Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet canım benim ilk opum olacak o da diğer aya kaldı. İnsallah başka gerekmez. Senin opu dan önce iğneler başlamadan kaç yumurta taslağı sayıyordu doktor hatırlıyor Musun?

Evet canım benim ilk opum olacak o da diğer aya kaldı. İnsallah başka gerekmez. Senin opu dan önce iğneler başlamadan kaç yumurta taslağı sayıyordu doktor hatırlıyor Musun?
benim 7-8 gözüküyordu hatta acayip mutlu oluyordum. sonra iğneye bağladığımda 3 e düştü ve opu zamanında 1 tane toplandı ve oda döllenmedi.

benim 7-8 gözüküyordu hatta acayip mutlu oluyordum. sonra iğneye bağladığımda 3 e düştü ve opu zamanında 1 tane toplandı ve oda döllenmedi.

nisan8335, karıştırmadın canım 2 tane kardan bebeğim var 2.opumda 2 de 2 yaptım. 2. opudan sonra taslaklarım olduğu için ilaç ve iğneye devam ettim. biri büyüdü ama onu almadı( 1 tane için opu yapmam dedi kaan bey) ardından 2 tane daha taslağım geldi. fakat onlarında büyümesi durdu. ve şimdi gelişmeyi bekleyen 4 tane taslağım var. cuma günü belli olacak akıbetleri

Evet kullandım bende artı olarak vitaminler de vermişti omega-3 birde. Hepsinin faydasını göreceksin sen rahat ol takma kafana yeter

kalbiminözü ben yanlışlıkla senin mesajlarını kopyalamışım, kusura bakma. sen yolun önemli kısmını atlatmışsın inşallah cuma günü de güzel haberlerini alacağız :) bundan sonra ben de hiçbir şey için sıkılmayacağım.yumurtalarımı düşüneceğim hep.teşekkür ederim verdiğin destek ve bilgiler için:)

post: 38116093, member: 538584"]Arkadaşlar benim amh 2.34 eşimin morfolojisi bir. Dun randevumuz vardır ignelere baslayacaktik ancak taslak yumurtalarim artarken bu ay ilginç bir şekilde taslaklar azalmis kaan bey de sasirdi.yumurta rezarvi arttirici ilaçlar verdi.ne yazik ki bir ay geç baslayacagiz tedaviye üzüldüm ama geç olsun yeter ki bir kerede Rabbim nasip etsin.simdi beklemedeyim yumurta taslaklarim cogalsin DİE.tabloya beni de eklemeyi unutmayin:)[/QUOTE]
Canım amh değerin geyet iyi değilmi neden problem çıkıyor ki?

benim öyle rapor alma şansım da yok.. özel sektörün acımasızlığı... geçen hafta grip oldum 2 gün gelmedim rapor alıp o bile sorun oldu ki evden bütün işleri yürüttüm.. ofiste benim işimi idare edecek insan yok, mecbur geliyorum... bebişten sonra kısmetse bir süre çalışmayı düşünmüyorum ama... bebişimle zaman geçirmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…