Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ben şuan biesteron kullanmıyorum.bıraktırdı(3.5 ay kullandım) ama vitaminlerime devam. sadece femara ve tek bir iğnem var. bir de adet olmayım diye ilaç verdi. benim Allah.ın izniyle 3. opum olacak. cuma günü taslaklarımın gelişimine göre karar vereceğiz.. senin sanırım ilk yumurta toplama olacak. bende ilk opumdan önce testojel, saizen kullandım. estrofem bilmiyorum.
Evet canım benim ilk opum olacak o da diğer aya kaldı. İnsallah başka gerekmez. Senin opu dan önce iğneler başlamadan kaç yumurta taslağı sayıyordu doktor hatırlıyor Musun?

Evet canım benim ilk opum olacak o da diğer aya kaldı. İnsallah başka gerekmez. Senin opu dan önce iğneler başlamadan kaç yumurta taslağı sayıyordu doktor hatırlıyor Musun?
benim 7-8 gözüküyordu hatta acayip mutlu oluyordum. sonra iğneye bağladığımda 3 e düştü ve opu zamanında 1 tane toplandı ve oda döllenmedi.

benim 7-8 gözüküyordu hatta acayip mutlu oluyordum. sonra iğneye bağladığımda 3 e düştü ve opu zamanında 1 tane toplandı ve oda döllenmedi.
benim 7-8 gözüküyordu hatta acayip mutlu oluyordum. sonra iğneye

Benim de gec en ay 10 gözüküyordu bu ay 6-7 saydi.inşallah diğer aya artar.yalniz ben bu ay büyük bir sikinti geçirmiştim.acaba o etkiler mi bilemedim.ben senin iki kardan bebegin var diye biliyordum.karistirdim sanirim.

nisan8335, karıştırmadın canım 2 tane kardan bebeğim var:nazar: 2.opumda 2 de 2 yaptım. 2. opudan sonra taslaklarım olduğu için ilaç ve iğneye devam ettim. biri büyüdü ama onu almadı( 1 tane için opu yapmam dedi kaan bey) ardından 2 tane daha taslağım geldi. fakat onlarında büyümesi durdu. ve şimdi gelişmeyi bekleyen 4 tane taslağım var. cuma günü belli olacak akıbetleri:KK45:

İnşallah olacak ama sizlerin de dediği gibi sabretmek gerekiyor. Bana kullandığım vitaminleri ve biesterona ek olarak estrofem, Duphaston, tentojel ve saizen verdi. Sizler de hazırlık aşamasında bunları kullanmışmıydınız kalbiminözü ve laughnow?

Evet kullandım bende artı olarak vitaminler de vermişti omega-3 birde. Hepsinin faydasını göreceksin sen rahat ol takma kafana yeter :KK66:

kalbiminözü ben yanlışlıkla senin mesajlarını kopyalamışım, kusura bakma. sen yolun önemli kısmını atlatmışsın inşallah cuma günü de güzel haberlerini alacağız :) bundan sonra ben de hiçbir şey için sıkılmayacağım.yumurtalarımı düşüneceğim hep.teşekkür ederim verdiğin destek ve bilgiler için:)

post: 38116093, member: 538584"]Arkadaşlar benim amh 2.34 eşimin morfolojisi bir. Dun randevumuz vardır ignelere baslayacaktik ancak taslak yumurtalarim artarken bu ay ilginç bir şekilde taslaklar azalmis kaan bey de sasirdi.yumurta rezarvi arttirici ilaçlar verdi.ne yazik ki bir ay geç baslayacagiz tedaviye:KK43: üzüldüm ama geç olsun yeter ki bir kerede Rabbim nasip etsin.simdi beklemedeyim yumurta taslaklarim cogalsin DİE.tabloya beni de eklemeyi unutmayin:)[/QUOTE]
Canım amh değerin geyet iyi değilmi neden problem çıkıyor ki?

ben sürekli rapor alıyorum transferden beri evdeyim gerçi çok sıkıldım ama bebeğime birşey olmasın dayanacağız artık tek olmakta çok zor benim eşimnöbet tutuyor 3güne bir evde olmuyor o günler evde sıkıntıdan çatlıyorum
benim öyle rapor alma şansım da yok.. özel sektörün acımasızlığı... geçen hafta grip oldum 2 gün gelmedim rapor alıp o bile sorun oldu ki evden bütün işleri yürüttüm.. ofiste benim işimi idare edecek insan yok, mecbur geliyorum... bebişten sonra kısmetse bir süre çalışmayı düşünmüyorum ama... bebişimle zaman geçirmek istiyorum...

X