi bi saatinde genelde abdestliyken cekmeye gayret ediyorum ama disardaykende cektigim oldu. Esma hüsna Allah'in isimleri internetten herbirinin anlamina bak bikere nasil arzuyla cekmek isteyceksin. Cektikce huzur bulacaksin inş :)

Hakkında hayırlısı olsun canım bu ikinci toplama kaç yumurta toplanıp kaçı döllendiğinde oluyor ?

Amin canim. Evet arastiracagim. Acaba sayisi var mi onu merak ettim. Allah kabul etsin canim.

Evet bunu uapmayi cok ostiyordum. Allah nasip ederse baslayacagim en kosa zamanda. Allah kabul etsin dualarimizi.

Canım bende aayı yok gunun her saati cekiyordum ama gece yataga yatinca basliyordum ve uyuyana kadae devam ediyorum bazen uyaninca hala dilimde oluyor :) birde bol bol ayetel kursi okuyorum
Amin canim. Evet arastiracagim. Acaba sayisi var mi onu merak ettim. Allah kabul etsin canim.

4500 transfer ve yumurta toplama ücreti bunlara artı olarak iğne ve ilaçlarınız var bu da kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. o da 2000 ile 4000 arası değişiyor. Bazen bu ücretleri geçebiliyor da inşallah Rabbim gönlünüze göre verir.

Harikasın kilonda fazla değilmiş canım benim 3 kilo hiçbir şey ben 45 kilodan 60 a ulaşınca aklım başıma geldi :) Çok şükür bir 6 kilo verdim birkaç kilo daha verince sanırım transfere hazır hissedeceğim kendimi Hadi bakalım önce kendimize sonra da bebeğimize harcayacağız enerjimizi inşallah

Hayırlı olsun canım inşallah transferin de başarıyla sonuçlanır. Ben ilk transfer öncesinde özel olarak bir şey yemedim ama sonrasında kabak çekirdeği yemiştim

Merkezden haber geldiiii..dun bir dollenme oldu denmisti digerinin durumu ii degil diye oyle demis embriyolog zerrin hanim..Bugün görüştük ikinci ataga gecmis ve bugun iki bebikim dondurulmussss:)))sukurler olsunn

Gözün aydın canım benim inşallah transferin sonucunda da bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…