Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bence dewam et tatlim.bu esmalar icinde bebegin saglikli guclu olmasi icinde okunan esmalar var. Bide yusuf suresini oku bebegini guzeller guzeli olsun :) bi arkadasim demisti onuda

Yusuf adını çok seviyorum Rabbim nasip ederde oğlum olursa Yusuf koymak istiyorum adını transfer sonrası hep okuyacağım bende :)

Harikasın kilonda fazla değilmiş canım benim 3 kilo hiçbir şey ben 45 kilodan 60 a ulaşınca aklım başıma geldi :) Çok şükür bir 6 kilo verdim birkaç kilo daha verince sanırım transfere hazır hissedeceğim kendimi :KK66: Hadi bakalım önce kendimize sonra da bebeğimize harcayacağız enerjimizi inşallah :KK68:
45 mi :) ilaclardan mii kilo almistin canim ?Transfer sorasinda. Onlar cok mu kilo aldiriyor ki ? ben hareketsizlikten kilo aldim kesin.

Canım opudan sonra bir ilaç kullanıyorum. Regli olduktan sonra görüşmeye gideceğim. Ona göre sonra ki aşamalar konuşulacak. Siz hiç konuştunuz mu peki ?
canım benim daha 3.opu gündemde olduğu için daha konuşamadık. cuma günü belli olacak. zaten bu ay olmazsa 1 ay dinlendireceğim seni dedi. yani 1 ay sonra opu çalışmalarına devam. :KK57::KK57::110:

inşallah canım..haberdar edicem canım...sen şu an hangi aşamadasın tam olarak
benim şimdi 2 kardan bebeğim var:nazar: geçen hafta p.tesi opum vardı. ara vermeden devam ettik iğnelere. arkadan gelen taslaklar var. dün gittiğimde bazıları durmuş gelişimleri. ama yeni gelenler var:KK45: cuma gittiğimde olursa bir gelişme sanırım önümüzdeki hafta opu olacağım tabi durmazsa gelişimleri. yani daha transfer aşamasına geçemedim. Aslında sabırsızlanıyorum ama 3. opuda olmak istiyorum şansım artsın diye. hayırlısı...

canım benim daha 3.opu gündemde olduğu için daha konuşamadık. cuma günü belli olacak. zaten bu ay olmazsa 1 ay dinlendireceğim seni dedi. yani 1 ay sonra opu çalışmalarına devam. :KK57::KK57::110:

Hayırlısı olsun canım, yeni gelenler inşallah seni bir an önce transfere ulaştırır umarım :KK68:Sonra da mis kokuluna :emir_bebek:
Ben 3 kardan bebekten sonra, iğnelere devam etmediğim için transfer aşamasına geçilebilir diye düşünmüştüm ama acaba tekrar opu istenebilir mi :KK64: Kaç tane olması yeterli oluyor.

Hayırlısı olsun canım, yeni gelenler inşallah seni bir an önce transfere ulaştırır umarım :KK68:Sonra da mis kokuluna :emir_bebek:
Ben 3 kardan bebekten sonra, iğnelere devam etmediğim için transfer aşamasına geçilebilir diye düşünmüştüm ama acaba tekrar opu istenebilir mi :KK64: Kaç tane olması yeterli oluyor.

Canım o senin yumurta rezervine bağlı... eğer kolay yumurta üretebiliyorsan tekrar opu yapılmayabilir. Benim de 3 taneydi, arkadan gelenler çok iyi değildi, toplamaya gerek yok, nasılsa en kötü ihtimal ilerde bir 3 tane daha toplarız diyip direkt transfer öncesi çalışmalara başlamıştık...

Canım o senin yumurta rezervine bağlı... eğer kolay yumurta üretebiliyorsan tekrar opu yapılmayabilir. Benim de 3 taneydi, arkadan gelenler çok iyi değildi, toplamaya gerek yok, nasılsa en kötü ihtimal ilerde bir 3 tane daha toplarız diyip direkt transfer öncesi çalışmalara başlamıştık...

Tamam canım, muhtemelen bizimde benzer olabilir. İğnelere devam etmediğime göre.
Regl başladıktan sonra görüşmeye gideceğim. O zaman netleşir hepsi :KK56:

Kızlar hepinize hayırlı günler :) benim bugün yarın adetim gelicek bu kontrolle iğnelere başlayacağız acaba kaan bey kaç gün sonra çağırır yumurta takibi için ?
canım hayırlısı olsun inşallah çok güzel tepkiler alırsınız. beni iğeneleri kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra çağırmıştı yumurta kontrolü için ama tabi senin durumuna göre değişebilir.veridği ilaçların dozuna göre değişebilir.

X