Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ciddi olmazsın bende bi kaç ay sonra kestirmeyi düşünüyorum yazık çcouğumun aklı kıtmı olacak öyle derler ya büyüklerimiz :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
evet öyle diyorlar :KK19:bende kestirmeyi düşünüyordum zaten transfer öncesi kestireceğim ve öyle bebeklerimi yükleneceğim. herşeye yeni bir başlangıç yapacağım öyle hissediyorum:KK49::KK28:

Kizlar listeyi görünce aklima geldi karanfil1990 karanfil1990 arkadasimizin sesi çikmiyor. Yeni arkadaslarida eklicezz ohhhh bizim liste destan olacak en sonunda hepsi hamile olacak insallah :KK70: :KK70:[/QUOT burdayımmmm ben sizi hep takip ediyorum.çok ta hoşuma gidiyo konuşmalarınız..baya bir kaynaşmış tanışmış herkes...maşallah allah muhabbetinizi bozmasın...gizli hayranınızım gizliden takip ediyorum sizi kızlar

bundan sonra katılırım canım teşekkür ederim....henüz bişeye başlamadığım için sesimi de çıkarmıyorum...perşembe günü gidicem hastaneye bakalım neler olacak
olsun canım ben daha hala transfer aşamasına geçemedim daha da var gibi snkio_Oama sohbet iyi gidiyor güzel haberler geliyor. :nazar: ilk görüşmen mi olacak? yoksa iğnelere mi başlanacak? ve birde sorun neydi acaba? çok soru sordum:KK22:

Arkadaşlar ben opudan sonra yumurtalarimin saglikli ve kaliteli olarak dondurulmasi icin baslayip nasipse hamile kalirsam bebegimi kucagima alana kadar devam edecegim hergun cektigim esmalari sizlerle paylasmak istedim. Ben hergun her esmayi bir tesbih cekiyorum.belki siZlerde yapmak istersiniz diye paylasmak istedim :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 96
olsun canım ben daha hala transfer aşamasına geçemedim daha da var gibi snkio_Oama sohbet iyi gidiyor güzel haberler geliyor. :nazar: ilk görüşmen mi olacak? yoksa iğnelere mi başlanacak? ve birde sorun neydi acaba? çok soru sordum:KK22:
yok canım çok sormadın vitamin ilaçları kullanıyorum üç aydır.geçen ay kaan beyle görüştüm herşey yolunda yumurta toplama işlemine başlanıcak bu ay dedi.bakalım merak içerisindeyim bende inşallah her şey yolundadır....bizim şimdiye kadar hep sebepsiz infertilite dendi

X