- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.381
Bence dewam et tatlim.bu esmalar icinde bebegin saglikli guclu olmasi icinde okunan esmalar var. Bide yusuf suresini oku bebegini guzeller guzeli olsun :) bi arkadasim demisti onuda
45 mi :) ilaclardan mii kilo almistin canim ?Transfer sorasinda. Onlar cok mu kilo aldiriyor ki ? ben hareketsizlikten kilo aldim kesin.Harikasın kilonda fazla değilmiş canım benim 3 kilo hiçbir şey ben 45 kilodan 60 a ulaşınca aklım başıma geldi :) Çok şükür bir 6 kilo verdim birkaç kilo daha verince sanırım transfere hazır hissedeceğim kendimiHadi bakalım önce kendimize sonra da bebeğimize harcayacağız enerjimizi inşallah
Canım opudan sonra bir ilaç kullanıyorum. Regli olduktan sonra görüşmeye gideceğim. Ona göre sonra ki aşamalar konuşulacak. Siz hiç konuştunuz mu peki ?can sesi, aklıma geldi kaan bey sana ne zaman gel dedi? bir de hiç transfer tarihini konuşmuşmuydunuz?
canım benim daha 3.opu gündemde olduğu için daha konuşamadık. cuma günü belli olacak. zaten bu ay olmazsa 1 ay dinlendireceğim seni dedi. yani 1 ay sonra opu çalışmalarına devam.Canım opudan sonra bir ilaç kullanıyorum. Regli olduktan sonra görüşmeye gideceğim. Ona göre sonra ki aşamalar konuşulacak. Siz hiç konuştunuz mu peki ?
benim şimdi 2 kardan bebeğim varinşallah canım..haberdar edicem canım...sen şu an hangi aşamadasın tam olarak
günaydıınn canıımmmmmgünaydın kızlar
ben boyattım canım sormuştum zararı yok transfer öncesi demişti Nahide hemşire.Arkadaşlar transferden önce saç boyatmanın sakıncası var mı sordunuz mu hiç. Malum umarım sonrasında boyatamayacağımız için
hadi hayırlısı olsun inşallah:)Biraz once kan verdim, problem cikmazsa, cumartesı transferim varrrr
canım benim daha 3.opu gündemde olduğu için daha konuşamadık. cuma günü belli olacak. zaten bu ay olmazsa 1 ay dinlendireceğim seni dedi. yani 1 ay sonra opu çalışmalarına devam.
Teşekkürler canım, organik boyatacağım ama herşeye pinpirikli olmaya başladım bu dönemdeben boyattım canım sormuştum zararı yok transfer öncesi demişti Nahide hemşire.
Bende aynıydım canım :) Hatta utandım Kaan Bey'e soramadım o yüzden hemşiresine sormuştum.Teşekkürler canım, organik boyatacağım ama herşeye pinpirikli olmaya başladım bu dönemde
Hayırlısı olsun canım, yeni gelenler inşallah seni bir an önce transfere ulaştırır umarımSonra da mis kokuluna
Ben 3 kardan bebekten sonra, iğnelere devam etmediğim için transfer aşamasına geçilebilir diye düşünmüştüm ama acaba tekrar opu istenebilir miKaç tane olması yeterli oluyor.
Bende aynıydım canım :) Hatta utandım Kaan Bey'e soramadım o yüzden hemşiresine sormuştum.
Canım o senin yumurta rezervine bağlı... eğer kolay yumurta üretebiliyorsan tekrar opu yapılmayabilir. Benim de 3 taneydi, arkadan gelenler çok iyi değildi, toplamaya gerek yok, nasılsa en kötü ihtimal ilerde bir 3 tane daha toplarız diyip direkt transfer öncesi çalışmalara başlamıştık...
canım hayırlısı olsun inşallah çok güzel tepkiler alırsınız. beni iğeneleri kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra çağırmıştı yumurta kontrolü için ama tabi senin durumuna göre değişebilir.veridği ilaçların dozuna göre değişebilir.Kızlar hepinize hayırlı günler :) benim bugün yarın adetim gelicek bu kontrolle iğnelere başlayacağız acaba kaan bey kaç gün sonra çağırır yumurta takibi için ?